Blog

Najbolji slučajevi iPad Air 3 s nosačima 2021. godine

Kada gledanje medija bez ruku i veća zaštita od neugodnih neravnina postanu glavni prioriteti, slučaj nosača odmah dolazi u obzir. Ako su ti zahtjevi počeli vladati vašom upotrebljivošću, a vi se igrate s idejom da potražite robusno odijelo za svoj iPad, ovaj kratki popis najboljih futrola za postolje za 10,5-inčni iPad Air može vam pomoći da odaberete idealnog pratitelja za svoj uređaj .

Osim što pružaju pouzdani jastuk tabletu za preživljavanje svih vrsta oštećenja, većina ovih navlaka omogućuje vam i sigurno držanje uređaja. Dakle, nema nula šansi za slučajni kliz. Povrh svega, dobit ćete i savršeno mjesto za zaštitu Apple olovke kada ne skicira vašu maštu ili stvara bilješke.

1. Poetski

Poetic je predstavio izuzetno zaštitnu futrolu za iPad Air 3. Navlaka je robusnog dizajna čvrsto poduprta tvrdom polikarbonatom i mekanom TPU.

Zahvaljujući uglavnom strukturi koja apsorbira udarce, ovaj masni poklopac može pružiti zaštitu od 360 stupnjeva vašem iPadu. Osim toga, postoji 1 mm podignuta usnica koja štiti zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina.

Bočna tekstura pruža poboljšano prijanjanje, dok TPU gumbi nude reaktivne povratne informacije. Štoviše, sklopivi nosač pouzdano radi na pružanju poboljšanog pregleda krajolika.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

2. Miesherk

Ova ponuda tvrtke Miesherk može se pohvaliti dizajnom otpornim na udarce zahvaljujući robusnoj konstrukciji. Tako će vaš novi iPad bez napora moći riješiti izazove slučajnih udaraca ili ogrebotina.

Kućište dolazi s uklonjivom naramenicom koja vam može biti od velike pomoći u nošenju tableta. Također ima držač koji vam omogućuje sigurno držanje Apple olovke.

Govoreći o funkcionalnosti postolja, može se savršeno prilagoditi kako bi pružio poboljšani kut gledanja. Što se tiče gumba, oni su pomalo glatki i nude taktilne povratne informacije.

USP: Izuzetno izdržljiva konstrukcija s držačem za olovku Apple

Pogledajte na Amazonu

3. GEEKSDOM

Ono što GEEKSDOM izdvaja jesu čvrsta tri sloja zaštite. Naravno, robusno kućište daje mu pomalo glomazan izgled, ali posebno je dizajnirano da pruži potpunu zaštitu iPadu. I ima sve kvalitete za obranu tableta od oštećenja.

Sljedeća značajna značajka je rotacijski nosač za 360 stupnjeva koji pruža više kutova gledanja. Dakle, na temelju vaše pogodnosti možete poduprijeti iPad Air 3 u pejzažnom i portretnom načinu rada kako biste ojačali svoje hands-free iskustvo.

Provjerite remen za ruke koji ulazi u igru ​​kada želite uređaj koristiti samo jednom rukom. Osim toga, nudi i odvojivu naramenicu koja vam pomaže da udobno nosite uređaj.

USP: Podesivi nosač za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

4. Fintie

Opremljen dvoslojnim kućištem otpornim na udarce, Fintie je jedno od najfinijih kućišta za teške uvjete rada za novi iPad Air. Kombinacija robusnog računala i mekog TPU-a igrala je vitalnu ulogu u poticanju konstrukcije. Osim toga, svi su uglovi oklopljeni kako bi raspršili šok.

Ugrađena zaštita zaslona osigurava da zaslon osjetljiv na dodir ima dodatni štit protiv nagrizanja. Ima potpuno rotirajuće postolje koje se može savršeno prilagoditi tako da ima bešavni vertikalni ili vodoravni kut gledanja.

Štoviše, dolazi s integriranim držačem Apple Pencil tako da olovka ostaje na sigurnom mjestu kada se ne koristi.

USP: Dodatna zaštita za zaslon osjetljiv na dodir

Pogledajte na Amazonu

Izvoli! Dakle, ovim je završen moj kratki pregled slučajeva s nosačima za iPad Air 3.

Koja je vaša najbolja oklada?

Sad kad su vam na raspolaganju svi moji najbolji odabiri, javite mi svoje povratne informacije o njima. Osim toga, ako je pregled propustio neku od vaših omiljenih naslovnica, ne zaboravite nam reći o tome.

Budući da će ovaj post prolaziti kroz mnoštvo ažuriranja, držite ga na radaru kako biste istražili još takvih robusnih pokrivača koji će biti uključeni ovisno o njihovoj dostupnosti.

Željeli biste na brzinu pogledati:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
  • 10,5-inčni iPad Pro kućišta za tipkovnicu
  • Najbolje 10,5-inčne iPad Pro kožne futrole
  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro Folio slučajevi