Blog

Kako povezati više tweetova zajedno na Twitteru na iPhoneu i iPadu

Twitter je predstavio novu značajku nazvanu "Niti". Omogućuje vam povezivanje više tweetova na Twitteru na iPhoneu i iPadu.

Mnogi korisnici Twittera moraju podijeliti nekoliko numeriranih tweetova na temu tijekom interakcije s prijateljima ili sljedbenicima. Ovo se naziva "oluja s tvitovima". Dodavanjem niti, Twitter je pokušao pojednostaviti koncept tweetstorma.

Kako povezati više tweetova na Twitteru na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Prvo, trebaš ažurirajte Twitter do najnovije verzije. Ako to niste učinili, otvorite App Store → Ažuriranja i ažurirajte aplikaciju.

Korak 2. Sada pokrenite aplikaciju na ynaš iOS uređaj.

Korak # 3. Zatim dodirnite stvoriti ikonu za pokretanje novog tvita.

Korak # 4. Sljedeće, morate dodirnite novi gumb plus na dnu sučelja da biste dodali još tweetova izvornom tweetu u prozoru za sastavljanje.

U nit možete dodati koliko želite tweetova.

Korak # 5. Kada završite, dodirnite Tweet sve gumb za objavljivanje svih odjednom.

To je to!

Vaši će se tweetovi sada prikazivati ​​jedan za drugim na vašoj vremenskoj traci.

Tvit u objavljenu nit možete dodati i gumbom "Dodaj još jedan Tweet". Tijekom pregledavanja tweetova možete dodirnuti oznaku "Prikaži ovu nit" da biste pristupili nizu povezanih tweetova.

Zamotati

Twitterova značajka Threads pripremljena je za ljude koji žele serializirati dulju priču ili razmišljati o određenom događaju ili temi. To je druga glavna značajka nakon proširenja ograničenja broja znakova sa 140 na 280 znakova. Kakav je vaš stav o ovim najnovijim promjenama? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

  • Kako očistiti predmemoriju Twittera na iPhoneu i iPadu
  • Uključite noćni način rada na Twitteru na iPhoneu ili iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found