Blog

Kako promijeniti zadanu lozinku AutoFill App na iPhoneu

Tko se voli sjećati na tone lozinki? Nitko. Dogovoren? Zbog toga su mnogi od nas koristili najbolje iPhone menadžere lozinki kako bi preuzeli željenu kontrolu nad tajnim kodovima. Ono što bi mogla biti glazba za mnoge uši, Apple sada korisnicima iPhonea i iPada omogućuje promjenu zadanog davatelja usluga automatskog popunjavanja lozinke.

To znači da ako ne pronađete "iCloud-privjesak za ključeve" koji ispunjava vaše zahtjeve, možete postaviti popularne treće strane upravitelja lozinki poput 1Password i LastPass kao zadanog davatelja usluga automatskog popunjavanja na vašem iPhoneu.

Sve dok su aplikacije dodale podršku za Appleov API za upravljanje lozinkom, mogu savršeno funkcionirati kao vaše glavno oružje za rukovanje svim tipkama za aplikacije i web stranice. Krenimo s korištenjem aplikacija za automatsko popunjavanje lozinke treće strane!

Kako promijeniti zadanu lozinku AutoFill App

Korak 1. Pod pretpostavkom da ste već instalirali svoj omiljeni iPhone upravitelj lozinki i idealno ga postavili. Pokreni Postavke na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sada se pomaknite prema dolje i dodirnite Lozinke i računi.

Korak # 3. Zatim dodirnite Automatsko popunjavanje lozinki.

Korak # 4. Budite sigurni da je Automatsko popunjavanje lozinki Upaljeno.

Pod, ispod Dopusti punjenje iz, trebali biste vidjeti kompatibilni upravitelj lozinki treće strane instaliran na vašem uređaju.

Odaberite svoj preferirana aplikacija. Od vas će se možda zatražiti da unesete glavnu lozinku za autentifikaciju. Učini to i gotovo si. Ako više ne želite koristiti "iCloud Keychain", poništite ga.

Bilješka: Postupak se može malo razlikovati za različite aplikacije. Na primjer, kada koristite 1Password, dobit ćete opciju da uključite prekidač za automatsko kopiranje jednokratne lozinke i omogućite obavijest za nju.

Sada je to uobičajeno. Upotrijebite aplikaciju za brzu prijavu u aplikacije i web lokacije. U bilo kojem trenutku želite se vratiti na iCloud privjesak, vratiti se na iste postavke i odabrati ga.

Video: Kako koristiti upravitelj lozinki treće strane sa značajkom automatskog popunjavanja

Odjava ...

Doista, preuzimanje kontrole nad lozinkama na iOS-u nikada prije nije djelovalo tako bezbolno ili bez muke. Bilo da se radi o mogućnosti sigurnog dijeljenja lozinki putem AirDropsa i mogućnosti dopuštanja Safariju da sprema lozinke, iOS osigurava rukovanje tajnim ključevima ne samo izravno već i sigurno.

Zavirite i u ove postove:

  • Kako omogućiti slušanje uživo za AirPods
  • Najbolje tipkovnice za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije Photo Vault za telefon i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje datotekama za telefon i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found