Blog

Najbolji iPhone 7 teški slučajevi 2021. godine

Što se tiče pružanja kraljevske zaštite, niti jedan drugi slučaj ne može se poklapati s superiornošću teških predmeta. Za razliku od prije, slučajevi Armor više nisu glomazni. Još bolje, neki od njih imaju zavidno tanak izgled. Dok se bavite penjanjem po stijeni, biciklizmom ili bilo kojim drugim avanturističkim aktivnostima, morat ćete osigurati da vaš iPhone ima štit za nadmudrivanje sa slučajnim padom. Modernog dizajna, ove izuzetno zaštitne futrole za iPhone 7 za teške uvjete idealno se mogu uklopiti i u vašu redovnu upotrebu.

 1. ROCK Royce
 2. Balistički
 3. LUVVITT
 4. Spigen Tough Armor
 5. X-Doria
 6. i-Blason ArmorBox
 7. Maxboost SnapPro
 8. Kazeologija
 9. Beasyjoy
 10. ImpactStrong

# 1. ROCK Royce

Želite teški kofer koji bi izgledao nevjerojatno tanak? ROCK Royce može biti lijep odgovor na vašu potragu.

Dvoslojni sloj ojačan TPU-om koji apsorbira udarce i robusnim polikarbonatnim materijalom, izrezbaren je da izdrži padove. Sadrži metalizirane gumbe koji vrlo brzo reagiraju. Kompaktan i minimalistički profil prekrasno se smješta na iPhone 7. Royce teška futrola dolazi u šest boja.

Cijena: 11,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.

Pogledajte na Amazonu

# 2. Ballistic Tough Jacket Maxx Series

Jeste li spremni za jak zaštitni slučaj? Ballistic Tough Jacket Maxx Series može biti izravni pobjednik po vašem odabiru.

Ono po čemu se ovaj slučaj ističe su četiri sloja zaštite. Napravljen da preživi padove sa 7 stopa, može ponuditi nevjerojatan štit vašem pametnom telefonu. Sadrži rotirajuću kopču za futrolu koja vam može pomoći da s lakoćom nosite uređaj. Ovo teško odijelo čini izgled prikladnim.

Cijena: 19,89 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Pogledajte na Amazonu

# 3. LUVVITT Super oklop

Ovaj LUVVITT-ov teški kofer prilično je lijep. Mišićavog izgleda i osjećaja čini pametnu kupnju.

Savršena integracija TPU-a i tvrde ljuske računala daje mu snagu da dugo traje. Podignuta usna, kao i stražnji štitnici, pomažu joj da pruži svestranu zaštitu vašem pametnom telefonu. Štoviše, Super Armor dolazi u tri zapanjujuće boje kako bi vas očarao.

Cijena: 12,97 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Pogledajte na Amazonu

# 4. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor zaslužuje biti na ovom ekskluzivnom popisu. Izuzetno čvrsta konstrukcija u kombinaciji s oblikovanim dizajnom daje mu svjež izgled. (Pogledajte asortiman futrola za iPhone 7 tvrtke Spigen.)

Dvoslojni zaštitni sloj s visokokvalitetnom TPU pomaže mu da se odupre utjecaju kapi. Tehnologija zračnog jastuka, kao i podignuta usna, čine ga cjelovitim paketom. Tough Armor dolazi u šest atraktivnih boja.

Cijena: 24,99 USD [15,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Pogledajte na Amazonu

# 5. X-Doria serija obrambenih zupčanika

X-Doria Defense Gear Series zamišljen je kao visoko zaštitno odijelo. Kad je ovaj slučaj uključen, vaš pametni telefon bez napora može srušiti udarac bilo kakvih slučajnih padova - sa šest stopa i šest centimetara.

Blagoslovljen pojačanom zaštitom kutova, kao i dvostrukim slojevima strukture, izuzetno je izdržljiv. Napravljen od premium kvalitete PolyOne, tvrdog polikarbonata, TPU-a, kao i od eloksiranog metala, raznosi se snažnim izgledom. Ova teška torba dostupna je u četiri boje.

