Blog

Kako automatski spremiti video zapis ili emitirati periskop na iPhone fotoaparat

Periscope u vlasništvu Twittera razvijen je kako bi bio vrlo praktičan u smislu da vam omogućuje ne samo trenutno povezivanje sa svojim sljedbenicima već i interakciju s njima uživo. Nije ni čudo što je postao velika imovina za tvrtke u kojima ga tvrtke koriste na razne načine za pružanje bolje korisničke usluge.

Toliko je ljudi koji koriste Periscope na iPhoneu za komunikaciju sa svojom obitelji i prijateljima; voleći svaki djelić interakcije uživo. Ja, recimo, uživam u čavrljanju sa svojim voljenima pomoću ove aplikacije. Osim toga, vodim računa da se sva moja nezaboravna emitiranja lokalno spreme na moj iPhone kako bih ih mogao gledati ili proživljavati trenutke kad god poželim.

Ako također želite lokalno spremiti emisiju na svoj iPhone fotoaparat, evo kako možete omogućiti automatsko spremanje svakog videozapisa. Hajde da vidimo!

Kako automatski spremiti emitiranje periskopa na iPhone ili iPad

Korak 1. Pokreni Periskop na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Dalje, trebate dodirnuti narod kartica na dnu.

Korak # 3. Dodirnite Profil u gornjem desnom kutu.

Korak # 4. Na stranici profila dodirnite Postavke.

Korak # 5. Sljedeće ćete dobiti opciju za Automatsko spremanje u fotoaparat pod vašim emitiranjem. Uključite ga.

To je sve!

U najnovijem ažuriranju, Periscope je dodao dvije nove značajke. Aplikacija sada prema zadanim postavkama trajno sprema vaše emitiranje. Dodao je novu značajku pretraživanja koja vam omogućuje pretraživanje popularnih mjesta na karti svijeta.

Kako automatski izbrisati emitiranje nakon 24 sata

Postoji mogućnost brisanja emisija nakon 24 sata ako ne želite da ostanu dulje vrijeme.

  • Jednostavno slijedite gore spomenute korake, na kraju ćete dobiti mogućnost za Automatsko brisanje nakon 24 sata u odjeljku Vaša emitiranja
  • Čak i ako je uključeno automatsko brisanje, i dalje ćete imati mogućnost zadržavanja videozapisa dulje od 24 sata nakon završetka emitiranja

Što mislite o periskopu? Koliko je dobar? Pucajte u povratnim komentarima u komentarima u nastavku.