Blog

Najbolje drvene futrole za iPhone 11 Pro u 2021. godini

Čovjekova veza s prirodom je vječna, i stoga, on voli sve s primjesama prave kože i pravog drveta. Iako smo postigli izuzetan napredak u pametnim tehnologijama, volimo se razmetati nečim prirodnim. Ovo je ideja koja stoji iza proizvodnje nekih od najboljih drvenih futrola za iPhone 11 Pro. Osjećaj originalnosti, snage i elegancije osjeća se u najboljim ovdje navedenim drvenim kućištima za iPhone 11 Pro. Posjedovati ga znači ponositi se nečim. Za vrhunsku obradu drveta, brendovi su iskoristili najbolje umjetnike koji koriste ruke, mozak i duše za izradu vrhunskih drvenih futrola za iPhone 11 Pro.

  1. ZASJEK
  2. iATO
  3. YFWOOD
  4. Kalibri
  5. HHDY

1. KERF

KERF je jedna od najboljih marki u proizvodnji drvenih futrola za iPhone. Marka koristi više vrsta drveta kako bi napravila savršenu futrolu od drveta. KERF ne koristi plastiku ili bilo koji drugi materijal; stoga dobivate nepatvorenu drvenu futrolu za vaš premium iPhone. Koristeći održivo drvo, KERF proizvodi tanak profil, podstavu od ultra-antilopa i pomične gumbe od drveta.

Kompatibilan s bežičnim punjenjem, KERF vam daje prilagođenu opciju graviranja. Na kućištu iPhone možete ugravirati svoje ime ili logotip tvrtke. Tijekom narudžbe morate odabrati opciju gravure.

USP: Bez šavova ili međusobno povezanih dijelova

Pogledajte na Kerfcaseu

2. iATO

iATO je stvorio minimalistički dizajn na pravoj futroli od oraha za vaš iPhone. Ovo strpljivo izrađeno tanko kućište razmeće se laganim dizajnom; prepoznatljivo moderan i ručno rađen kućište izrađeno je od prirodnog drveta. Obrtnici u iATO-u vješto su izradili ovaj slučaj zadržavajući drvene ljepote. To može biti savršen poklon bilo kojoj osobi koja posjeduje iPhone 11 Pro.

Značajna značajka ovog slučaja je kompatibilnost bežičnog punjenja. Jednostavno postavite iPhone na bežičnu podlogu za punjenje i uživajte u omiljenim pjesmama na Apple Musicu. Izrađena od 100% prirodnog tamnog drveta, precizno dizajnirana futrola omogućuje vam puni pristup svim bitnim priključcima, tipkama i kontrolama na vašem iPhoneu.

USP: Prirodno tamno drvo

Pogledajte na Amazonu

3. YFWOOD

Voljet ćete dugo držati svoj iPhone ako je uređaj omotan ovom zaštitnom drvenom futrolom. Svakodnevno trošenje ne može doseći vaš iPhone; zaboravite na sve one slučajne padove, ogrebotine i neravnine. Ono čega biste se trebali sjetiti je netaknuta ljepota vašeg iPhonea koji je zaštićen futrolom koja ima dvoslojni TPU i materijal od pravog drveta.

Da bi ga učinio prijatnim za kožu, YFWOOD je upotrijebio sloj prirodnog drveta i vrhunski TPU sloj gume. IT je jedan od najzdravijih slučajeva bez čudnih kemijskih mirisa. Budući da je kućište izrađeno od pravog drveta, svaki je jedinstven s izrazitim drvenim zrnom.

USP: Moderan i luksuzan

Pogledajte na Amazonu

4. Kalibri

Kalibri je izradio potpuno prirodno drveno kućište za vaš iPhone. Izdržljiv i ekološki prihvatljiv materijal ne samo da štiti vaš telefon, već i daje ljepotu uređaju. Kako bi vaš iPhone bio sigurno pričvršćen na kućište, Kalibri je upotrijebio unutarnji plastični materijal. Njegova snažna stražnja maska ​​učinkovito podnosi padove, padove, udarce, neravnine i ogrebotine.

Stvaranje drvene futrole s preciznošću zastrašujući je zadatak, a Kalibri je postigao ovaj podvig bez napora. Ova prirodna futrola izrađena je od bambusa, a time dobivate jedinstveni komad. U rukama ćete imati izdržljivu futrolu izrađenu od ekološkog materijala.

USP: Kompletna zaštita

Pogledajte na Amazonu

5. HHDY

HHDY je napravio ono čega se drugi ne mogu sjetiti. Marka je na ovo drveno kućište instalirala nosač s fleksibilnim TPU odbojnikom. Na tvrdo prirodno drvo HHDY je stavio postolje, što vam omogućuje praktično gledanje videozapisa, čitanje e-knjiga, igranje igara, čavrljanje licem u lice i pregledavanje web stranica.

Pravo drvo poboljšava cjelokupnu estetiku kućišta, a robusni mat završetak povećava robusnost. Inovativnim zanatstvom HHDY se iskreno potrudio osvojiti vaša srca. Provjerite podignuti rub oko zaslona i leće fotoaparata kako biste zaštitili osjetljive organe vašeg iPhonea.

USP: Metalni nosač

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Tvoj izbor…

Ove drvene futrole za iPhone 11 Pro najmoderniji su dodaci za bilo koji držač iPhonea. Osim za ljepotu, ovi se slučajevi dovoljno brinu i za vaš iPhone. Fizički su robusni jer proizvođači prilikom izrade kućišta koriste visokokvalitetni TPU odbojnik.

Povezane objave

  • Najbolji iPhone 11 Pro jasni slučajevi
  • Kućišta za iPhone 11 Pro
  • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 11 Pro
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 11 Pro

Koju ćete drvenu futrolu kupiti za svoj iPhone 11 Pro?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found