Blog

Najbolje iPhone aplikacije za nadobudne digitalne umjetnike 2021. godine - Najbolje iPhone aplikacije za nadobudne digitalne umjetnike 2021. godine

Prošla su vremena platna, uljanih boja i kiparstva gline. Pa, ne baš: mnogi umjetnici širom svijeta i dalje preferiraju tradicionalnije medije, ali nedavni napredak tehnologije znači da se gotovo svako umjetničko djelo - bilo to slika, skulptura ili očitiji video i fotografija - može proizvesti i digitalno. Bez obzira volite li skicirati, crtati, šarati, potpisivati ​​ili stvarati nevjerojatne filmove, ove iPhone aplikacije mogu oživjeti vaše ideje. Dostupnošću različitih vrhunskih alata moći ćete dodati karizmatični šarm svojoj kreativnosti. Istražimo ovaj fantastičan popis iPhone i iPad aplikacija dizajniranih za nadobudne digitalne umjetnike!

1. Filmmaker Pro

"Filmmaker Pro" dolazi s širokim rasponom vrhunskih alata koji vam omogućuju uređivanje videozapisa i stvaranje senzacionalnih filmova. Ima 30 izvrsnih filtara koji vam omogućuju poboljšanje kvalitete vaših videozapisa. Možete prilagoditi brzinu reprodukcije video zapisa kako biste imali usporeni ili brzi efekt kretanja.

Jednostavno kontrolirajte ekspoziciju, balans bijele, kontrast i zasićenost svojih videozapisa. Upotrijebite alat za fade in / out za obrezivanje zvuka. Postoji 186 fontova kako bi uljepšali tekst i učinili ga privlačnijim. (Također pročitajte: Najbolje aplikacije za izradu filmova za iPhone i iPad)

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Pigment

Pigment je dizajniran da vašu kreativnost podigne na sljedeću razinu. Simulira poteze olovkom i četkom kako bi se dobio realan efekt.

Aplikacija vam omogućuje bojanje knjiga s apsolutnom preciznošću. Može se pohvaliti sa 21 različitu vrstu alata za bojanje kao što su četka za ulje, olovka u boji, flomaster, četka za bojanje, punjenje, zračna četka, četkica za kruženje, blijeđenje, cvat, metalna četka i četka za akvarel. Podržava i Apple Pencil i olovku treće strane. S više od 1400 profesionalno demonstriranih djela u boji uživat ćete u stvaranju lijepih umjetnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Adobe Illustrator Draw

Naprednijim ilustratorima i grafičkim dizajnerima među nama (uglavnom onima koji dobro poznaju Photoshop) svidjet će se Adobeova aplikacija Illustrator Draw - pomoću vektorskih alata za crtanje, kao u drugim Adobe kreativnim apartmanima, aplikacija omogućuje korisnicima stvaranje ručno nacrtanih slika koristeći samo tablet i digitalna olovka.

Jedna od glavnih prodajnih točaka aplikacije je da uključuje značajku "zajednice", gdje korisnici mogu pregledavati tuđa umjetnička djela, "cijeniti" (u osnovi podjednako) svoja omiljena djela, kao i pratiti svoje omiljene izvođače. No, izvan aspekta zajednice, Adobe Illustrator Draw fantastična je aplikacija za sve koji se žele poigrati digitalnim četkama, bojama, pa čak i fotografijama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Nastavite dalje

Dizajniran da bude cjelovit alatni paket umjetnika, Procreate je fantastična aplikacija za digitalno skiciranje i slikanje. S više od 100 različitih četkica i ultra HD platna, gotovo je savršeno u stanju oponašati slikanje iz stvarnog života - a HD rezolucija znači da korisnici mogu ispisati svoja umjetnička djela čak i u vrlo velikim veličinama, bez gubitka kvalitete.

Procreate nudi mnoštvo različitih alata kako biste se osjećali kao da radite s pravom bojom, poput alata za razmazivanje koji kombiniraju boje i četkica s dvostrukom teksturom. Iako je ova aplikacija dizajnirana za upotrebu na iPadu, prikladna je i za manje zaslone - sve dok koristite olovku.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

5. Foto skica

"Photo Sketch" može izvući najbolje iz vaše kreativnosti. Omogućuje vam pretvaranje fotografija u prekrasne skice i urnebesne crtane avatare.

Postoji više od 20 naprednih filtara za efekte slike koji vam omogućuju prekrasno ukrašavanje vaših slika. Upotrijebite stari filmski stil kako biste svojoj fotografiji dali retro izgled. Tu je i 3D zlatna skulptura koja vašim fotografijama dodaje privlačan šarm.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. StarMaker

StarMaker vam može omogućiti da otkrijete najboljeg pjevača skrivenog duboko u vašem srcu. Ima ultra naprednu tehnologiju za poboljšanje glasa koja automatski poboljšava kvalitetu vašeg glasa. Na temelju vašeg interesa, aplikacija preporučuje pjesme.

Izaberite iz ogromnog kataloga pjesama i pjevajte karaoke profesionalno. Koristite razne alate za uređivanje i trenutne efekte za fino podešavanje vaših snimki. Podijelite svoje spektakularne snimke s prijateljima i dajte im do znanja kako ste cool pjevačica! (Pogledajte: Najbolje karaoke aplikacije za iPhone)

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Artsy

Tehnički umjetnost koja kupuje aplikaciju, Artsy sadrži više od 50 000 djela umjetnika iz cijelog svijeta - od najpoznatijih do tek nastajućih - i savršen je za one koji žele pregledavati i otkriti odabranu zbirku umjetničkih djela, bez obzira namjeravate li kupiti ili ne.

Kolekcionari likovne umjetnosti posebno će cijeniti sposobnost licitiranja i kupnje djela iz cijelog svijeta, bez da moraju putovati sve do aukcije u New Yorku. Oni koji bi radije samo promatrali i učili, također će smatrati da je aplikacija posebno korisna za praćenje svojih omiljenih umjetnika i saznavanje više o umjetnosti, od najosnovnije teme do najnovijih vijesti koje potresaju svijet umjetnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Auryn Ink

Ljubitelji akvarela, ovo je aplikacija za vas: pomoću neke lude digitalne magije Auryn Ink može replicirati točan izgled akvarelnih boja i papira. Prilično je jednostavan za upotrebu i sadrži neke nevjerojatne značajke - a da ne spominjemo da je pažnja prema detaljima koja je ušla u izgradnju ove aplikacije posebno impresivna.

Korisnici mogu birati svoje četke, miješati vlastite pigmente kako bi stvorili savršenu boju, kontrolirali količinu vode na četkici, pa čak i na digitalnom papiru! (Za početak možete odabrati mokro ili suho platno.) Unatoč spakiranju svih ovih značajki, aplikacija se osjeća minimalistički i pojednostavljeno, a izbornici su elegantni i jednostavni - što je čini vrijednom 2,99 dolara.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Odjava

Dajte svojoj kreativnosti prijeko potreban početak da procvjeta i dotakne vrhunac uspjeha. Te vam aplikacije mogu daleko doprinijeti dopuštajući vam da ojačate svoje samopouzdanje i vještinu. Nije li neka od vaših omiljenih aplikacija uključena na ovaj popis? Obavijestite me to u komentarima.

Možda biste trebali pogledati ove popise aplikacija: najbolje aplikacije za crtanje, najbolje aplikacije za pisanje i najbolje aplikacije za doodle logotipe.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found