Blog

Wondershare PDFelement 6 za Mac

Postoji mnoštvo PDF uređivača za Mac i Windows. No, vrlo malo ih ima izvrsnih rezultata u rukovanju PDF datotekama i ne pruža baš jednostavan način za uređivanje, pretvaranje, stvaranje i izvoz PDF-ova.

Wondershare PDFelement za Mac i Windows odavno je vrhunski PDF uređivač. Uz brojne napredne značajke poput skupne pretvorbe, vrhunsku OCR tehnologiju i nekoliko visokokvalitetnih alata za uređivanje, PDF uređivač dizajniran je za lako rukovanje PDF datotekama. Njegov najnoviji "PDFelement 6" podigao je uređivanje PDF-a na potpuno novu razinu.

Nakon što sam već koristio PDFelement, vrlo sam sretan što stavljam svoj zadnji na njegov avatar. Međutim, nisam se voljan zadovoljiti ničim manje od najboljeg.

Pa, koliko je dobar PDFelement 6 za Mac? Hajde da vidimo!

Wondershare PDFelement 6 za Mac i Windows

Sučelje nadahnuto uredom

Wondershare PDFelement 6 može se pohvaliti potpuno novim dizajnom. Korisnici sustava Windows i Mac imaju iste funkcije. Zahvaljujući objedinjenim značajkama i funkcijama imat ćete dosljedno iskustvo ako se slučajno prebacite s Maca na Windows ili obrnuto.

Osobno mi se sviđa ovo novo korisničko sučelje jer je uređivanje PDF-a učinilo intuitivnijim. I u smislu korisničkog iskustva i jednostavnosti, objedinjeni izgled Office 2016 trenutačan je hit.

Tehnologija automatskog prepoznavanja obrazaca

Meni, "Tehnologija automatskog prepoznavanja obrazaca" najveći je vrhunac PDFelementa 6. Trenutno pretvara sve obrasce koji se ne mogu ispuniti izrađene u programu Word, Excel, kao i druge Officeove programe, u PDF koji se može uređivati ​​i ispuniti.

Sada možete uređivati ​​bilo koje PDF datoteke sa savršenom lakoćom - slično kao i sve Microsoft Word datoteke. Isto tako, nećete izgubiti fontove i formatiranje. Širokim rasponom alata za uređivanje teksta moći ćete oživjeti svoje ideje i stvoriti senzacionalne dokumente.

Alati su prilično jednostavni za upotrebu. Omogućuju vam brzu izradu impresivnih dokumenata; čime uštedite puno vremena.

Brzo izvezite podatke obrasca u Excel

Značajka pametnog izvlačenja podataka izvlači podatke PDF obrasca iz niza identičnih obrazaca u Excel list. Kao korisnik, jako cijenim ovu značajku jer uklanja puno stresa.

Ručno izdvajanje podataka iz nekoliko sličnih obrazaca, a zatim njihov izvoz u Excel dosadan je zadatak i troši puno vremena. Pohvalna je točnost izdvajanja podataka iz obrazaca. Ako ste netko tko se puno mora baviti PDF datotekama, ova će vam funkcija nevjerojatno olakšati prikupljanje vrijednih podataka.

Nema potrebe učiti JavaScript jer vam PDFelement 6 omogućuje izvlačenje podataka iz PDF obrazaca i obavljanje vašeg posla uz željenu praktičnost.

Jednostavno izvezite podatke iz skeniranih PDF-ova

Pomoću visokokvalitetne tehnologije OCR (optičko prepoznavanje znakova), PDF uređivač pretvara brojne papirnate dokumente u arhivu i Office datoteke pogodne za analizu. Puno je bolji od ručnog unosa podataka koji ne samo da uzrokuje pogreške već oduzima puno vremena. Osim toga, moći ćete lako izvesti podatke iz stotina identičnih skeniranih PDF-ova.

S gledišta produktivnosti, smatram da je ova značajka izuzetno korisna u maksimalizaciji rezultata. Točnost s kojom pretvara nekoliko dokumenata u arhivu čini je obveznom za one koji žele preuzeti savršenu kontrolu nad unosom podataka.

Cijena

Početna cijena za PDFelement za Mac (standardno, za jedan Mac) iznosi 59,95 USD. PDFelement 6 Professional košta 99,95 USD za jedan Mac. Za dvije licence PDFelementa 6 Professional za Mac morat ćete platiti 187,91 USD.

Presuda

Volio bih platiti svoj novac na PDFelement 6, jer je izuzetno jednostavan za upotrebu. Uistinu, uređivanje PDF-a nikada prije nije bilo tako brzo i lako. Oduševljujuće značajke poput automatskog prepoznavanja obrazaca i mogućnosti izdvajanja podataka PDF obrasca iz niza identičnih obrazaca u Excel list čine ovaj program nezamjenjivim za korisnike.

Ako tražite sveobuhvatan alat za bolju obradu PDF datoteka, ovaj PDF uređivač za vas bi bio opcija koja mijenja igru. To neće samo ubrzati vaš tijek rada, već i pojačati produktivnost.

Možete isprobati njegovu besplatnu verziju prije nego što se kasnije prebacite na premium verziju. Na temelju vaših specifičnih potreba odabrat ćete pravu opciju - osobnu ili profesionalnu.

Pronađite više na Wondershare.com

Kakav je vaš stav o ovom PDF uređivaču? Obavijestite nas to u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found