Blog

Poziv nije uspio na iPhoneu? 10 načina za rješavanje problema

Jako je iritantno kada na iPhoneu okrenete broj, a poziv se ne poveže. Ako ste suočeni s ovim problemom i pitate se, "zašto moji pozivi i dalje propadaju?" došli ste na pravo mjesto. Čini se da se ovaj tehnički propust neobjašnjivo pojavljuje na gotovo svakom Appleovom pametnom telefonu, uključujući i najnoviji. No, testirali smo neka rješenja za vas, pa evo kako riješiti problem neuspjelog poziva na iPhoneu.

Zašto iPhone i dalje govori da poziv nije uspio?

Teško je odrediti jedan određeni razlog neuspjeha poziva. Ali to je obično zbog loše kvalitete signala ili nekih dosadnih programskih grešaka. Ponekad je to možda zato što SIM kartica nije pravilno postavljena ili oštećena. Bez obzira na uzrok, otklonimo i riješimo problem.

Kako riješiti problem zbog neuspjelog poziva na iPhoneu

Postoji nekoliko stvari koje možete pokušati riješiti na telefonu s neuspjelim pozivom. Većina ih je super brza i lagana, pa nadamo se da ćete problem moći riješiti u trenu. Isprobajte svako od rješenja u nastavku i pogledajte u čemu je trik.

 1. Birajte * # 31 #
 2. Isključite i uključite način rada u zrakoplovu
 3. Ponovo pokrenite iPhone
 4. Uklonite i ponovo umetnite SIM karticu
 5. Resetirajte mrežne postavke na iPhoneu
 6. Poništi sve postavke
 7. Ažurirajte softver svog iPhonea
 8. Označite popis blokiranih kontakata
 9. Pogledajte je li prosljeđivanje poziva uključeno
 10. Obratite se svom prijevozniku

1. Birajte * # 31 #

Gotovo siguran udarac i najlakši način da riješite problem neuspjelog poziva na vašem iPhoneu je biranje * # 31 #.

2. Isključite i uključite način rada u zrakoplovu

Otvori Postavke aplikaciju i dodirnite ikonu za Zrakoplovni način kako bi to omogućili. Nakon 30 sekundi dodirnite isti prekidač da biste ga onemogućili. Sada pokušajte telefonirati. Trebalo bi uspjeti.

3. Ponovo pokrenite iPhone

Čak i nakon što slijedite gornju ispravku, ako imate problema s telefonskim pozivima, pokušajte ponovo pokrenuti iPhone. Najjednostavniji je način koristiti tipke kao i obično. Također možete otvoriti Postavke aplikaciju i dodirnite Općenito. Zatim odaberite Ugasiti. Nakon minute uključite iPhone i pokušajte nazvati. Problem će najvjerojatnije biti riješen.

4. Uklonite i ponovo umetnite SIM karticu iPhonea

Svi moderni iPhone uređaji imaju utor za SIM karticu s desne strane. Pomoću alata za izbacivanje ili pribadače pažljivo izvadite SIM karticu. Zatim ga polako i oprezno istrljajte na mekanu suhu krpu i umetnite natrag.

5. Vratite mrežne postavke na iPhone

Ako mislite da je mreža krivac za neuspjeli poziv na iPhoneu, možete ići na Reset Network Settings. Većina problema povezanih s mrežom, poput nemogućnosti telefoniranja, neuspjeha u porukama, problema s mobilnim podacima riješeni su nakon resetiranja. Imajte na umu da ovo neće izbrisati nikakve osobne podatke, ali stvari poput vaše spremljene Wi-Fi veze, Bluetooth uređaja i VPN konfiguracija izbrisat će se.

Da biste izvršili resetiranje mreže, otvorite Postavke aplikacija → OpćenitoResetirati.

Resetirajte mrežne postavke → Unesite svoj iPhone lozinka i potvrdi.

6. Resetirajte sve postavke

Ako gornji manje ozbiljni reset nije uspio, slijedite gore navedene korake i odaberite Poništi sve postavke. Posljedice toga su značajnije.

Izbrisat će se ili vratiti na zadane vrijednosti, sve postavke koje ste ikad promijenili na iPhoneu. To uključuje postavke tipkovnice, izgled početnog zaslona, ​​Wi-Fi, Bluetooth, VPN, postavke lokacije i još mnogo toga. Ali, neće izbrisati nikakve osobne podatke poput fotografija, videozapisa, aplikacija, glazbe itd.

7. Ažurirajte softver vašeg iPhonea

Otvori Postavke aplikaciju i dodirnite Općenito.

Zatim dodirnite Ažuriranje softvera. Ako vidite dostupno ažuriranje na čekanju, dodirnite Preuzmite i instalirajte.

Kada se postupak dovrši, postoji velika vjerojatnost da se problem neuspjelog poziva uspješno riješi.

8. Provjerite popis blokiranih kontakata

Možda ste jednog dana namjerno ili slučajno blokirali kontakt. Kako biste bili sigurni da broj koji pokušavate nazvati nije blokiran. Za to otvorite Postavke aplikaciju i dodirnite Telefon. Pomaknite se prema dolje, a zatim dodirnite Blokirani kontakti.

Ako je ovdje dodana osoba / broj, prijeđite prstom udesno ulijevo na nju i tapnite Deblokiraj.

9. Pogledajte je li prosljeđivanje poziva uključeno

Prosljeđivanje poziva također može uzrokovati smetnje, pa ga isključite ako se suočite s neuspjesima poziva. Za ovo otvorite Postavke aplikaciju i dodirnite Telefon. Zatim dodirnite Preusmjeravanje poziva. Pričekajte da se učita. A ako je omogućen, dodirnite prekidač da biste ga onemogućili.

10. Obratite se svom prijevozniku

Napokon, ako ništa ne pomogne, obratite se mobilnom operateru. Možete ih dobiti putem e-pošte, Twittera ili pomoću njihove mobilne aplikacije. Provjerite nema li računa na čekanju ili neplaćenih troškova koji su rezultirali obustavom usluge.

To je sve!

Ovo su neki od načina kako uspješno riješiti problem neuspjeha poziva na iPhoneu. Nadam se da vam je jedno od rješenja pomoglo u rješavanju ovog problema. Napokon, pokušajte i s ažuriranjem postavki vašeg mobilnog operatera. Uz to, ako se aplikacija Telefon više puta zamrzne, možda ćete vidjeti kako je popraviti.

Dalje, možda biste željeli pogledati naš popis:

 • Najbolje aplikacije za video pozive
 • Najfinije FaceTime alternative
 • Kako isključiti poziv na čekanju na iPhoneu
 • Kako nazvati dodatak na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found