Blog

Najbolji besplatni i plaćeni paketi naljepnica iMessage Cat u 2021. godini

Pogledajte tu mrzovoljnu mačku! Kako se čudno čini da ti to zuri u lice. Izvedite debelu mačku kako biste ispucali brzi odgovor i javite svom prijatelju da imate i puno zabavnih sastojaka za uzvraćanje vatre vatrom. Ne tražite dalje od mojih najboljih paketa naljepnica za mačke iMessage, jer sadrže raznolikost i štih. Od zlovoljnih maca do slatkih i ljupkih mačića, u svom ćete arsenalu pronaći sve vrste mačaka. Sljedeći put kada želite izraziti svoje osjećaje s više okretnosti i zabave, ne zaboravite pustiti mačiće. Kladim se da će ove aplikacije s naljepnicama iMessage postaviti ton za beskrajno čavrljanje.

1. Cat naljepnice za iMessage

Ovaj mi je bez napora predvodio sastav iz više razloga. Prvo i najvažnije, paket naljepnica ima preko 40 naljepnica s mačićima i glavama mačaka. I svaki od njih izgleda poput zabave za zabavne poruke. Od slatkih lica do nestašnog namigivanja, ova kolekcija ima dovoljno da iMessaging dugo ostane u visokom raspoloženju.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

2. CatNap 2: Paket naljepnica za masnu mačku

Ovaj preslatki paket naljepnica vrijedan je dolara koji košta. Ako ste ljubitelj mačaka, uživat ćete u korištenju ovih slatkih slika za odgovaranje na vaše poruke. Na izbor je mnoštvo pahuljastih mačića s širokim rasponom osjećaja.

Bez obzira jeste li sretni, gladni, bijesni, jadni, pospani, uzbuđeni, zbunjeni itd., Recite to s mjaukanjem! Služi kao izvrstan probijač leda ili odgovor na bilo kakve neugodne poruke!

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

3. Naljepnice za mačke tvrtke Avier, Inc.

Kada želite dodati neki kreativni element u svoje poruke, s ovim paketom ne možete pogriješiti. Sadrži tonu mačaka koje nikada ne mogu dopustiti da vaša komunikacija zvuči dosadno. Možete ošamariti ove malene male životinje po tekstu ili ih postaviti na svoj selfie kako biste začinili cijelu stvar.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Paket smiješnih naljepnica za mačke

Nije trebalo predugo da ova kolekcija iz Trung Trana pronađe mekani kutak u mojoj ladici iMessage. Bez obzira želite li glasno vikati ili razbijesniti razgovor, to može ispuniti vaše naplate. I oh, ne zaboravite uputiti metak slatkim mališanima da iskažu naklonost prema vašem dragom prijatelju!

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

5. Slatka naljepnica s crnim mačkama

Čekate da lijepo dizajnirane naljepnice za mačke zauzmu središnje mjesto? Ako je odgovor da, nemojte propustiti ovaj paket.

Razlog zašto to kažem zato što se čini da je potpuno pripremljen da odgovara raznim raspoloženjima. Dakle, nije važno imate li posla s neraspoloženom dušicom ili ludim prijateljem, može vam dopustiti da elegantno puknete krekere!

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

6. Toca Life papirnata vrećica Mačka

Samo pogledajte "Toca Life Paper Bag Cat" i znate da je jedinstven. Ove animirane naljepnice za mačke mogu vam omogućiti da svoje mrzovoljne osjećaje izrazite na različite načine. Dakle, istražite cijeli katalog kako biste pronašli koji se savršeno može slagati s određenim kontekstom. Imati na umu; postoje neke pizde koje se mogu pokazati dvosjeklima ...

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Naljepnice za mačke

Spasi se od ovih odraslih mačaka! U šali, ovi mačići zaslužuju svaku pohvalu jer izgledaju spremni za razgovor. I dok znate koju priliku poslati kojom prigodom, vaše će poruke ostati radosne. Još je bolje što mogu prisiliti vaše prijatelje da nastave razgovarati ako sve ostave po strani.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Meesh animirana mačka

Upoznajte Meesha, stisljivu mačku koja dijeli 33 različite emocije i izraze kako bi vaši chatovi postali interaktivni. Pomoću ovih naljepnica možete učiniti vaše iMessages i slike privlačnima. Također, aplikacija se automatski sinkronizira s vašom aplikacijom iMessages. I na kraju, ali ne najmanje važno, dodatnih 18 naljepnica dobivate besplatno.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Pakiranje naljepnica za mačke

Evo 55 preslatkih naljepnica za mačke koje će dodati toliko zabave vašim chatovima. Možete pronaći širok raspon emocija, od pospanosti ili umora do zaigranosti, mukanja i još mnogo toga. Štoviše, slike su jarkih boja kako bi dodale šarm. To ga čini obaveznim paketom naljepnica za sve koji vole mačke ili općenito slatke stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Cat naljepnice za iMessage

Uzmite ovaj slatki paket naljepnica dok ga možete besplatno preuzeti. Među prvih je stotinu aplikacija u kategoriji stripova i crtića na App Storeu. To djeluje poput šarma u iMessageu jer vam omogućuje dodavanje mačaka u razgovore. Nadalje, sadrži mnoštvo različitih mačjih lica s preslatkim izrazima lica koji će vam se stalno osmjehivati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Sad kad ste na svojoj strani imali sve ove male mačiće, odvedite ih u potpunosti na beskrajan razgovor.

Koja je vaša najbolja oklada?

Svaki put kad napravim pregled, molim vas da me obavijestite o svom najboljem odabiru. I to ću učiniti i ovaj put. Dakle, nemojte otići prije nego što prosute malo graha o svojim omiljenim.

Voljeli biste pogledati i ove postove:

  • Najbolje alternative iMessage za iPhone i iPad
  • Najbolje WhatsApp alternative za iPhone
  • Aplikacije za društvene medije za iPhone i iPad
  • Kako poslati nevidljivu tintu iMessage s iPhonea