Blog

Najbolje iPhone aplikacije iz 2020. za olakšavanje vašeg života

Neka vas ne zbuni vojska novih aplikacija svaki tjedan. Mnoštvo je sjajnih aplikacija među mnoštvom, kao što će vam reći većina korisnika iPhonea / iPada. Sjajne su aplikacije one koje rade točno ono što kažu i hoće vam uvelike olakšati dnevni raspored. Bez obzira trebaju li vam upravljanje vremenom, kontaktne podatke o ubojici ili ste u kontaktu s cijelim timom suradnika, bez ikakvih kvarova u dijeljenju datoteka, najbolje će vam aplikacije promijeniti dan. Uz samo malo vremena za postavljanje, trebali biste samo usmjeriti svoje aplikacije u pravom smjeru i pustiti ih da nastave sa zadacima za koje su dizajnirani.

1. Google pogon

Google pogon je dobro poznata usluga za pohranu i sinkronizaciju datoteka. Svim spremljenim datotekama možete pristupiti s bilo kojeg mjesta. Omogućuje vam i pozivanje kolega ili bilo koga drugog da uređuje, pregledava i čak komentira vaše datoteke.

Odmah pristupite svojim nedavnim datotekama, a također postavite dozvole za dijeljenje za pregled i uređivanje. Držite karticu s pojedinostima i aktivnostima datoteke. Štoviše, postoji i mogućnost pregleda datoteka čak i kada ste izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Google Maps

Google Maps je daleko najpouzdanija i najznačajnija navigacijska aplikacija. Ono što ga razlikuje od ostalih je neusporediva točnost i podaci u stvarnom vremenu.

Koristite pravovremene ETA i prometne uvjete kako biste izbjegli zaglavljivanje u prometu. Zahvaljujući preusmjeravanju u stvarnom vremenu temeljenom na prometu uživo, incidentima i zatvorenim cestama, moći ćete uštedjeti puno svog vremena. Točne podatke o prometu najbolje iskoristite za ulazak u autobus ili vlak.

Izvanmrežne karte možete koristiti za pretraživanje i navigaciju bez internetske veze. Korištenjem Street Viewa i unutrašnjih slika, uvidjet ćete poznata mjesta. Pohranjujući se pouzdanim kartama u 220 zemalja i teritorija, rasporedom prijevoza i kartama za preko 15 000 gradova te detaljnim poslovnim informacijama o više od 100 milijuna mjesta, Google Maps mora biti vaša obavezna aplikacija za navigaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Uber

Uber je najpopularnija aplikacija za vožnju vozilima i omogućuje vam lako rezerviranje vožnje. Navodi cijenu na temelju vašeg trenutnog mjesta i odabranog odredišta. Jednom kad budete sretni, brzim dodirom dovest ćete kabinu do vas i spremnu odvesti vas kamo god krenuli.

Aplikacija za vožnju trenutno je dostupna u više od 500 gradova širom svijeta. Račun možete platiti gotovinom, kreditnom karticom, PayPalom ili Apple Payom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Mirno

Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad svojim užurbanim životom! S Calmom se možete riješiti stresa i tjeskobe. Aplikacija nudi vođene meditacije, priče o snu i programe disanja koji mogu biti od velike pomoći.

Tu je i opuštajuća glazba koja će vas lako osloboditi stresa. Aplikacija za meditaciju idealna je za početnike. Međutim, i srednjim i stručnjacima bit će to od velike pomoći. Sesije vođene meditacije dolaze u raznim dužinama poput 3, 5, 10, 15, 20 ili 25 minuta kako biste mogli odabrati odgovarajući program za svoj raspored.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Flipboard

Flipboard je ono što biste trebali odabrati da biste brzo uhvatili korak s člancima koje volite čitati. Aplikacija vijesti omogućuje vam stvaranje pametnih časopisa kako biste osigurali da sve što želite čitati bude na jednom mjestu. Na temelju vaših želja, također vam preporučuje članke.

Aplikacija vam omogućuje čitanje priča iz poznatih izvora kao što su CNN, The Washington Post, Forbes, Wired, National Geographic, Rolling Stone, The New York Times i još mnogo toga. Još bolje, možete se pridružiti i sve većoj zajednici kako biste stupili u interakciju s drugim ljudima koji razmišljaju isto.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Pronađi moju obitelj

Voljeli biste imati aplikaciju poput "Pronađi moju obitelj" za brzo dijeljenje svoje lokacije s prijateljima i voljenima. Aplikacija puno olakšava koordinaciju s obitelji i prijateljima. Omogućuje vam prikaz lokacije vašeg prijatelja u stvarnom vremenu na privatnoj karti.

