Blog

Najbolji iPad Pro 10,5-inčni kućišta za tipkovnicu 2021. godine

10,5-inčni iPad Pro smatra se dostojnom zamjenom vašeg računala ili prijenosnog računala. A gledajući na moćne značajke koje tablet ima, čini se da u velikoj mjeri drže istinu. Ako ste kupili iPad i želite ga koristiti kao punopravno prijenosno računalo, morat ćete ga upariti s visoko kompetentnim kućištem tipkovnice. Na temelju vrhunske funkcionalnosti i dizajna, ovo su najbolje futrole za tipkovnicu iPad Pro od 10,5 inča koji su vrijedni ozbiljnog razmatranja.

 1. IVSO
 2. Logitech
 3. Mangotek
 4. Apple pametna tipkovnica
 5. Boriyuan
 6. ZAGG
 7. Fintie
 8. Greenlaw
 9. ONHI
 10. Earto
 11. VVVV AZOLT

# 1. IVSO

Ono po čemu se IVSO ističe je tipkovnica u stilu prijenosnog računala koja pruža poboljšano iskustvo tipkanja. Tipke imaju bolji klik i nude taktilne povratne informacije kako biste osigurali nesmetano tipkanje. Izrađena je od vrhunske PU kože, tipkovnica je izuzetno lagana i ima tanak profil.

Mekana unutrašnjost od mikrovlakana ne dopušta da ogrebotine oštete vaš tablet upijajući šok. Drugi važan aspekt ove praktične tipkovnice je da traje do 60 sati s jednim punjenjem.

Funkcija postolja čini izuzetno praktičnom upotrebu futrole pod vašim željenim kutom. Bez obzira želite li pogledati film ili želite ugodnije tipkati, idealno će odgovarati vašim potrebama. I na kraju, dolazi u čak pet boja lijepog izgleda.

USP: Tipkovnica u stilu prijenosnog računala

Pogledajte na Amazonu

# 2. Logitech

Logitech godinama izrađuje izdržljive tipkovnice, a ovo kućište tipkovnice za iPad Pro 10.5 proizvodi se u partnerstvu s Appleom. Tipkovnica podržava četiri načina rada - tip, pogled u pejzažu, pogled u portretu i čitanje.

Tipkovnica se povezuje pomoću konektora za grom na iPadu Pro, te joj zato ne trebaju Bluetooth ni baterije. I na kraju, futrola također štiti iPad od prašine, prljavštine i normalnih neravnina.

USP: Nisu potrebne baterije ili Bluetooth

Pogledajte na Amazonu

# 3. Mangotek

Kućište je izrađeno od visokokvalitetne PU kože i izvrsno izgleda dok besposleno ležite na stolu. Što se tiče tipkanja, tipke su glatke i precizne dok tipkaju brzinom. Osim toga, ne koristi nikakve baterije; trebate se povezati pomoću pametnog konektora. To eliminira potrebu za punjenjem tipkovnice.

Povrh toga, tipkovnica je odvojiva i svoj iPad Pro možete nositi samo u slučaju kada tipkovnica ne treba. I na kraju, dostupan je samo u crnoj boji.

USP: Odvojiva tipkovnica

Pogledajte na Amazonu

# 4. Apple pametna tipkovnica

Appleova pametna tipkovnica zaista je skupa, ali vrijedi je pogledati; pogotovo ako ne želite kompromitirati kvalitetu. Tipke vrlo brzo reagiraju i omogućuju vam nesmetano tipkanje kako želite. Pomoću funkcije postolja izvrsno stoji prema zadatku kako bi oživio gledanje i tipkanje medija.

Izrađena od vrhunskog materijala, pametna tipkovnica traje dugo. Poboljšano držanje osigurava vam potrebnu udobnost za nošenje tableta. Kućište tipkovnice kompaktnog je dizajna i u potpunosti naoružano sposobnošću da zaštiti vaš uređaj od padova.

USP: Appleov službeni slučaj

Pogledajte na Appleu

# 5. Boriyuan

Jedna od najimpresivnijih karakteristika ovog kućišta tipkovnice je to što ima sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem, što u mraku izgleda poput duge. Osim toga, futrola pretvara vaše iPad Pro iskustvo u iskustvo laptopa. Omogućuje naginjanje uređaja u više kutova, baš kao i prijenosno računalo.

