Blog

Najbolje internetske aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Svaki je stručnjak nekada bio početnik. Ako želite naučiti nešto što niste mogli savladati tijekom fakultetskih ili fakultetskih dana, vrijeme je da započnete i ispunite tu želju. Naučiti bilo što nikada prije nije bilo tako jednostavno. Sastavili smo najbolje aplikacije za online tečajeve za iPhone i iPad. Ove obrazovne aplikacije nude lekcije veličine zalogaja koje možete pogledati u roku od nekoliko minuta bilo kad i bilo gdje. Osim toga, oni nude i video tutorijale s lako razumljivim uputama, tako da ih možete uhvatiti u svoje prikladno vrijeme. Želite li baciti pogled na popularne internetske tečajeve za iPhone?

1. LinkedIn učenje

Ako želite zadržati evidenciju o potraženim poslovnim, tehnološkim i kreativnim vještinama, a također ih naučiti, "LinkedIn Learning" može biti vrhunska opcija za vas. S ovom aplikacijom, imat ćete pristup na preko 4000 tečajeva.

Osim toga, nastavlja dodavati nove predmete svakog mjeseca kako biste mogli ići u korak sa potražnjom. Na temelju vašeg interesa nudi i personalizirane preporuke.

Možete spremiti tečajeve za kasnije gledanje, pa čak i preuzeti videozapise da biste ih gledali u bilo kojem trenutku. Moći ćete dijeliti tečajeve sa svojom mrežom i dodavati potvrde o završenom svom LinkedIn profilu.

Iako je aplikacija LinkedIn Learning besplatna, morat ćete se pretplatiti na premium plan od 29,99 USD mjesečno ili 299,88 USD godišnje da biste gledali cjelovite tečajeve.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Coursera

"Coursera" je potpuno opremljena i može se pokazati blagodatom za ljude koji su spremni svladati nove predmete. Ono što u ovoj aplikaciji privlači pažnju je mogućnost odabira između više od 2600 tečajeva u čak 11 tema.

Možete gledati video predavanja i preuzeti ih za izvanmrežni pristup. Zahvaljujući titlovima i interaktivnim prijepisima moći ćete s lakoćom razumjeti predavanja.

Sve što radite automatski se sprema u aplikaciju. Stoga ćete moći krenuti od mjesta gdje ste stali prethodni put.

Jedna značajna značajka ove aplikacije je podrška za mnoge jezike poput kineskog, španjolskog, portugalskog, francuskog, ruskog i drugih. Osim toga, dobit ćete priliku i za interakciju s velikom zajednicom i dijeljenje svojih misli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. CreativeLive

Jeste li ikad poželjeli poboljšati svoje vještine fotografije i dizajna? Ako je odgovor da, CreativeLive može biti jedan od najboljih izbora za vas.

Aplikacija ima sjajnu biblioteku s preko 1500 kuriranih tečajeva kako biste naučili brojne stvari. Na primjer, možete se poslužiti njime da biste se dobro uhvatili za munje i portrete kako biste poboljšali svoju fotografsku vještinu.

Također postoji mogućnost savladavanja umjetnosti, dizajna i glazbe. A ako ste spremni imati dobre poduzetničke vještine, i CreativeLive vam može dobro doći.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. iTunes U

"ITunes U" nesumnjivo je najbolja iOS aplikacija za obrazovne tečajeve. Ono što izdvaja ovu Appleovu ponudu je ogromna kolekcija besplatnih obrazovnih sadržaja na javnim tečajevima vrhunskih škola, sveučilišta, muzeja i kulturnih institucija.

Kao instruktor možete savršeno planirati svoje lekcije i zadatke. Također ćete moći dodati stvari povezane s nastavom poput veza, radnih listova, videozapisa, slika i još mnogo toga. Zahvaljujući izuzetno praktičnom alatu za napomene, možete dodavati komentare u PDF-ove i dodavati upute.

Kao student možete brzo pristupiti svim svojim zadacima i ažuriranjima. Nakon što završite svoje zadatke, označit ćete ih. Osim toga, svoj ćete rad predavati na privatnim tečajevima, pridružiti se grupnoj raspravi, pa čak i provjeriti svoje ocjene i povratne informacije nastavnika o svim svojim zadacima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Podjela vještina

"Skillshare" učenje čini zabavnim i ako želite dati poticaj svojoj kreativnoj vještini, ovo bi trebalo biti pravi put.

Pomoću ove aplikacije dobivate oko 25 000 internetskih predavanja iz nekoliko kreativnih područja kao što su kaligrafija, fotografija, grafički dizajn, ručni natpisi, dizajn ikona, dizajn uzoraka i još mnogo toga.

Iskoristite lekcije veličine zalogaja za proučavanje predmeta čak i tijekom vašeg zauzetog rasporeda. A s opcijom preuzimanja vježbi, možete proučavati predmete čak i kada nemate internetsku vezu.

