Blog

Najbolji slučajevi iPhone 7 sa kopčama za pojas 2021

Upravo kupivši iPhone 7; sigurno istražujete niz slučajeva poput novčanika, odbojnika ili čak napunjenih baterija za svoj pametni telefon. Srećom, nema nedostatka mogućnosti jer su proizvođači dodataka pojačali bitku i ponudili razna željena odijela. Imate li sklonosti i prema njima? Ovdje je kolekcija nevjerojatnih futrola za kopče za remen s najnovijim dizajnom. Odaberite jedan od ovih slučajeva za vaš iPhone 7!

 1. i-Blason transformator
 2. Maxboost DuraSlim Pro
 3. WizGear
 4. Bomea
 5. Galaxy Wireless
 6. Ugrađeni SlimShield
 7. Cocomii
 8. Benzob
 9. Aduro
 10. Lorem
 11. BENTOBEN

# 1. i-Blason transformator

Slučaj i-Blason posebno je pripremljen za teške uvjete. Čvrsto dvoslojno kućište može pružiti potrebnu zaštitu vašem pametnom telefonu od padova. Mekana unutrašnjost pomaže kućištu u apsorbiranju šoka.

Okretna futrola za bočni nosač pojasa omogućuje vam nošenje uređaja uz željeni mir. Možete pretvoriti ovaj slučaj u postolje da biste koristili uređaj bez ruku. S podignutom usnom, zaslon osjetljiv na dodir ima potrebnu zaštitu od ogrebotina.

USP: Dizajn otporan na udarce

i-Blason

# 2. Maxboost DuraSlim Pro

Maxboost-ov DuraSlim Pro ima kompaktniji dizajn. Sposobnost pružanja tri sloja zaštite od pada čini je prilično pouzdanom okladom.

S kutovima s zračnim jastukom može podnijeti čak i gadne neravnine. Podignuti rubovi štite zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea zaštićen od struganja.

Kvačica za remen u futroli sadrži siguran mehanizam za zaključavanje kako bi uređaj bio stabilan. Tu je i ugrađeni nosač za udobno gledanje medija u pejzažnom načinu.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

# 3. WizGear

WizGear je vrlo funkcionalan slučaj koji može aplombom odgovarati vašim potrebama. Dobro izgrađenom konstrukcijom u potpunosti je u stanju pružiti potrebnu zaštitu vašem uređaju od udaraca.

Unutrašnjost koja apsorbira udarce ne dopušta ogrebotinama da unište ljepotu vašeg uređaja. Podesiva kopča za remen pruža svu udobnost koju biste željeli nositi sa svojim pametnim telefonom bez ikakvih bolova. A tu je i postolje koje će vam omogućiti da iz svojih klasičnih filmova izvučete najbolje.

USP: Potpuno podesiva kopča za remen

Pogledajte na Amazonu

# 4. Bomea

Tražite li profesionalnu futrolu za kopču za remen? Kožna torbica Bomea s kopčom za remen može biti prilično dobra kupnja.

Izrađena od visokokvalitetnog materijala, kožna torbica ima polirani izgled. Uredni šavovi daju mu profinjen izgled.

Dolazi s dvije dodatne petlje remena za veću sigurnost. Magnetsko zatvaranje drži vaše dragocjenosti sigurno unutra. Osim toga, možete sigurno držati karticu ili novčanice od nekoliko dolara.

USP: Dvije dodatne petlje remena

Pogledajte na Amazonu

# 5. Galaxy Wireless

Kao zaštitna, zaštitna navlaka? Galaxy Wireless kućište kompaktnog dizajna i čvrste konstrukcije može biti impresivan odabir.

Sadrži gumiranu teksturu koja omogućuje neklizajuće držanje. Futrola s kopčom za pojas omogućuje vam sigurno nošenje iPhonea. Ima ugrađeni nosač koji nudi optimalni kut gledanja.

USP: Gumirana tekstura

Pogledajte na Amazonu

# 6. Ugrađeni SlimShield

Što je s kupnjom visoko modne futrole za kopču za remen? Razmetajući se tankim dizajnom u kombinaciji s robusnom konstrukcijom, ima profil koji će vas osvojiti.

