Blog

Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus 2021. godine

Apple iPhone 6s Plus može se pohvaliti zapanjujućim zaslonom od 5,5 inča. Da, nezaboravno je iskustvo gledati videozapise ili slike na ovom super prekrasnom zaslonu. No, istodobno može biti prava glavobolja nošenje tako velikog zaslona u golim rukama. Ako to zvuči frustrirajuće, zamislite što bi se dogodilo kad imate novčanik pun karata i gotovine, zajedno s iPhoneom 6s Plus u džepu. Zvuči glomazno zar ne? Zbog toga smo odabrali neke od najboljih futrola za novčanik za iPhone 6s Plus koji će zaštititi vaš iPhone od normalnih udara, a također će se pobrinuti za vaše kartice i novac.

# 1. KIHUWEY

Vaš novčanik sada je povijest. Ponesite kući ovu pametnu futrolu za novčanik za iPhone veće veličine. KIHUWEY je postigao dobre rezultate u više mjera: njegov dizajn djeluje kao kamuflaža koja predstavlja proizvod kao kućište odbojnika. No kad ga okrenete, otkrit ćete kućište za držač kartice u koje se mogu pohraniti kreditne kartice i vaši osobni dokumenti.

KIHUWEY osigurava dva džepa na naslovnici; poklopac novčanika možete koristiti kao postolje za gledanje videozapisa i čitanje e-knjiga. Poklopac novčanika ima magnete koji čvrsto drže poklopac sa stražnje strane kućišta.

USP: Skriveno magnetsko zatvaranje

Pogledajte na Amazonu

# 2. AceAbove

AceAbove je jedna od najpouzdanijih marki što se tiče iPhone slučajeva. Ova posebna futrola za novčanik za iPhone 6s Plus izrađena je od vrhunske PU kože. Jednako kao i Versus, četiri ruba su nominalno podignuta kako bi zaštitila vaš iPhone 6s Plus od normalnih padova i neravnina.

Ako govorimo o novčaniku, on može nositi do tri kartice zajedno s nešto gotovine. Na kraju, postoje dvije opcije boja koje možete odabrati između crvene i crne. Ova torbica za novčanik savršena je ako tražite nešto jednostavno, a elegantno.

USP: Vrhunska PU koža

Pogledajte na Amazonu

# 3. Dreem

Fibonnaci by Dreem jedan je od mojih osobnih favorita, zbog svog otmjenog i luksuznog izgleda, zajedno sa svim otmjenim značajkama. Impresivno je prva riječ koja mi pada na pamet. Izrađen je ručno od vrhunske veganske kože.

Novčanik ima tri držača kartica i može nositi oko pet do deset računa. Također, ima postolje i FaceTime značajke; videozapise ili slike možete gledati vodoravno ili okomito. I na kraju, kompatibilan je s gotovo svim magnetskim nosačima automobila, selfie štapovima i zaštitnicima zaslona.

USP: Odvojiva tanka futrola

Pogledajte na Amazonu

# 4. Svila

Svila vam pojednostavljuje život. Marka je posebnu pozornost posvetila dizajnu i korisnosti ovog kućišta novčanika. Ova futrola za vlasnike kartica stvorena je kako bi vam omogućila učinkovitu upotrebu vašeg plastičnog novca. Za vašu udobnost, Silk je na utoru urezao otvor za jednostavno izbacivanje vaše kartice.

Izuzetno lagana i izdržljiva konstrukcija čine je izuzetno korisnom u svim uvjetima - bilo da ste u pokretu ili neaktivni. Uz ovaj slučaj, dobit ćete i zaštitnik zaslona koji štiti zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea.

USP: Lagan i izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

# 5. Vofolen

Prvenstveno se radi o futroli odbojnika koja je pametno izrađena kako bi korisnicima omogućila upotrebu ovog kućišta kao kućišta novčanika. Na poleđini ćete pronaći klizač ispod kojeg možete spremiti svoje kreditne / debitne kartice. Ova torbica novčanika dovoljno je prostrana da uštedite jednu do tri kartice i račune.