Cijena: 34,95 USD [27,95 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Pogledajte na Amazonu

# 6. i-Blason ArmorBox

Odaberite i-Blason ArmorBox da biste zaštitili tijelo svog iPhonea. Iako njegova vanjska strana s tvrdom ljuskom ima dovoljno snage da brani vaš pametni telefon od udaraca, mekana unutrašnjost odolijeva ogrebotinama i umanjuje udarce. Dvoslojnu strukturu pojačali su zaštitnici ugla.

Neklizni materijal nudi bolji prihvat za udobno držanje uređaja. Ovo kućište za teške uvjete isporučuje se sa zaštitnikom zaslona kako bi zaslon osjetljiv na dodir bio zaštićen od oštećenja. ArmorBox dostupan je u pet varijanti boja.

Cijena: 19,99 USD [14,45 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Pogledajte na Amazonu

# 7. Maxboost SnapPro

Jedini razlog zašto je Maxboost SnapPro teška futrola u rangu s najboljima je sjajan dizajn. Izrađena od GXD materijala otpornog na udarce, izvrsna je u pružanju potrebne zaštite od ogrebotina ili kapi.

Podignuta maska ​​štiti i zaslon i kameru od ogrebotina. Dizajn s otvorenim dnom omogućuje mu da se udobno uklopi u vaš iPhone 7 kao i 6 / 6s. Budući da je vrlo tanak, ovaj oklop se lijepo kombinira sa pametnim telefonom.

Cijena: 19,99 USD [10,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Pogledajte na Amazonu

# 8. Kazeološka serija legija

Kazeološka serija Legion isklesana je za one koji imaju sklonost elegantnom profilu. Osjećam se vrlo glatko na dodir.

Dvoslojno kućište obogaćeno fleksibilnim TPU-om i robusnim polikarbonatnim materijalom, ima dovoljno snage da zaštiti vaš pametni telefon od neželjenog pada. Konstrukcija za apsorbiranje udara sprječava ogrebotine. Titan serija dostupna je u četiri zadivljujuće boje.

Cijena: 29,99 USD [14,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Pogledajte na Amazonu

# 9. Beasyjoy

Beasyjoy vojna torbica za iPhone 7 prava je stvar. Vodootporan je i ima metalnu ploču učvršćenu vijcima za izuzetnu zaštitu. Možete kliktati slike pod vodom ne brinući ni o čemu. Čak i s tako čvrstom zaštitom, lako možete pristupiti svim funkcijama i priključcima, kao da uopće nema kućišta.

Također, slučaj je certificiran prema IP68. Sve u svemu, to je izvrstan slučaj za nekoga tko voli često ići u avanturu. Na kraju, možete birati i između četiri svijetle boje.

Cijena: 59,99 USD [27,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Pogledajte na Amazonu

# 10. ImpactStrong

Kućište od ImpactStronga doista je teški slučaj, ali za razliku od gornjeg, njegov izgled ne govori o njegovoj žilavosti. Izgleda prilično jednostavno i elegantno. Može zaštititi vaš iPhone 7 od ozbiljnih padova i neravnina. Riječ je o troslojnom kućištu koje učinkovito štiti vaš uređaj.

Kutovi su opremljeni jedinstvenim silikonom koji apsorbira udarce kao dodatni sloj zaštite. I na kraju, postoji osam živih i jednobojnih boja koje možete odabrati.

Cijena: 11,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Zamotati

Ako želite da vaš iPhone izađe neozlijeđen čak i od gadnih udaraca, kućište za teške uvjete automatski bi bio izbor za njega. Nadam se da će ovi slučajevi opravdati vaša očekivanja sa svih aspekata. Ako smatrate da se na ovom popisu vrijedi uvrstiti bilo koji vrhunski teški slučaj, javite nam to. Budite sigurni, nastavit ću ažurirati ovu kolekciju kako biste bili sigurni da ćete moći lako iskoristiti najbolju ponudu.

Čitaj više:

 • najbolji iPhone 7 slučajevi vojne klase.
 • iPhone 7 kožne futrole
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found