Blog

Najbolji drveni koferi za iPhone XR 2021. godine

Vaš iPhone XR, svojim impresivnim profilom i šarmantnim izgledom, pomaže vam stvoriti ikoničnu osobnost. Ali što je sa zaštitom i osobnošću vašeg premium uređaja? Pa, oduzeli smo vam tu bol i stvorili listu najboljih drvenih futrola za iPhone XR.

Zašto drvene futrole za iPhone XR? Jer su prirodni, otmjeni, modni i zdravi. Ova su četiri razloga dovoljna da vas impresioniraju kao i ljude oko vas. Istražimo popis.

1. TENDLIN

TENDLIN je kombinirao dva materijala u jedan kako bi stvorio ovo jednodijelno fleksibilno kućište. Drvenim furnirom i mekanom TPU gumom vaš je iPhone zaštićen od udaraca. Tanak profil ovog kućišta lijepo leži na vašem uređaju i održava izgled elegantnim. Iako je TENDLIN koristio prirodno drveno zrno, možete brzo pritisnuti sve tipke pomoću odgovarajućeg poklopca gumba. Ovaj slučaj možete jednostavno instalirati i ukloniti bez oštećenja uređaja.

USP: Fleksibilno kućište

Pogledajte na Amazonu

2. HelloGiftify

HelloGiftify je koristio visokokvalitetni TPU koji pokriva sve rubove vašeg iPhone XR-a. Provjerite njegovu podignutu usnicu kako biste zaštitili zaslon osjetljiv na dodir i udarac kamere. Uz veliku brigu o svojoj koži, HelloGiftify koristi ekološku tintu za ispis izravno na kućište. Ova drvena futrola izgleda bolje kada je koriste muškarci.

USP: Ekološki prihvatljiva tinta

Pogledajte na Amazonu

3. BELKA

Belka je ovaj slučaj napravila od čvrste gume i mekog drveta kako bi vam pružila pristojnu drvenu futrolu protiv klizanja za vaš iPhone XR. Kako bi postigla precizno iskustvo omjera zaslona i tijela, Belka je zadržala tanak i lagan profil. Elastični pokrivač od hibridne gume udobno obavija četiri kuta vašeg iPhonea, a njegov povišeni rub pruža potpunu zaštitu kad uređaj stavite licem prema dolje.

USP: Fleksibilna i hibridna navlaka

Pogledajte na Amazonu

4. Tasikar

Prilično je kompaktan faktor zbog kojeg Tasikar vrijedi provjeriti. Kućište ima vanjsku površinu od pravog drveta i unutrašnjost koja apsorbira udarce. A s preciznom završnom obradom poklopac ugodno stane na dlan. Kao dodatni štit za zaslon osjetljiv na dodir i stražnju kameru, drveno kućište Tasikar ima zakrivljene rubove. Dakle, zaslon i kamera ostaju podignuti s površine. Štoviše, izrezi izgledaju prilično precizno, a gumbe je jednostavno pritisnuti.

USP: Prilično kompaktan faktor oblika

Pogledajte na Amazonu

5. Boogice

Ovaj slučaj ima stilski prirodni sloj ružinog drveta preko meke TPU gume. Izgleda sjajno, a štiti vaš telefon od ogrebotina i udubljenja. Štoviše, podržava bežično punjenje. Nadalje, tanak je i lagan za svakodnevnu praktičnost. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji su netoksični i ekološki prihvatljivi. Štoviše, dolazi s doživotnim jamstvom u slučaju bilo kakvih problema s kvalitetom.

USP: uglađen i lagan

Pogledajte na Amazonu

6. kwmobile

Ako želite da vaša drvena futrola ima zapanjujući rezbareni dizajn, kwmobile bi mogao biti jedan od najboljih izbora. Kućište je izrađeno od pravog drveta i ima relativno tanku strukturu. Dakle, možete računati na ovaj drveni pokrov kako bi tanki oblik vašeg iPhonea XR ostao netaknut. Što se tiče zaštite, kwmobile ima potreban jastuk za sprečavanje šoka. A uz prisutnost uzdignutih usana, stražnja kamera i zaslon osjetljiv na dodir imaju zaštitne mjere protiv ogrebotina. Da ne spominjem, ovo tanko drveno kućište nudi i poboljšano držanje tako da je ugodno držati uređaj.

USP: Čvrsto kućište s rezbarenim dizajnom

Pogledajte na Amazonu

7. iATO

Kućište je izrađeno od pravog orahovog drveta zajedno s crnim odbojnikom za PC na okviru. Ovaj dvojac pruža izvrsnu sigurnost vašeg uređaja bez ugrožavanja ljepote. Izgleda sjajno dok se drži u rukama. Nevjerojatno je lagan, a postoje precizni krojevi za upravljanje iPhoneom XR onako kako želite. Uz to, kućište također podržava bežično punjenje; nećete morati skinuti slučaj. I na kraju, nema opcija za odabir boja.

USP: Pravo orahovo drvo

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode! Ovo sažima naš popis drvenih futrola za iPhone XR.

Odjava ...

Ako se ne poliraju ili pročiste ispravno, drvene futrole može biti izazovno držati u rukama ili uvući u džepove. Prije nego što kupite bilo koju drvenu futrolu za vaš iPhone XR, provjerite je li tačno oblikovana i izrezana. Ako na ovom popisu preuzmete bilo koju drvenu futrolu, trebali biste biti bezbrižni oko svih takvih detalja.

Možda biste željeli istražiti još slučajeva za iPhone XR:

  • iPhone XR kompatibilni slučajevi bežičnog punjenja
  • iPhone XR futrole za teške uvjete
  • Najbolji vodootporni kućišta za iPhone XR
  • Najbolje kožne futrole za iPhone XR