Blog

Kako organizirati niti poruka u aplikaciji Mail u iOS 13 i iPadOS

E-adrese su često poput razgovora uživo; nešto kažete, a zatim primatelj odgovara, započinjući niti poruka. Ponekad ova igra dvoje i naprijed postane super velika nit e-pošte. Zadana značajka navoja e-pošte u aplikaciji Mail vrlo je korisna u takvim scenarijima jer sve te e-adrese slaže u jednu nit.

Umjesto da se pomičete prema gore ili prema dolje za svaki pojedinačni razgovor, imate jedan jedini prozor u kojem su sve pošte poredane u nit razgovora. Iako korisna značajka, nekima se možda neće svidjeti takva kakva jest; možda će htjeti onemogućiti nit ili malo drugačije organizirati niti poruka. S zahvalnošću, aplikacija Mail na vašim iOS i iPadOS uređajima uključuje takve mogućnosti.

Bez obzira želite li potpuno isključiti niti e-pošte ili prilagoditi opciju pregleda ili ih isključiti, sve to možete učiniti posve jednostavnije. Stvarno lako !! Kao i u većini slučajeva, sve što morate učiniti je isključiti / uključiti preklopnu karticu da biste promijenili ili pristupili postavci. Dakle, nemojmo dalje odgađati i istražiti sve opcije povezane s Threadingom.

Kako upravljati nitima poruka u aplikaciji Mail u iOS 13 i iPadOS

Brzi pristup:

 • Kako onemogućiti nit poruka u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu
 • Kako isključiti sažimanje pročitanih poruka u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu
 • Stavite nedavnu poruku na vrh ili na dno u aplikaciji Mail u sustavu iOS 13 i iPadOS
 • Onemogućite kompletne niti u aplikaciji Mail 13 Mail na iPhoneu i iPadu
 • Kako isključiti niti poruka u iPadOS i iOS 13 Mail App
 • Prilagodite prigušenu akciju niti u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu
 • Prilagodite mogućnosti blokiranja e-pošte u aplikaciji Mail u iOS 13 i iPadOS

Kako onemogućiti nit poruka u aplikaciji Apple Mail na iPhoneu i iPadu

Aplikacija Mail na vašim iOS i iPadOS uređajima prema zadanim postavkama ima značajku navoja e-pošte. Iako ne uživaju svi u ovoj funkcionalnosti i neredu koji ona može prouzročiti. Kako se e-poruke primaju i na njih se odgovara, razgovori se slažu i postaje izazovno tražiti nešto određeno.

To je posebno slučaj kada je više ljudi dio jednog razgovora. Umjesto da pregledate sve mailove, jednostavno možete potražiti određenu. Sve u svemu, bolje je razumjeti kako onemogućiti niti u programu Mail na iOS-u i iPadOS-u.

Korak 1. Otvori Postavke aplikaciju na iPhoneu i iPadu.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite Mail opcija.

Korak # 3. Ići Provlačenje niti opcije i isključite karticu pored Organizirajte po niti.

Jednom onemogućeni, vidjet ćete sve e-poruke zasebno poredane prema datumu i vremenu primanja. Pogledajte donju i prije sliku za bolje razumijevanje.

Ako želite ponovno omogućiti rezanje niti, otvorite Postavke Mail i prebacite se na karticu pored Organizirajte po niti. Postupak je tako jednostavan da ga možete uključiti / isključiti prema vlastitoj udobnosti. Uključite se kada vam treba nit e-pošte, isključite kad tražite pojedinačnu poruku.

Kako isključiti sažimanje pročitanih poruka u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu

Druga je postavka omogućena prema zadanim postavkama da se pročitane poruke prikazuju u obliku sažetih prozora. Dakle, dok su sve ostale poruke u umanjenom prozoru, prikazuje se samo najnovija e-pošta. Pogledajte sliku ispod za veću jasnoću:

Međutim, možda će biti nekoliko onih koji zamjeraju značajku i vole sve niti e-pošte otvorene u punoj mjeri. Zbog toga je Apple tu mogućnost uključio u svoja najnovija ažuriranja za iOS 13 i iPadOS.

Korak 1. Otvori Postavke Mail na iOS 13 i iPadOS uređajima koji rade.

Korak 2. Isključivanje kartice pored Sažmi pročitane porukeu Provlačenje niti mogućnosti.

U slučaju da vam se ne sviđa ova verzija navoja poruka, prebacite se jednostavnim uključivanjem prekidača.

Stavite nedavnu poruku na vrh ili na dno u aplikaciji Mail u sustavu iOS 13 i iPadOS

Prema zadanim postavkama, nedavne se poruke drže na dnu, dok se sve ostale slažu iznad nje u rastućem redoslijedu. Iako možete promijeniti postavku kako biste osigurali da je nedavna poruka uvijek na vrhu. Ostatak e-pošte slijedit će njihov primjer i sada će biti poredani silaznim redoslijedom.

