Blog

Kako provjeriti ima li vaš iPhone 8 neispravnu logičku ploču

Nakon nekoliko izvještaja da se mali postotak iPhone 8 više puta zamrzava ili se slučajno ponovno pokreće, Apple je najavio program zamjene logičke ploče iPhone 8. Dakle, ako ste suočeni s njima, trebali biste odmah provjeriti ima li vaš iPhone 8 neispravnu logičku ploču.

Jedna stvar koju valja napomenuti jest da je problem s logičkom pločom pogođen samo iPhoneu 8 (a ne i iPhoneu 8 Plus). Osim toga, iPhone 8 uređaji koji su prodani u Indiji, Kini, Japanu, SAD-u, Australiji i Novom Zelandu između 2017. i ožujka 2018. navodno su mučeni problemom.

Kako saznati ima li vaš iPhone 8 neispravnu logičku ploču

Apple je ponudio jednostavan alat koji vam omogućuje otkrivanje je li vaš iPhone 8 suočen s problemom logičke ploče i može li biti dio programa popravka.

Korak 1. Pokreni Aplikacija Postavke na svom iPhoneu 8 i dodirnite Općenito.

Korak 2. Sada dodirnite Oko.

Korak # 3. Zatim se pomaknite dolje do Serijski broj i kopirajte ga.

Korak # 4. Zatim idite na Appleov alat za provjeru iPhone 8. I onda zalijepite serijski broj i pogodio Gumb za slanje.

U slučaju da vaš uređaj ima problema s logičkom pločom, alat će to potvrditi. A ako je to slučaj, trebate dati svoj uređaj na popravak.

Da biste to učinili, izravno idite na Apple Store, ili Ovlašteni pružatelj usluga tvrtke Apple. Za pomoć se možete obratiti i Apple podršci. Nakon što predate svoj problem, primit ćete pretplaćeni okvir za otpremu u kojem morate poslati iPhone na popravak.

To je to!

Završavati:

Apple je brzo poduzeo radnje kako bi riješio probleme s logičkom pločom. Tehnički div također je predstavio sličan program zamjene baterija za iPhone 6s ili kasnije prije nekoliko mjeseci, nakon nekoliko izvještaja o ponovnom ponovnom pokretanju.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Kako riješiti probleme s Wi-Fi mrežom u iOS-u
  • Savjeti za brže punjenje iPhonea i iPada
  • Kako ubrzati iPhone X
  • Savjeti za izbjegavanje problema s izgaranjem OLED-a na iPhoneu X.

Kakav je vaš stav o ovom pitanju? Podijelite svoje misli dolje u komentarima.