Blog

Najbolji iPad Pro zaštitnici zaslona [modeli 2015. i 2017.]

Prvi dodatak koji često kupim kad god se predstavim s potpuno novim uređajem je zaštitnik zaslona. I dragocjeni aparat poput iPad Pro zaslužuje imati svu potrebnu zaštitu i brigu da ostane na vrhu svoje elegancije. Zato; Napravio sam poduži popis najboljih 12,9-inčnih iPad Pro zaštitnika zaslona koji će vam pomoći da lako odaberete visokokvalitetni štit za zaslon osjetljiv na dodir vašeg ultra velikog tableta.

Nadareni vodećoj tvrdoći u industriji, ovi zaštitnici zaslona vrlo su čvrsti i nude osnovnu zaštitu od ogrebotina. Osim što donose izuzetno visoku reakciju i prozirnost, otisci prstiju nisu. Pomaknimo se kroz popis da saznamo što još nude ovi zaštitnici zaslona za iPad Pro!

Najbolji zaštitnici zaslona za iPad Pro 2015-2017

# 1. iCarez

Nabavite zaštitnu masku zaslona tvrdo presvučenu i otpornu na ogrebotine. Jednostavno se instalira i ne ostavlja nikakve ostatke. Ljubaznošću precizni izrezi omogućuju mu savršenu instalaciju na zaslon.

Ovaj štitnik s tvrdoćom 3H-4H osigurava da zaslon osjetljiv na dodir vašeg uređaja ostane zaštićen od ogrebotina. Kako štitnik zaslona nudi prozirnost visoke razlučivosti, uživat ćete gledajući svoje omiljene videozapise. TrueTouch tehnologija osjetljivosti čini je vrlo osjetljivom.

USP: TrueTouch osjetljivost

Pogledajte na Amazonu

# 2. SPARIN

“SPARIN” je jedan od mojih najpouzdanijih proizvođača zaštitnih zaslona. Kvaliteta zbog koje je njegova zaštita zaslona toliko pohvalna jest kvaliteta protiv razbijanja i jasnost HD-a. A ova ponuda za iPad od 12,9 inča ima sve ove kvalitete.

Štitnik zaslona ima glatke zakrivljene rubove i precizne izreze za ugradnju u oblik. Oleofobna prevlaka osigurava da se prašina i znoj ne nakupljaju, a time zadržavaju i jasnoću i osjetljivost netaknutima.

USP: Tvrdoća 9H

Pogledajte na Amazonu

# 3. SAVRŠENO

Vaše su oči najdelikatniji tjelesni organ; dok koristite iPad Pro, na vaše oči utječe odsjaj koji emitira zaslon. Taj odsjaj možete smanjiti za 55% pomoću PERFECTSIGHT zaštitnika zaslona protiv odsjaja. Ovaj štitnik zaslona s malim odrazom olakšava naprezanje očiju i pruža vam ugodno iskustvo čitanja ili gledanja.

Ovaj štitnik zaslona ima filtar za plavo svjetlo i UV zrake, koji smanjuje umor koji doživljavaju vaše oči nakon stalne upotrebe iPada. PERFECTSIGHT je upotrijebio japanski TOYO anti-plavi svjetlosni materijal kako bi smanjio digitalno naprezanje očiju.

USP: 55% protiv odsjaja

Pogledajte na Amazonu

# 4. Supershieldz

Ako morate potrošiti puno vremena radeći na iPadu Pro, Supershieldz bi trebao biti vaš izbor kao zaštitnik zaslona. Njegova mat tehnologija protiv odsjaja štiti vaše oči od odsjaja.

Zaštita zaslona izrađena je od japanskog PET filma koji nudi stvarnu osjetljivost na dodir. Ljepila bez mjehurića pomažu mu u jednostavnoj instalaciji. Ima kvalitetu da štiti otiske prstiju, ulje i prašinu.

USP: Japanski PET film

Pogledajte na Amazonu

# 5. amFilm

“AmFilm” je poznat po proizvodnji vrhunskih štitnika za zaslon. I ova se ponuda za 12,9-inčni iPad Pro ne razlikuje.

Sa 0,33 mm, štitnik zaslona malo je deblji. Međutim, pruža visoku jasnoću i u potpunosti je sposoban obraniti zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina.

