Blog

MiStand je najslađi i najbolji iPad Air Stand ikad

Mikro usisavanje i Pu jastučići možda zvuče izravno iz jednostavnog znanstvenog poteza, ali MiStand za iPad Air, iPad Mini i druge iPade jedan je od najkul proizvoda svih vremena. Vjerojatno se može nazvati najboljim iPad Air postoljem ikad (naravno, možete uklopiti i sve ostale inačice iPada).

MiStand je apsolutno prekrasan u svom minimalizmu koji gotovo odgovara jednostavnoj eleganciji Appleovih proizvoda. Možda je zato na neki način nevjerojatna.

Predviđen za izdanje u siječnju 2014., MiStand je započeo kao Kickstarter projekt za financiranje od 5000 funti. Nastavila je prikupljati sredstva u iznosu od preko 26.000 £ - više od pet puta više od cilja. To stvari stavlja u perspektivu: MiStand je vraški iPad postolje koji postiže funkcionalnost i dizajn.

MiStand je dvodijelni dodatak. Ima postolje s utičnicom i jastučić s loptom. Konfiguracija kuglice i čahure olakšava okretanje jastučića koji drži iPad kako god želite. IPad možete držati ravnim dok na njemu pišete ili skicirate. IPad možete nagnuti, dok gledate film ili Facetime. Ili možete jednostavno okretati jastučić dok igrate igre koje koriste žiroskope.

MiStand je obrađeni, polirani aluminij što ga čini čvrstim, ali laganim.

Sve na MiStandu je mikro usisavanje. Postolje se pomoću mikro-usisavanja čvrsto fiksira na većinu površina. Jastučić - nazvan Pu Pad - čvrsto drži iPad.

Najbolja stvar kod mikro usisavanja je ta što ne morate težiti popravljanju iPada na postolju. Samo ga čvrsto postavite preko jastuka i grane. Priloženo je. I uklanjanje iPada jednako je jednostavno. Kuglasta utičnica toliko je fluidna da možete imati potpuno 3D okretanje iPada bez potrebe da malo pomaknete postolje.

Pu jastučići čine iPad tako da se čvrsto drži, čak i kada imate slučaj. Nije važno koji slučaj imate na iPadu, MiStand jednostavno radi. Sve u svemu, to je jedan genijalan oblik genijalne forme za iPad postolje.

MiStand je spreman za grabež. Možete ga predbilježiti do ovog mjeseca (samo) putem njihove web stranice.

Postoji pet opcija boja (siva, srebrna, plava, zlatna, crvena). Proizvod košta 43,00 £ (kao uvodna ponuda), što znači blizu 70 USD.

Predbilježite MiStand ovdje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found