Kako predavanja uključuju projekte, vježbama ćete shvatiti važnost svake suptilne stvari. Možete započeti svoje besplatno probno razdoblje i ako smatrate da se isplati, morat ćete se pretplatiti da biste uzeli premium članstvo (14,99 USD).

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Udemy

Kao obrazovna aplikacija, Udemy me se jako dojmio. Ova internetska platforma za učenje može se pohvaliti s preko 80 000 video tečajeva vođenih stručnim uputama.

Pomoću ove aplikacije istražit ćete tečajeve u više od 2000 tema. Bez obzira želite li svladati Python, Javu, dizajn, crtanje, pisanje ili jogu, Udemy vas u potpunosti pokriva.

Stalno osvježava napredne teme poput strojnog učenja, umjetne inteligencije i blockchaina, tako da možete ostati u sinkronizaciji s promjenama i najnovijim poboljšanjima. Nadalje, Udemy ima podršku za preko 50 različitih jezika i nudi besplatne i plaćene tečajeve.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. edX

Što se tiče obogaćivanja vašeg obrazovnog profila, edX je bez premca. Ova vam aplikacija omogućuje učenje na više od 10 poznatih sveučilišta kao što su Harvard, MIT, UC Berkeley, Microsoft, Columbia, Wharton, Oxford i druga.

Pažljivo pogledajte stotine internetskih tečajeva i upišite onaj koji želite svladati. Nije važno želite li naučiti programirati na Pythonu, C ++-u, Javi, marketingu, financijama ili robotici, aplikacija vam može pomoći da dobro zadržite svoj omiljeni predmet.

Najave i predaje tečaja možete jednostavno provjeriti. Još bolje, edX vam također omogućuje da svoje znanje testirate kvizovima i ispitima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Linux akademija

"Linux Academy" nudi visokokvalitetne video tečajeve na teme Linux, Cloud i DevOps. Sadrži oko 1.200 sati detaljnog video sadržaja što olakšava razumijevanje čak i složene teme.

Sadrži neke inovativne alate za obuku i pomaže vam pametno rješavati probleme. Trenirat ćete s flash kartama i kvizatima raditi i izvan mreže.

Aplikacija vam pomaže da se pripremite za certifikate omogućavajući vam da pratite svoj napredak. Lako možete saznati na kojim su područjima potrebno raditi i kako se možete riješiti prepreka. Iako je aplikacija besplatna, morat ćete pristupiti godišnjem članstvu u Linux akademiji (449,99 USD) da biste pristupili cjelovitim tečajevima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Skoove - Lekcije za klavir

Težite biti poznati pijanist? Ne tražite dalje od "Skoovea" koji vam može pomoći da svirate klavir kao profesionalac.

Aplikacija nudi preko 300 interaktivnih lekcija i više od 100 popularnih pjesama. Stoga ih možete jednostavno vježbati kako biste poboljšali svoju vještinu.

Podučava mnoge druge važne stvari. Na primjer, proučit ćete teoriju iza svake pjesme i savršene tehnike sviranja. Povrh svega, dobivate povratne informacije u stvarnom vremenu koje igraju vitalnu ulogu. Analizira svaki bitni aspekt i prati vaš napredak poput pravog trenera.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Khan akademija

Khan Academy nudi puno toga. S ovom aplikacijom koja vam stoji na raspolaganju možete se svladati gotovo svime što vam se vrti u mislima.

Za početak ima ogromnu biblioteku s više od 10 000 videozapisa s jednostavnim uputama. Stoga s lakoćom možete naučiti nekoliko predmeta poput matematike, znanosti, ekonomije, povijesti i još mnogo toga.

Osim toga, nudi preko 40 000 pitanja o praksi, zajedno s korisnim povratnim informacijama i detaljnim savjetima. Ta pitanja možete riješiti vlastitim tempom uz pomoć savjeta.

Označite svoj omiljeni sadržaj oznakama, tako da ćete im kasnije moći brzo pristupiti. Osim toga, omogućuje vam i preuzimanje lekcija koje će vam pomoći da ih stignete čak i izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Ovo su izvrsne iOS aplikacije koje nude korisne internetske tečajeve. Nadamo se da ste pronašli ove aplikacije vrijedne vašeg vremena.

Neka učenje traje zauvijek ...

Sad kad vam je na raspolaganju najbolja aplikacija za učenje, svladajte temu koju ste ranije propustili. I da, ne zaboravite podijeliti savjete o dragocjenostima o svom putovanju.

Možda biste željeli pročitati ove jednako zanimljive postove:

  • Tečno zauvijek iPhone aplikacija za učenje jezika
  • Najbolje aplikacije za učenje jezika za iPhone i iPad
  • Rječnik aplikacija za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za izradu filmova za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found