Vofolen je koristio tvrde i meke navlake od PC i TPU materijala. Obje ove maske osiguravaju punu zaštitu vašeg iPhonea od bilo kakve štete.

USP: Ergonomski klizni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 6. LUPA

LUPA je kreirala tanku futrolu za novčanik od umjetne kože. Ovaj bordo kofer pomaže vam u laganom putovanju. Izbor svih globus-kasača, LUPA-in držač za kartice dolazi u prekrasnoj poklon kutiji. Odvojivi odbojnik omogućuje vam upotrebu iPhonea s velikom praktičnošću. Ovaj izdržljivi slučaj sadrži 3-4 kreditne / debitne kartice i osobne iskaznice; možete pohraniti i do 4 računa.

Kućište je izrađeno od lagane PU kože koja može podnijeti oštećenja, istezanje i blijeđenje. Ova torbica novčanika robusna je i ekološka, ​​stoga može ispuniti vaša očekivanja u svim situacijama.

USP: Vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 7. AILUN

U slučaju da tražite jednostavan i priseban dizajn, AILUN će vam ugoditi. Nema modernog dizajna ili svijetlih boja, jednostavan, ali elegantan. Precizno je dao sve rezove koji olakšavaju pristup svim priključcima i funkcijama na iPhoneu 6s Plus. Tri su opcije boja koje možete odabrati između ptica-crne, ptice-plave i ptice-smeđe. Značajka novčanika uključuje tri držača kartica i mali džep za gotovinu.

USP: Otporan na udarce i otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

# 8. ARAE

ARAE ima impresivnu kolekciju novčanika za vaš iPhone. Iz šarene palete izabrao sam ovu jednostavnu futrolu od ružičastog zlata. Sama boja proglašava je damskom pratiljom. Među mnogim zapaženim značajkama sviđa mi se taj vezica koja se lako može odvojiti i pričvrstiti. Uz vezicu možete iPhone čvrsto držati u rukama ili oko zgloba.

Unutarnja strana ovog kućišta izrađena je od mekog TPU-a koji štiti vaš telefon od ogrebotina. Budući da je ARAE precizno izradio ovaj slučaj, lako možete pristupiti svim priključcima i tipkama iPhonea i napuniti ga bez uklanjanja kućišta.

USP: Odvojivi vezica

Pogledajte na Amazonu

# 9. ZVE

Ako tražite jednostavnost upotrebe iPhonea i zaštitu, trebali biste kupiti ZVE futrolu za novčanik za iPhone. Dostupna u osam živopisnih dizajna i boja, ZVE torbica za novčanik odgovara opisu vašeg tradicionalnog novčanika. Međutim, može se pohvaliti s toliko izvrsnih karakteristika da ćete zaboraviti svoj stari novčanik.

Džepna torbica za novčanik s patentnim zatvaračem čini svu razliku. Sav vaš plastični novac i čvrsta valuta zaštićeni su u torbici sa patentnim zatvaračem. Za razliku od ostalih slučajeva novčanika s folijom, ovaj izgleda poput branika.

USP: Torbica s patentnim zatvaračem

Pogledajte na Amazonu

# 10. Dovesail

Dame posebno vole cvjetni dizajn. Dizajneri u Dovesailu to znaju, pa su stoga stvorili ovu prekrasnu futrolu za novčanik za iPhone 6s Plus. Kombinacija ružičaste i zlatne izdvaja ovaj slučaj od ostalih ženskih. Pogledajte krivulju na gornjem poklopcu; cvjetni dizajn obline i visokokvalitetni materijal od ružičastog zlata namjerno su postavljeni kako bi se stvorila vizualna poslastica.

Dovesail nudi vam tri utora za kartice za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica i osobnih iskaznica. Za zaštitu su uglovi pokriveni, a rubovi podignuti. TPU usna podiže zaslon osjetljiv na dodir kako bi ga zaštitio od ogrebotina.

USP: Svestrana zaštita

Pogledajte na Amazonu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found