Blog

Preuzmite pozadine za iPhone 11 i iPhone 11 Pro

Jedan od najboljih dijelova svake godine godišnjeg izdanja iPhonea (osim novih telefona) je dolazak novih pozadina. Tijekom iPhonea 11, Apple je predstavio set nekoliko novih pozadina. Zaista nam se sviđa novi "olujni" dizajn. Sada je pozadinu moguće početi koristiti i prije nego što iPhone 11 stigne, zahvaljujući korisnom Twitter korisniku AR72014. Ove pozadine iPhone 11 i iPhone 11 Pro spremne su za preuzimanje za sve korisnike.

Korisnik twittera bilježi kako je objavio izvrsnu pozadinu za iOS, nešto što smo već pokrivali. Drugi izvori, DylanMcD8 na Twitteru i iSpazio, također su rano objavili pozadinu za javnost.

Preuzmite pozadine za iPhone 11 i iPhone 11 Pro

 

 

 

 

 

Čitava serija visokokvalitetnih verzija pozadinskih slika koje je Apple pokazao na predstavljanju sada je dostupna. Možete ih preuzeti izravno s veza na Google disku danih u njegovom tweetu. Ove su pozadine optimizirane tako da sjajno izgledaju na nizu različitih iPhonea. Verzije X, XS, XR i XS Max sve su najvažnije u urezima na ovim uređajima. Postoji verzija i za sve ostale korisnike iPhonea na istoj poveznici.

Zaključak:

Nakon provjere novih iPhone 11 pozadina, svakako nas obavijestite što mislite o njima. Vjerojatno ćete ih koristiti sa svojim starim uređajima? Ili vam se samo čine nadogradnjom? Ako vam se ovo nije svidjelo, imamo čitav niz izvrsnih iPhone pozadina koje ćete htjeti provjeriti.

Povezani post:

  • Preuzmite pozadine iOS 13 za iPhone, iPad i Mac
  • Preuzmite pozadine iPad Pro 2020 s bilo kojeg uređaja
  • Najbolje pozadine iPhonea za Thanos
  • Najbolje GOT pozadine za iPhone