2.5D zaobljeni rubovi omogućuju besprijekorno postavljanje zaštitnika zaslona na veliki zaslon. Osim toga, površina osjetljiva na dodir omogućuje vam glatku upotrebu iPada.

USP: 2.5D zaobljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

# 6. OMOTON

OMOTON predstavlja premium zaštitnik zaslona protiv ogrebotina napravljen za vaš iPad Pro prve i druge generacije. Ovaj HD prozirni štitnik zaslona ima 9H tvrdoće kako bi zaštitio vaš premium uređaj od ogrebotina i udaraca. Njegova debljina od 0,26 mm daje vam visok odziv i održava izvornu osjetljivost odziva.

Možete brzo otvoriti aplikacije i glatko igrati igre na velikom tabletu. Svojom velikom prozirnošću, ovaj zaštitnik zaslona osigurava nevjerojatnu jasnoću. To znači da možete uživati ​​u boljem iskustvu gledanja s više svjetline i manje odsjaja.

USP: Debljina samo 0,26 mm

Pogledajte na Amazonu

# 7. Tehnički oklop

Tech Armor Ballistic zaštitnik zaslona djeluje kao čvrsti štit zaslona osjetljivog na dodir. Ono što joj izvrsno ide u prilog je vrhunski materijal koji je vrlo izdržljiv i pruža fantastično iskustvo gledanja.

Druga važna stvar kod ovog zaštitnika zaslona je to što ga je tako jednostavno instalirati. Ne ostavlja ostatke iza sebe. Sposobnost zadržavanja ulja i mrlja čini ga vrlo jednostavnim za upotrebu.

USP: Otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

# 8. JETech

Ako su visokokvalitetni materijal i neusporedive performanse na vrhu vašeg popisa prioriteta, tada bi JETech zaštitnik zaslona trebao pobjeći po vašem izboru. Dolazi sa zaobljenim rubovima koji idealno pristaju velikom zaslonu iPada Pro.

Izrađen je teže od noža kako bi osigurao da ružne ogrebotine ne štete eleganciji zaslona osjetljivog na dodir. Visoka prozirnost obogaćuje iskustvo gledanja. Nevjerojatno reagirajući na dodir, imat ćete iskustvo glatke plovidbe dok koristite tablet.

USP: Vrlo brzo reagira

Pogledajte na Amazonu

# 9. TANTEK

Što se tiče visokog odziva i kristalno bistre prozirnosti, TANTEK je dobar kao i svaka prvoklasna zaštita zaslona. Budući da je vrlo tanak, izvrsno pristaje zaslonu.

Budući da je prilično gladak i osjetljiv na dodir, prsti će ga voljeti prevrtati. Pohvali se vodećom tvrdoćom u industriji, dovoljno je moćan da podnese svaki izazov ogrebotine. Zaštita zaslona ne dopušta da ulje, prašina ili prljavština oduzmu sjaj s njega.

USP: Ljepilo bez mjehurića

Pogledajte na Amazonu

# 10. IQ štit

IQ Shield je osmislio inovativno LIQuidSkin ljepilo, koje, ruku pod ruku s mokrim postupkom postavljanja IQ Shield, osigurava jednostavnu instalaciju bez mjehurića. To vam daje savršeno obložen uređaj.

Pametni film i ljepilo spajaju se tako dobro da korisnik jedva primjećuje da je njegov iPad Pro zaslon zaštićen, a opet film pruža izvrsno korisničko iskustvo.

USP: Anti-žuto

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati

Dajte zaslonu osjetljivom na dodir vašeg iPad Pro željenu zaštitu odabirom jedne od ovih zaštita zaslona. Ako želite imati veću sigurnost, idite na tvrdoću 9H. Izuzetno tanki zaštitnici zaslona u pravu su kada je u pitanju pružanje visokog odziva. Dakle, koji je vaš omiljeni odabir među ovim dostupnim opcijama? Recite nam to u komentarima ispod.

Morali biste provjeriti

  • Najbolji iPad Pro slučajevi
  • iPad Pro kožne futrole
  • Najbolje futrole za tipkovnice za iPad Pro