Blog

Kako izvesti iPhone 5s Slo-Mo Video

Baš kao i filtri za fotografije, izgleda da kada izvozite Slo-Mo videozapise s iPhonea 5s, obično ne izlazi kako je predviđeno. Za razliku od problema s filtrom za fotografije, jasno je zašto se prilikom izvoza slo-mo videozapisa dio usporene slike uopće ne pojavljuje. To je stvar s frame rate-om.

Ili to mislimo da jest. Ipak, dobili ste ovaj prekrasan slo-mo video i želite ga prenijeti na Facebook ili podijeliti na Instagramu ili Vimeu, novoj značajci ugrađenog dijeljenja u iOS-u 7.

Jedini problem: kada prenosite, usporeni dio prikazuje se kao normalan videozapis. Kako to popraviti?

Kako izvesti iPhone 5s Slo-Mo videozapise i podijeliti ih na Facebooku / Instagramu

HD opcija na YouTubeu, Facebooku itd

Kada prenosite slo-mo video na web stranice poput YouTubea ili Facebooka, svakako odaberite HD opciju.

To osigurava da se videozapisi prenose u najvišoj kvaliteti, što neobično izgleda da utječe na slo-mo dio videozapisa. Videozapis male verzije ne prenosi se s primijenjenim slo-mo efektom.

Kada koristite opciju izvornog dijeljenja, odaberite HD gdje je dostupna. U slučaju Facebook udjela, morate odabrati Pojedinosti → Veliki (HD).

Pošaljite sebi e-poštu, spremite i prenesite

U slučaju Instagrama, opcija od 120 sličica u sekundi izgleda kao problem jer usluga ne prepoznaje i ne čita videozapise. U tom slučaju morate prvo izvesti videozapis u rolu kamere kao uobičajeni videozapis (ali s primijenjenim slo-mo), a zatim ga prenijeti na Instagram / Vine.

Najbolji način za to je slanje videozapisa e-poštom sebi - opet, kroz opciju dijeljenja.

Zatim otvorite tu e-poštu i preuzmite privitak na svoj iPhone ili iPad. Spremite privitak u Camera Roll (to je opcija kada otvorite medijski privitak na iPhoneu / iPadu).

Nakon što se video spremi, možete provjeriti je li slo-mo dio pravilno izvezen.

Nakon toga, novi videozapis dodajte u svoj fotoaparat da biste ga prenijeli na usluge poput Instagrama i Vinea.

To je sve, momci!

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found