Blog

Najbolji slučajevi OtterBox-a za iPhone 11 Pro Max 2021. godine

OtterBox je uvijek bio na vrhu utrke što se tiče iPhone opreme, posebno futrola i maski. Ako ste se već dočepali vašeg najnovijeg iPhonea ili čekate da stigne, vrijeme je da svoj uređaj zaštitite vrhunskom zaštitom i u stilu! Pregledali smo širok spektar OtterBox futrole za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max koji su elegantnog dizajna i nude maksimalnu zaštitu vašeg uređaja.

Uz trostruke kamere i super retina XDR OLED zaslon, vaš iPhone zaslužuje najbolju zaštitu oko sebe! Pa pogledajmo i neke najbolje OtterBox futrole za iPhone 11 seriju! Ovi slučajevi ne dopuštaju da vaš iPhone izgubi ljepotu, osim što pruža i čvrstu zaštitu. Pa izvoli.

1. Prigradska serija

Kućišta serije Commuter iz tvrtke OtterBox uvijek su poznata po svojoj zaštiti i značajkama prilagođenim džepu. Tanak je i žilav koji ima unutarnji pokrivač i vanjsku školjku. Bilo da se radi o prašini, prljavštini ili ogrebotinama, sve ih udaljava.

Dvostruki sloj štiti vaš iPhone od naglih udaraca i slučajnih padova. Vanjski sloj izrađen je od tvrdog računala, a unutarnji sloj od mekog TPU-a što ga čini zvijerom kada je u pitanju zaštita vašeg telefona. Jastučići za držanje na stražnjem poklopcu pružaju vam udobno rukovanje tako da možete brzo uvući i izbaciti pametni telefon.

Dizajniran je na takav način da se sve čestice prašine slegnu na dnu kućišta. Ova futrola iz OtterBox-a dolazi u plavoj, crnoj, ružičasto-ružičastoj ružičastoj i boji nane. Štoviše, dolazi s ograničenim doživotnim jamstvom.

USP: Udoban prihvat i čvrsta zaštita

Pogledajte na Amazonu za iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

2. Serija Strada

OtterBoxova torbica Strada Series poznata je po vrhunskom kožnom materijalu i priloženom futrolu za foliju! To je puki primjer kakva mora biti futrola od prave kože za iPhone 11 Pro! Ova je futrola tanka, elegantnog dizajna i prikladna za džepove, što vam pruža ugodno držanje kad uđete i izvučete džepove.

Ova futrola OtterBox za iPhone dolazi s okomitim utorom za kartice u koji možete pohraniti i svoje vrijedne kartice i novac. Mekani TPU materijal s unutarnje strane i prava koža, zajedno s tvrdim računalom izrađenim na vanjskom poklopcu čine ga savršenim kućištem za vrhunsku zaštitu. Štiti vaš telefon od naglih padova, udaraca, dodira i ogrebotina.

Poklopac Folio štiti vaš zaslon od ogrebotina i prašine. A magnetski zasun to odmara svojim otmjenim izgledom i zaštitnim svojstvima! Kućište je dostupno u varijantama sjene (crna / kositar) i Espresso (tamno smeđa / istrošena smeđa koža).

USP: Folio naslovnica i utor za kartice

Pogledajte na Amazonu za iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

3. Defender serija

Pa, ako tražite čvrstu zaštitu za svoj iPhone 11, Defender Series iz OtterBox-a je vaš put! Njegova višeslojna obrana štiti vaš iPhone od naglih padova i jakih udara. Štoviše, također štiti vašu zvijer od prašine, prljavštine i mrlja.

Čvrsta unutarnja školjka apsorbira udare, a vanjska ljuska ima mekani pokrov koji vam daje glatki osjećaj uz udoban prihvat. Mora biti na vašem popisu partnera za sva avanturistička putovanja, jer pruža robusnu zaštitu.

Njegova kombinacija futrole i postolja omogućava nošenje iPhonea i gledanje omiljenih filmova bez ruku. Ovaj slučaj možete dobiti u varijantama crne, nestale ribe, ljubavne bubice i ljubičaste maglice. Kućište dolazi s ograničenim doživotnim jamstvom.

USP: Robusna zaštitna futrola za kopču

Pogledajte na Amazonu za iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

4. Symmetry Clear Series

Oni koji nisu ljubitelji glomaznog kućišta i trebaju tanki i jasni kofer, ovaj je upravo stvoren za vas! Biti tanak, uglađen, moderan i jasan ne znači da nije zaštitni, zapravo je najbolje u ovom rasponu zaštititi svoj iPhone 11.

Kad je OtterBox u pitanju, trajnost i zaštita nikada nisu ugroženi. Ova jasna futrola štiti vaš iPhone od padova, neravnina i prtljaga. Ne radi se samo o stražnjem poklopcu, već podignuti zakošeni rub precizno štiti vaš zaslon!

Predložio bih vam ovo kućište OtterBox za iPhone 11 ako ga posjedujete zbog jasne značajke kućišta. Dostupan je u 12 živih boja i kombinacija od kojih mi je najdraža Sapphire Secret. Za koju biste se odlučili?

USP: Tanak, jasan i čvrst

Pogledajte na Amazonu za iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Dakle, ovo su bili najbolji OtterBox slučajevi dostupni za iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i iPhone 11 koje smo pregledali u današnjoj postavi.

Konačna presuda!

Pa, koji biste OtterBox kućište kupili za svoj iPhone? Ako mene pitate, preporučio bih vam da idete prema vašim potrebama. Razmetanje uređajem s minimalnom zaštitom ono je što je sposobna Symmetry Clear Series. Uz potporu za nosače, zajedno s futrolom s kopčom za pojas, Defender Series je vaš put koji također pruža robusnu zaštitu. Javite nam sada u odjeljku za komentare o svom izboru.

Povezani postovi za paznju odmah!

  • Najbolji slučajevi za iPhone 11
  • iPhone 11 Pro kućišta
  • Najbolji slučajevi za iPhone 11 Pro Max
  • Najbolji slučajevi iPhone 11 Spigen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found