Blog

Kako očistiti povijest / predmemoriju preglednika Chrome na iPhoneu i iPadu

iPhone i iPad lako su zamijenili računala i druge veće zaslone koji su se koristili za pregledavanje web stranica. Danas ljudi koriste male ekrane pametnih telefona za provjeru web stranica.

Chrome je popularan preglednik koji se koristi na iPhoneu; ali nakon što završite s pregledavanjem web stranica, malo vam je stalo da obrišete povijest pregledavanja ili podatke. Chrome pohranjuje i vašu povijest pregledavanja, predmemoriju, kolačiće i lozinke.

Dobra je navika spremati povijest u preglednik radi provjere istih podataka u budućnosti; ali ovo bi moglo napraviti pustoš ako vaši uređaji padnu u pogrešne ruke. Zbog toga Chrome ima mogućnost brisanja podataka o pregledavanju s vašeg iPhonea kako drugi ne bi mogli navaliti na vaše privatne podatke. Ranije smo dijelili informacije o tome kako izbrisati povijest i kolačiće u Safariju. Sada provjerimo kako možete izbrisati podatke o pregledavanju Krom na iPhoneu i iPadu.

Kako očistiti povijest pregledavanja u Chromeu na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Chrome na iPhoneu.

Korak 2. Ako ste već pregledavali neke web stranice, dodirnite vertikalnu elipsu u gornjem desnom kutu.

Izbornik će prijeći prstom prema dolje s nekim opcijama.

Korak # 3. Dodirnite Postavke.

Korak # 4. Sada dodirnite Privatnost.

U odjeljku Izbriši podatke pregledavanja pronaći ćete opcije kao što su Izbriši povijest pregledavanja, Izbriši predmemoriju, Obriši kolačiće, Podaci o web mjestu i Izbriši sve.

Korak # 5. Dodirnite bilo koju opciju koju želite obrisati.

Na primjer, ako dodirnete Clear Browsing History, izbornik će prijeći prstom od dna zaslona prema gore s opcijom: Clear Browsing History.

Takav će se izbornik otvoriti svaki put kad odlučite obrisati podatke. Chrome također nudi značajku za brisanje spremljenih lozinki i brisanje spremljenih podataka automatskog popunjavanja obrazaca.

Ako želite provjeriti je li povijest pregledavanja izbrisana ili ne, možete dodirnuti vertikalnu elipsu. Na izborniku dodirnite Povijest; tamo nećete pronaći svoju povijest pregledavanja.

To je to!

Čitaj više! Kako postaviti Chrome kao zadani preglednik na iPhoneu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found