Blog

Kako sakriti preporučene postove u Instagram feedu na iPhoneu ili Androidu

Instagram sada preporučuje postove u vašem feedu na temelju postova koji se sviđaju računima koje pratite. Na primjer, ako se vašim prijateljima sviđa bilo koji post, oni će se pojaviti u vašem feedu. Ne želite te neželjene stvari? Pa, možete privremeno sakriti preporučene objave na Instagramu u feedu na iPhoneu i Androidu.

Prije je Instagram preporučivao postove na kartici Istraživanje. Takvi su postovi na vrhu označeni oznakom; očito ih označavajući prema preporuci. Oni djeluju vrlo poput sponzoriranih postova i pojavljuju se u nizu, umjesto samo jednog.

Kako sakriti preporučene postove u Instagram feedu

Instagram je u najnovijoj verziji aplikacije predstavio značajku "Preporučujem za vas". Prije slijeđenja dolje spomenutih koraka, provjerite je li na vašem uređaju instalirana najnovija verzija aplikacije.

Korak 1. Pokrenite Instagram na iOS uređaju.

Korak 2. Sada dodirnite karticu Početna u donjem lijevom kutu, ako već nije odabrana.

Korak # 3. Zatim pronađite preporučeni post koji želite sakriti. Zatim dodirnite male tri točke u gornjem desnom kutu posta.

Korak # 4. Zatim u izborniku dodirnite Sakrij.

To je to! Ovaj će post sada biti skriven u vašem feedu.

Zamotati:

Preporučeni se postovi prikazuju na kraju nakon što pogledate feed. Ne postoji mogućnost potpunog onemogućavanja ove značajke. Kakav je vaš stav o tome? Podijelite ga u komentarima ispod.

Zavirite i u ove postove:

  • Kako sakriti / otkriti Instagram priče na iPhoneu
  • Kako preuzeti Instagram video zapise i fotografije
  • Kako arhivirati Instagram postove na iPhoneu i iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found