Blog

Najbolje aplikacije za izradu GIF-ova za iPhone i iPad 2021. godine

Fotografije bi mogle biti korisne za očuvanje trenutaka za budućnost, ali dodavanje im života stvaranjem GIF-a i dijeljenjem s voljenima sadašnjost je. Iako u App Storeu postoji širok raspon aplikacija za izradu GIF-ova, izazov je pronaći najbolju koja će obaviti naš zadatak. Priznajući isto, pomislio sam navesti neke od najboljih aplikacija za izradu GIF-ova za iPhone i iPad. Nadam se da će vam ovo olakšati. Nastavite se pomicati da biste saznali više o njima.

 1. GIF tipkovnica
 2. GIPHY: GIF pretraživač
 3. Tumblr
 4. GIF Maker - ImgPlay
 5. 5SecondsApp - Animirani GIF-ovi
 6. Video u GIF - GIF Maker
 7. GIF toster - GIF Maker

1. GIF tipkovnica

Aplikacija Tenorova GIF tipkovnica za iPhone puna je neusporedivih značajki i jednostavnosti pristupačnosti. Možete pregledavati dostupne GIF-ove ili ih stvoriti kako bi točno odgovarao vašim izrazima. Nudi vam slično iskustvo pregledavanja kao bilo koja druga tipkovnica. Neke značajne značajke aplikacija uključuju neusporedive mogućnosti prilagodbe, označite GIF kao omiljeni da vam ostane pri ruci, kopiranje jednim dodirom u međuspremnik, kompatibilnost sa svim glasnicima itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. GIPHY: GIF pretraživač

Aplikacija GIPHY iOS ima prosječnu ocjenu od 4,8 zvjezdica koju je poslalo preko 326 tisuća korisnika. To bi možda trebalo dobro pripovijedati o savršenstvu s kojim je izrađena aplikacija. Jedna od najboljih značajki s kojom aplikacija dolazi je prekidač za uključivanje / isključivanje automatske reprodukcije kako bi se izbjegle niske instance povezivanja. Omogućuje vam pretraživanje, istraživanje i stvaranje 'n' broja GIF-ova s ​​najvećom lakoćom i mogućnostima prilagodbe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Tumblr

Ovaj ne treba nikakav poseban uvod. Aplikacija ima veliku bazu obožavatelja zbog svojih značajki i jednostavnosti pristupačnosti. Dolazi s mnoštvom značajki za dijeljenje vaših umjetničkih djela putem GIF-ova na najzanimljiviji način na glavnim platformama. Nudi vaš raspon mogućnosti prilagodbe da budete svoji, uključujući boje, fontove, izglede itd. Zasigurno biste se zaljubili u njegove alate za izradu fotografija, videozapisa i GIF-a.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. GIF Maker - ImgPlay

Aplikacija GIF Maker - ImgPlay iOS stekla je prilično dobru reputaciju među publikom od svog pokretanja. To se može dobro primijetiti gledajući prosječnu ocjenu od 4,8 zvjezdica od preko 28 000 korisnika. Omogućuje vam stvaranje GIF-ova pomoću rafalnih fotografija, videozapisa uživo, prezentacija i brojnih djelomičnih značajki uređivanja videozapisa i GIF-a. Također, dolazi s četiri načina fotoaparata, i to Hands-Free, Normal, Bumerang i Stop-Motion. To vam nadalje omogućuje da u značajnijoj mjeri prilagodite svoj GIF.

Cijena: Besplatno (otključajte nove značajke - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. 5SecondsApp - Animirani GIF-ovi

Aplikacija vam omogućuje stvaranje animiranih GIF-ova i dijeljenje kao privitak ili vezu sa svojim prijateljima i kolegama. A to se može učiniti pomoću postojećih fotografija i videozapisa ili snimanjem svježeg iz aplikacije. Osim toga, GIF možete uređivati ​​s brojnim dostupnim opcijama. Također, aplikacija omogućuje prijenos i uređivanje drugih GIF-ova tako što ih uvozi iz drugih izvora. A sve se to može učiniti putem sučelja jednostavnog za upotrebu koje vas ne prisiljava na povezivanje ručke na društvenim mrežama.

Cijena: Besplatno (nadogradnja za 10 sekundi GIF-a i bez oglasa! - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Video u GIF - GIF Maker

Aplikacija dolazi s ugrađenom značajkom za pretvaranje videozapisa u GIF u nekoliko jednostavnih koraka. Imate mogućnost pretvoriti svoje prevladavajuće videozapise u GIF ili stvoriti pomoću svježeg videozapisa. I ne samo to, to možete učiniti i pomoću videozapisa dostupnog na YouTubeu. Da biste to učinili, unesite URL videozapisa koji završava s .mp4, a aplikacija će učiniti sve ostalo. Stvorene GIF-ove možete podijeliti s prijateljima na svim glavnim platformama kao privitak ili čak podijeliti vezu.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. GIF toster - GIF Maker

Pomoću aplikacije GIF Toaster za iOS možete svoje fotografije, fotografije, videozapise i fotografije uživo pretvoriti u uzbudljive GIF-ove. Aplikacija podržava sve medijske formate, dajući vam na kraju širi horizont za stvaranje i uređivanje GIF-ova pomoću jednostavnog sučelja i kontrola koje se lako nauče. Stvorene GIF-ove također možete dijeliti na svim značajnim platformama, bilo kao privitak ili kao vezu. Aplikacija ima i besplatnu i profesionalnu verziju, a potonja vam daje dodatne značajke.

Cijena: Besplatno (Pro verzija za kupnju - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Najpopularnije aplikacije za stvaranje GIF-ova za iPhone ili iPad za izradu animiranih GIF-ova

Stvaranje i dijeljenje personaliziranih GIF-ova za izražavanje novi je razgovor u gradu. Već upotrebljavate aplikaciju? Ako da, kakvo je vaše iskustvo? Ako je odgovor Ne, je li vam se svidjela neka od ovih gore navedenih aplikacija? Ne zaboravite podijeliti s nama u odjeljku za komentare.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Mac aplikacije za stvaranje GIF-a
 • Aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
 • Neobrađene aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
 • Najbolje besplatne i plaćene alternative Google fotografija za iOS