Ergonomski dizajn, kao i neklizajuća mikro završna obrada, čine ga izuzetno ugodnim za držanje u ruci. Izgrađena je kako bi se oduprla udarcima i pružila potrebnu zaštitu od kapi. Kvačica za futrolu izvrsna je za sigurno držanje iPhonea. SlimShield dolazi u tri boje.

USP: Robusna PCR konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 7. Cocomii

I u pogledu pružanja ekstremne zaštite i krajnje praktičnosti, izdvaja se kopča za remen Cocomii. Robustan dizajn zajedno s kompaktnom konstrukcijom ojačava njegov život.

Dvoslojna zaštitna zaštita s unutrašnjošću koja apsorbira udarce izrađena je od silikona i vanjski sloj pripremljen polikarbonatom može odoljeti utjecaju bilo kakvih kapi. Podignuti rub nudi prijeko potreban štit od nule kada se postavi licem prema dolje. Postolje vam omogućuje ugodno gledanje medija.

USP: Rotirajuća kopča za remen za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 8. Benzob

Futrole za remen uvijek se smatraju robusnim navlakama za vaš iPhone. Za promjenu, Benzob ruši ovaj mit i dodaje element ljepote svojoj teškoj futroli otpornoj na udarce. Vaš iPhone 7 ostaje zaštićen od svih uglova i bokova.

Troslojna zaštita Benzoba osigurava potpunu apsorpciju udara ako vam telefon slučajno padne. Kombinacija TPU unutrašnjosti i teške vanjske strane polikarbonata pruža sveobuhvatnu sigurnost vašem telefonu.

USP: Teški slučaj

Pogledajte na Amazonu

# 9. Lorem

Želite li kupiti profinjenu kožnu futrolu za remen? Zahvaljujući visokokvalitetnom PU materijalu i urednom dizajnu, Lorem futrola za remen može biti idealan izbor za profesionalce.

Ova kožna torbica sadrži jednu kopču za pojas i dvije dodatne petlje za remen kako bi osigurala veću udobnost i sigurnost. Mekana unutarnja obloga osigurava da vaš iPhone ima jastuk koji podnosi manje udare.

Zahvaljujući trajnom magnetnom zatvaranju, vaš pametni telefon ostaje čvrsto unutra.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 10. Aduro

Aduro je dizajnirao ovu futrolu za kopču za pojas kako bi s velikom praktičnošću stao na vaš iPhone 7. Ovo kućište proizvedeno je od visokokvalitetne gumirane teksture kako bi vaš telefon imao dodatni sloj zaštite. Štoviše, ovaj vam materijal pomaže da čvrsto držite telefon u rukama.

Provjerite je li ugrađeni nosač na poklopcu kućišta; uživajte u gledanju videozapisa i filmova bez ruku u vodoravnom i okomitom kutu. Futrola je opremljena kopčom za remen u futroli, opcijskim okretnim mehanizmom i robusnim mehanizmom za zaključavanje radi sigurnosti vašeg telefona.

USP: Vrhunska gumirana tekstura

Pogledajte na Amazonu

# 11. BENTOBEN

Futrola za kopču za remen BENTOBEN pruža snažnu probojnost kada nudi visoku zaštitu od padova ili neravnina. Iako izgleda pomalo glomazno, ima kvalitetu da impresionira one koji traže moćnog pratitelja za svoj iPhone.

Iznimno žilava vanjska strana povećava njegovu trajnost. Nema poteškoća s pritiskom na tipke ili pristupom priključcima vašeg uređaja. Ima rotirajuću futrolu s okretnom kopčom koja osigurava ugodan kut gledanja. Dostupan je u nekoliko boja.

USP: Okretni prsten za 360 °

Pogledajte na Amazonu

I to je to, ljudi!

Vaš odabir?

Koristite ove futrole za kopče za remen kako biste imali prijeko potreban mir tijekom putovanja. Ostanite bez brige o zaštiti svog uređaja jer su ovi slučajevi izuzetno čvrsti i nude osnovnu zaštitu od udaraca. Štoviše, oni se također udvostručuju kao slučaj za vaše sjajno filmsko vrijeme, zar ne?

Jeste li za svoj iPhone 7 odabrali bilo koju od ovih futrola za kopče za remen? Obavijestite me to u komentarima i podijelite svoje povratne informacije.

Ne propustite:

 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 7
 • iPhone 7 Kućišta
 • Najbolji tanki kućišta za iPhone 7
 • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 7