Ova opcija može biti posebno korisna ako ste onemogućili Sažmi poruke za čitanje, jer umjesto pomicanja više e-adresa, prvo samo vidite najnoviju.

Korak 1. Otvori Postavke Mail na iOS 13 i iPadOS.

Korak 2. Pomaknite se dolje do Provlačenje niti opcije i prebacite se na karticu pored Najnovija poruka na vrhu.

Onemogućite kompletne niti u aplikaciji Mail 13 Mail na iPhoneu i iPadu

Vaša pristigla pošta prima mnoštvo e-poruka; ovisno o njihovoj važnosti, ili ih zadržavate ili brišete. Ponekad ih također arhivirate ili razdvojite u različite odjeljke. Pritom ih premještamo iz primarnog poštanskog sandučića u zasebnu mapu.

Opcija Complete Threads omogućuje vam pregled svih poruka u niti, čak i onih koje su pohranjene izvan poštanskog sandučića. Na primjer, važna pošta za razgovor spremljena u vašem važan poštanski sandučić je također prikazan.

Recimo da netko želi vidjeti samo niti iz poštanskog sandučića, tada bi ta opcija mogla biti onemogućena.

Korak 1. Otvori Postavke→ Mail na iOS 13 i iPadOS.

Korak 2. Pomaknite se dolje do Provlačenje niti opcije i isključite karticu pored Kompletne teme.

Kako isključiti niti poruka u iPadOS i iOS 13 Mail App

Kada je dio grupnog razgovora e-poštom u kojem nemate aktivno sudjelovanje, pingovi obavijesti mogu biti iritantni. Čini se da se Appleovi programeri suočavaju sa sličnim problemom, možda je upravo zato u sustavu iOS 13 i iPadOS uvedena mogućnost prigušivanja niti poruka. Pogledajte kako:

Korak 1. Otvori Mail aplikaciju na uređaju.

Korak 2. Odaberite nit e-pošte koju želite isključiti i povuci lijevo.

Korak # 3. Dodirnite Više (…) s trake skrivenih radnji. i DodirniteNijemo od opcija.

Obavijesti za nit e-pošte možete isključiti i iz same niti. Otvoren Mail Nit, ovdje tapnite Strijela ikonu u donjem desnom dijelu stranice. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Nijemo.

Uz ovaj izvrstan trik, tvorci su dodali i mogućnost prilagodbe radnje.

Zahvaljujući kojem, kada isključite nit, istovremeno možete odlučiti što će se s njom dogoditi. Možete odabrati 'Označi kao pročitano' ili "Arhiviraj ili izbriši" ovisno o vašoj želji.

Prilagodite prigušenu akciju niti u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Otvori Postavke Mail na iOS 13 i iPadOS.

Korak 2. Idite na Provlačenje niti opcije i dodirnite Akcija prigušenog navoja i odaberite svoj prednost iz danih opcija.

Slično tome, možete prilagoditi i ono što se događa s blokiranim porukama.

Prilagodite mogućnosti blokiranja e-pošte u aplikaciji Mail u iOS 13 i iPadOS

Neželjena i neželjena e-pošta gužva vašu pristiglu poštu gotovo jednako kao i važne mailove. Pa, zašto gubiti vrijeme kad ih jednostavno možete blokirati. Međutim, možete dodatno uštedjeti vrijeme odlučujući što će se dogoditi s tim e-porukama kada blokirate pošiljatelja.

Korak 1. Otvori Postavke Mail na iOS 13 i iPadOS.

Korak 2. Idite na Provlačenje niti opcije i dodirnite Opcije blokiranih pošiljatelja. Odaberite svoj prednost iz danih opcija:

 • Nijedna
 • Označi kao blokirano, ostavi u pristigloj pošti
 • Premjestite se u Bin

To je sve narode!!!

Svatko ima svoj stil upravljanja e-poštom; neki spadaju u kategoriju "nula nepročitanih mailova", a neki u "1000 nepročitanih mailova". Nekoliko je i onih koji su između ove dvije kategorije. Kojoj god zoni pripadali, niti e-pošte i mogućnosti prilagođavanja neizmjerno će vam pomoći. Iako ako to mrzite i planirate onemogućiti niti poruka, tada su i ove postavke blagodat.

Evo još nekoliko postavki koje nisu ništa manje od blagoslova:

 • Kako omogućiti tamni način rada na iPhoneu
 • Kako omogućiti način rada s malo podataka na iPhoneu
 • Podijelite originalne fotografije i videozapise koristeći AirDrop na iPhoneu
 • Kako koristiti Nađi moju aplikaciju na iPhoneu i iPadu: Cjelovit vodič
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found