Aplikacija vas obavještava kada vaš prijatelj dolazi i odlazi od kuće, s posla i iz škole. Također vas može upozoriti kada vaša obitelj završi vožnju. Osim toga, omogućuje vam dijeljenje fotografija i slanje poruka vašoj voljenoj osobi. Korištenjem usluge otkrivanja sudara možete zaštititi svoje prijatelje dok voze. Nadalje, Find My Family omogućuje vam da pronađete i svoj izgubljeni ili ukradeni telefon.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. CamCard

Sigurno razmjenjujte elektroničke posjetnice s jednom od najboljih aplikacija za posjetnice. Vaš iPhone postaje moćan skener kartica pomoću ove aplikacije, pa ga upotrijebite na sljedećem sastanku i zaboravite na zastarjeli hardver koji više nije potreban. Možete ići bez papira na seminare, sajmove i druge poslovne društvene prigode.

CamCard trenutno može prepoznati 17 različitih jezika kao što su tradicionalni kineski, pojednostavljeni kineski, danski, nizozemski, finski, korejski, norveški, japanski, engleski, francuski, njemački, španjolski, portugalski, mađarski, talijanski, švedski i ruski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Iskra

Ako želite pametnije upravljati e-poštom, idite na Spark. Aplikacija uklanja sav stres zbog upravljanja poštom. Možete brzo pregledavati pristiglu poštu i brzo saznati najvažnije poruke i izbjeći one koje vam nisu važne.

Upotrebom prirodnog jezika možete brzo pretraživati ​​e-poštu. Automatski pronalazi najčešće korištene potpise, tako da možete lako odabrati pravu opciju tijekom sastavljanja e-pošte. Aplikaciju možete integrirati s nekoliko usluga kao što su Google pogon, Dropbox, Box, OneDrive, čitljivost, džep, Evernote i OneNote da biste brzo dodali datoteke s njih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Dropbox

Dropbox je vjerojatno najpopularnija usluga hostinga datoteka. To je sve što biste željeli, ne samo da organiziraju sve vaše važne dokumente, već i da im lako pristupite s bilo kojeg mjesta. Ono što ovu aplikaciju čini neizostavnom je mogućnost podrške gotovo svih glavnih platformi poput iOS-a, MacOS-a, Windows-a itd.

Vezan je s nizom korisničkih značajki poput skenera dokumenata, zajedničkih mapa itd. Aplikacija vam također omogućuje pristup datotekama izvan mreže. Još bolje, suradnju s drugima čini super jednostavnom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Oko mene

Ova je aplikacija dizajnirana da vam pruži sve lokalne informacije koje su vam potrebne kad god se nalazite na nepoznatom mjestu. Nekoliko brzih dodira na iPhoneu omogućit će vam provjeru popisa obližnjih bolnica, parkirališta, pubova, javnih zgrada i prikladnih trgovina i usluga, tako da se nikada nećete osjećati kao da ste vani u divljini. Sjetite se samo dodirnuti "Da" kada aplikacija pristojno zatraži upotrebu podataka o vašem položaju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Tragač za novcem: Upravitelj troškova

Ako je praćenje raznih važnih stvari poput troškova bio malo težak zadatak, trebali biste Money Trackeru pružiti priliku da sredi nered. Koristeći Lumen Trails možete pratiti svoje treninge, hranu, kalorije, trošenje kilograma ili čak svoj san. Budući da ima stotine kategorija, moći ćete lako nadzirati gotovo sve što vam je važno.

Aplikacija može sigurnosno kopirati vaše podatke na Google pogonu, a također se sinkronizirati s iCloudom kako bi vam omogućila pristup s uređaja. Osim toga, podržava VoiceOver (vrlo korisna značajka namijenjena osobama s oštećenjima vida) na 8 jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Odmotaj se.Ja

UnrollMe raspetljava gadnu zbrku u koju ponekad upadnete kad se pretplatite na previše biltena i slično. Na ovaj način možete se zadržati na ažuriranjima koja čekate dok aplikacija razvrstava sav nered i daje vam najnovije vijesti u uređenijem obliku. Imat ćete čistiju ulaznu poštu na iPhoneu i lakši način upravljanja pretplatama i nikada nećete izgubiti očekivani bilten.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to!

Odjava:

Ovo su moje najbolje iPhone aplikacije za poboljšanje života. Nadam se da vam se svidjelo pogledati ih.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za bilježenje za iPhone i iPad
  • Najbolje produktivnosti za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found