Blog

Picture Collage Maker 3 za Mac

Mac App Store ima tisuće proizvođača kolaža. Većina je hrom, neke su dobre, a nekoliko je samo savršenih aplikacija koje bi svi koji traže urednike slika / kolaža trebali koristiti. Čini se da Picture Collage Maker za Mac odgovara tom računu unatoč relativno skupoj cijeni.

Najbolja stvar u programu Picture Collage Maker je što je svestran i prilično prostran svojim predlošcima i mogućnostima uređivanja. Programeri nam dopuštaju da testiramo aplikaciju u punom sjaju, a nakon što smo se poigrali s njom, mislim da je to najbolja aplikacija koju možete dobiti za sva ona uređivanja slika koja radite u raznim prigodama.

Stotine predložaka na kojima treba raditi

Što se tiče izrade kolaža i slikovnih kartica, predlošci su najvažniji. Ako ste Photoshop-pro, vjerojatno imate mogućnost stvaranja vlastitih kolaža sa svim efektima, gradijentima, ispuštanjem sjena i ostalim stvarima. Ali nisu svi dizajnerski jedi. Za one od nas postoji softver poput Picture Collage Maker.

Postoji oko 140+ predložaka za odabir i oni su jasno segmentirani, tako da možete odabrati vrstu kolaža / slikovne kartice na kojoj želite raditi. Kao dio blagdanske ponude, program Picture Collage Maker također nudi još više paketa predložaka (Halloween, Rođendani, Dan zahvalnosti, Božić, Vjenčanje, Kalendar itd.) Besplatno. Mislim da to čini broj preko 150. To je ogroman broj predložaka za rad.

A kad govorimo o predlošcima, to nisu uobičajeni, dosadni, dizajnirani modeli. Ali mislim da će vam biti malo manje uzbudljivi dok ih ne počnete prilagođavati svojim potrebama.

Puno prilagodbi

Želimo način da stvorimo prekrasan kolaž svih onih fotografija koje snimimo. Rođendani, godišnjice, blagdani, Božić - bez obzira na prigodu, slikovnica je uvijek lijepa. Stvar u programu Picture Collage Maker 3 je ta što nudi mnoštvo mogućnosti prilagodbe.

To je najvažnije kod bilo kojeg proizvođača kolaža / uređivača fotografija. Svakako da postoje stotine predložaka, ali možete li ih urediti onako kako želite? A kad uređujete, zadržava li cjelokupnu estetiku?

Probne verzije softvera omogućile su nam da vidimo da možete promijeniti gotovo sve u svakom predlošku koji odaberete. Napokon, izdvajate 20 dolara ne samo za dodavanje fotografija, već i za poprilično uređivanje. Upravo to dobivate s ovom.

Jednostavno je

Ipak, najvažnija stvar kod svakog softvera je da treba biti jednostavan za upotrebu. Neću se toliko usuditi reći da je Picture Collage Maker prilično jednostavan, ali ako se dobro snađete s povlačenjem i ispuštanjem i uređivanjem teksta, podešavanje vrijednosti kako bi se tekst lijepo istaknuo, upotreba programa Picture Collage Maker bila bi povjetarac.

Picture Collage Maker omogućuje vam izvoz na razne načine: sliku, PDF, e-poštom, porukom, iPhoto itd.

Cijena: 19,99 USD (30% popusta, blagdanska ponuda)

Preuzmite program Picture Collage Maker 3

Čitaj više:

  • Najbolje zahvalnice za iPhone i iPad