Također, tipkovnica radi putem Bluetooth veze, a baterija može trajati 30 dana bez pozadinskog osvjetljenja nakon potpunog punjenja. Štoviše, dostupne su razne mogućnosti boja.

USP: 7 boja s pozadinskim osvjetljenjem

Pogledajte na Amazonu

# 6. ZAGG

S više od 1500 ocjena, futrola za tipkovnicu Zagg za iPad Pro osvojila je povjerenje mnogih. Robusnog je dizajna i savršeno štiti vaš iPad Pro. Najbolji dio tipkovnice je što se istovremeno može povezati s dva uređaja, uz jednostavno prebacivanje između njih. Cjelokupni dizajn kućišta takav je da će na neki način transformirati vaš iPad u prijenosno računalo.

USP: Povežite se s dva uređaja istovremeno

Pogledajte na Amazonu

# 7. Fintie

Fintie je uložio velike napore u dizajniranje ovog kućišta tipkovnice. Izrađen je od vrhunske PU kože, zajedno s unutrašnjim dijelovima obloženim gumom. Tipkovnica je izrađena od visokokvalitetnog ABS materijala, a ne od silikona ili plastike. Kućište također ima zasebni držač za Apple Pencil.

Tipkovnica koristi Bluetooth kao način povezivanja i odvojiva je. Možete ga ukloniti kada vam nije potrebno i smanjiti skupnu količinu. Također, dostupan je u različitim bojama i dizajnom.

USP: Izvrsna kvaliteta izrade

Pogledajte na Amazonu

# 8. Greenlaw

Greenlaw kućište tipkovnice nudi rotaciju od 360 stupnjeva i okretanje za 180 stupnjeva. I jedno i drugo omogućuju vam da na iPadu Pro vidite kako želite. Osim toga, tipkovnica ima sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem i tri različita načina rada. Štoviše, kućište je tvrda ljuska koja iPad Pro štiti od prašine, prljavštine i ogrebotina.

Otvaranjem kućišta tipkovnice, vaš iPad Pro automatski se budi i obrnuto. Na kraju, futrola je savršena za svakodnevnu upotrebu, a cijena joj je također konkurentna.

USP: Slučaj tvrde školjke

Pogledajte na Amazonu

# 9. ONHI

Kućište tipkovnice ONHI pripremljeno je od visokokvalitetnog materijala od legure aluminija. S čvrstim nakupinama, dovoljno je jak da podnese udarce i spriječi oštećivanje vašeg tableta.

Tipke su optimizirane da osjete svaki klik i ubrzaju vaše tipkanje. Uživat ćete u tipkanju vrlo slično načinu na koji to radite u bilježnici. Kako je futrola elegantna, moći ćete je nositi bez ikakvih muka. Štoviše, imate na raspolaganju tri šarmantne boje poput crne, zlatne i srebrne.

USP: Kućište od legirane aluminija

Pogledajte na Amazonu

# 10. Earto

Earto donosi pametno automatsko kućište tipkovnice za spavanje / buđenje za vaš 10,5-inčni iPad Pro. S rotacijom od 360 stupnjeva i okretanjem od 180 stupnjeva, ova futrola za tipkovnicu zadovoljava sve vaše kutove gledanja dok tipkate, gledate videozapise / filmove i igrate igre. Kućište tipkovnice također vam omogućuje da svoj iPad Pro pretvorite u mali MacBook.

Dostupno u sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem, svoj iPad Pro možete koristiti tijekom mračnih sati bez ometanja drugih u vašem domu. Svjetlinu možete podesiti na tri razine i uživati ​​u različitim vizualnim iskustvima.

USP: Sedam boja pozadinskog osvjetljenja

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Preko tebe

Koje će se kućište tipkovnice napokon upariti s vašim iPad Pro? Je li najskuplji ili onaj koji je vrlo pristupačan, a vrlo koristan? Snimite svoje vrijedne povratne informacije u komentarima u nastavku.

Ne biste željeli propustiti ove postove:

 • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
 • Kožne futrole za iPad od 10,5 inča
 • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro rukavi

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found