Blog

MIFA F5 Bluetooth zvučnici za iPhone 6s i 6s Plus

MIFA se specijalizirala za stvaranje najboljih bežičnih audio proizvoda na otvorenom za ljubitelje glazbe. Nakon pregledavanja kataloga proizvoda, lako se može zaključiti da je marka posvećena dizajniranju i razvoju izvrsnih audio proizvoda koji podižu vaše iskustvo slušanja glazbe. MIFA kombinira tehničku izvrsnost i estetski sjaj kako bi stvorio šareni niz Bluetooth zvučnika koji se mogu nositi svugdje - kampiranje, planinarenje, planinarenje ili bilo koje druge aktivnosti kojima biste se možda željeli prepustiti.

Ljubitelji glazbe radije ostaju sami kako bi uživali u stvarnoj biti prekrasnog zvuka i ritma. Ljudi koji idu na avanturističko putovanje vole nositi bežične Bluetooth zvučnike kako bi mogli konzumirati dio glazbe. To je stvorilo potrebu za robusnim zvučnicima koji se mogu bežično spojiti na glazbeni uređaj. MIFA je ispunila tu potrebu uvođenjem niza audio proizvoda koji su vrlo prenosivi i čvrsti kako bi održali nevolje avantura na otvorenom.

MIFA F5 Bluetooth prijenosni stereo zvučnici za iPhone

MIFA donosi najbolje rješenje za korisnike koji žele zasititi svoju želju za lutanjem i žele istovremeno uživati ​​u glazbi. Najnoviji prijenosni Bluetooth bežični stereo zvučnici F5 imaju sve što avanturist želi tijekom bijega. Glasna glazba, brzo uparivanje, kuka za pričvršćivanje zvučnika na ruksak, udoban cilindrični oblik, materijal otporan na prskanje i još mnogo toga.

Zvuk

Zaljubljenik na otvorenom želio bi zadržati zvučnike koji proizvode vrhunski zvuk. Ako lutate šumskim predjelima, moraju vam biti potrebni visokokvalitetni zvučnici koji će pobijediti zvukove šuštanja suhog lišća ili tutnjave vodopada. Bluetooth zvučnici MIFA F5 mogu se pohvaliti DSP 3D surround stereo zvučnim efektom s tehnologijom Bluetooth 3.0. Njegova ugrađena 2 snažna upravljačka programa snage 6 W i pasivni hladnjak daju vam vrhunski bas i izvrsnu jasnoću.

Povezivanje bez muke

Jednostavno uparite svoj pametni telefon s Bluetooth zvučnicima MIFA F5 i uživajte u izvanrednom dometu veze do 33 metra. Zato dok kampirate u šumi, uživajte u krijesu i plešite uz svoje omiljene pjesme. Ako ne želite koristiti Bluetooth (samo radi uštede baterije na pametnom telefonu), možete reproducirati glazbu pohranjenu na Micro SD kartici ili povezati pametni telefon sa zvučnicima putem 3,5 mm audio kabela.

Produžite boravak na otvorenom

Možete produžiti boravak na otvorenom jer zvučnici imaju polimernu bateriju vrhunske kvalitete od 1200mAh, što vam omogućuje šest sati reprodukcije. Provjerite status baterije pomoću LED svjetla instaliranog na gornjoj ploči zvučnika. Ako imate sreće da u šumi pronađete izvor napajanja, napunite Bluetooth zvučnike MIFA F5 ili držite prijenosnu banku napajanja kod sebe.

Otporan na prskanje

Budući da su zvučnici napravljeni za izlete na otvorenom, MIFA je dodala materijal otporan na prskanje kako bi zaštitio vozače. Ova kvaliteta omogućuje vam približavanje vodenim tijelima dok ste na avanturističkom putovanju. Priključite svoje MIFA F5 Bluetooth zvučnike u ruksak i zaronite u zemlju čudesa.

MIFA F5 Bluetooth zvučnici dobra su kupnja za vas jer nude višestruke pogodnosti na gornjoj ploči zvučnika. Možete brzo prijeći na prethodnu pjesmu ili ići naprijed na sljedeću; pritisnite gumb telefona da biste razgovarali s nekim na Bluetooth zvučnicima; kontrola glasnoće itd.

Kupite ga od MifaLife.net

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found