Blog

GoPro iPhone App - nudi Apple Watch Control svojim kamerama

Apple Watch nesumnjivo je jedna od najboljih inovacija koje je Apple do danas napravio. Nema puno aplikacija koje podržavaju Apple Watch, ali neke su osnovne stvari već ažurirane.

Na Apple Watchu nema podrške za kameru i sasvim je očito da je nemate. Umjesto toga, kako bi popunili dio koji nedostaje, postoje aplikacije koje mogu daljinski upravljati vašom kamerom i omogućiti vam da njome upravljate izravno iz zapešća.

Jedna od takvih aplikacija je GoPro koja je besplatno dostupna u App Storeu. GoPro aplikacija za snimanje video zapisa nalazi se u Apple Storeu već neko vrijeme. Primio je najnovije ažuriranje 10. prosinca 2015. koje omogućava podršku za Apple Watch. Bila je jedna od omiljenih aplikacija za nakaze o video snimanju.

Aplikacija GoPro podržava daljinsko upravljanje fotoaparatom. Možete pokrenuti ili zaustaviti snimanje sa svog Apple Watcha. Sve što trebate je postaviti kameru pod željeni kut, pripremiti se za štos i pritisnuti gumb za snimanje na Apple Watchu. Uz to, omogućuje i snimanje fotografija s videozapisa koji je još uvijek na vašoj kameri.

Osim toga, GoPro će vam omogućiti pretpregledne snimke, upravljanje fotoaparatom i dodavanje označenih oznaka izravno s vašeg Apple Watch-a. I na kraju, aplikacija je potpuno besplatna za preuzimanje. Pa zašto čekati? Preuzmite i počnite razmetati se svojim vratolomijama na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

Cijena: Besplatno

Preuzeti sada