Blog

Najbolje aplikacije za video konferencije za iPhone i iPad u 2021. godini

Zarazni COVID-19 prisilio nas je da svi ostanemo u zatvorenom. No, i dalje možete ostati povezani s drugima pokušavajući neke od njih najbolje aplikacije za video konferencije na iPhoneu i iPadu. Društveno udaljavanje i samokarantena redovni su dan, ali rad i komunikacija ne moraju prestati. Pa da vidimo koje su nam mogućnosti dostupne.

  1. Microsoftovi timovi
  2. Zoom Cloud Meetings
  3. Cisco Webex sastanci
  4. Skype
  5. Besplatni konferencijski poziv
  6. Amazonsko zvono

1. Microsoftovi timovi

Iako je Microsoft Teams besplatna aplikacija za video konferencije, ona zahtijeva komercijalnu pretplatu na Office 365 ili besplatnu ili probnu pretplatu na Microsoft Teams. Jednom kada postavite ovu aplikaciju na uređaju, profesionalni život je u redu.

Kao vlasnik tvrtke možete upravljati timskim razgovorima, datotekama, sastancima i još mnogo toga - svime u jednom zajedničkom radnom prostoru.

Za video konferencije možete se povezati licem u lice s HD audio i video zapisima. Pridružite se sastancima s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Želite li privatno razgovarati s nekim? Pa, aplikacija ima ovu mogućnost za privatne i grupne razgovore; također možete komunicirati s cijelim timom na namjenskom kanalu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Zoom Cloud Meetings

Aplikacija Zoom vjerojatno je najpopularnija aplikacija među korisnicima širom svijeta. Vjerojatno je besplatno preuzimanje jedan od razloga za to. Iako postoje neke dobre alternative, Zoom se ističe svojim brojnim značajkama koje vam omogućuju nesmetano provođenje sastanaka na mreži, bilo za posao ili za zabavu.

Kvalitetni video, jasan zvuk i razmjena trenutnih poruka na više platformi neke su od ključnih značajki. Štoviše, trenutno dijeljenje zaslona zapaženo je.

Dobivate brz pristup kontaktima i e-porukama vaše tvrtke. Također može pozvati do 100 ljudi da se pridruže video konferenciji.

Možda ćete voljeti pročitati i: Kako koristiti aplikaciju Zoom na iPhoneu i iPadu

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Cisco Webex sastanci

Cisco Webex omogućuje vam da istražite puni potencijal vašeg iPhonea i iPada. Nakon što preuzmete i postavite ovu aplikaciju, za upravljanje aplikacijom možete koristiti Siri naredbe. Štoviše, možete se brzo prijaviti svojim Face ID-om ili Touch ID-om koji ste već registrirali na svom iOS uređaju.

Iz aplikacije Kalendar možete se pridružiti razgovoru jednim dodirom; štoviše, možete zakazati sastanke na ovoj aplikaciji za videokonferencije za iPhone i iPad. Što se tiče dijeljenja sadržaja, Cisco vam omogućuje da uključite i 3D datoteke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Skype

Skype je nedvojbeno najpopularniji među korisnicima. No, aplikacija skriva ogroman poslovni potencijal. Kao i ostale aplikacije za video konferencije, Skype vam omogućuje da besplatno razgovarate s ostalim Skype korisnicima. Ali aplikacija ima i druge zapanjujuće značajke.

Skype možete preuzeti ne samo na iPhone ili iPad već i na Mac i Windows računala. Dodajte do 24 korisnika i uživajte u audio-video konferencijskim pozivima. To nije dovoljno! Skype vam omogućuje da hvatate svoje kolege na fiksnim mrežama po niskim cijenama. Dakle, ako vaš prijatelj ili kolega ne podigne vaš telefon, možete razgovarati s njima na fiksnim telefonima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,49 USD)

preuzimanje datoteka

5. Besplatni konferencijski poziv

Besplatni konferencijski poziv pomaže vam u održavanju HD audio konferencijskih poziva pomoću značajki poput video konferencija i dijeljenja zaslona. Bez upotrebe pristupnih kodova, u pokretu možete uživati ​​u ovoj jednostavnoj aplikaciji za konferencije.

Možete stvoriti i pohraniti više računa, slati pozivnice, birati putem VoIP-a, voditi video konferenciju, dijeliti zaslon i upućivati ​​međunarodne pozive.

Jedna od najboljih značajki ove aplikacije je da možete dijeliti zaslon i voditi HD audio konferenciju s do 1000 sudionika. Vjerojatno je dovoljna jedna aplikacija da se povežete sa svim zaposlenicima u popisu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Amazonsko zvono

Znam da je ovo relativno nova aplikacija, ali vjerujte mi da može začiniti vaše sastanke i video pozive svojim jednostavnim sučeljem. Sinkronizirajte sve svoje sastanke i razgovore dok aplikacija radi na bilo kojem uređaju; to znači da uvijek možete ostati povezani.

Pridružite se sastancima bez upotrebe dugih PIN-ova. Besplatna aplikacija (bez kupnje u aplikaciji) omogućuje vam video konferenciju s HD video pločicama. Vizualni popis pomaže vam u kontroli sastanka.

Dodirnite i podijelite svoj sadržaj i pregledajte ga na bilo kojem uređaju. Amazon Chime pomaže vam raditi s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To su svi prijatelji!

Uživajte u svojoj video konferenciji!

Gore navedene aplikacije za video sastanke koriste profesionalci i vrhunske multinacionalne korporacije na iPhoneima i iPadima. No neke aplikacije za video chat uvijek možete koristiti za osobne razgovore. Uživajte u zaključavanju i nastavite raditi dobro kod kuće! Ako želite nešto dodati na popis, spomenite aplikaciju ili softver u odjeljku za komentare u nastavku.

Možete pogledati i neke aplikacije za produktivnost:

  • Najbolje aplikacije za produktivnost za iPhone i iPad
  • Aplikacije za produktivnost Apple Watch
  • Najbolje aplikacije za produktivnost za iPhone
  • GAVI - iPhone Chat Video Visual Video Chat
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found