Blog

Kako dopustiti da samo administrator šalje grupne poruke u WhatsApp

Kada je WhatsApp pokrenuo značajku grupnog chata, svaki je korisnik prešao preko ove nove mogućnosti koja omogućava više korisnika da međusobno komuniciraju u jednoj grupi. Korisnici su to počeli cijeniti sve dok na njihovom iPhoneu i Android telefonu ne otkriju stotine obavijesti.

I ne zaboravite, možda vas neće zanimati svi razgovori (dodiri sarkazma, prljave šale ili linkovi usmjereni na određene korisnike) koji se vode u grupi. Želite se riješiti ovog kaosa obavijesti o grupnom chatu.

Srećom, korisnici mogu popraviti kaos obavijesti o grupnom chatu WhatsApp. Grupni chat zapravo je dizajniran da uključi korisnike istomišljenike kako bi razgovarali o nečemu konkretnom - poput uredskog projekta ili organizacije događaja. Ali kad rasprave počnu zalaziti, neki korisnici gube zanimanje za grupni chat i ne žele biti dio tog svakodnevnog razgovora. Srećom, možete dopustiti samo odabranim osobama da šalju poruke čak i u grupi.

Kako dopustiti da samo administratori šalju grupne poruke u WhatsAppu na iPhoneu i Androidu

Najbolji način je odabrati administratora grupe za slanje poruka vašoj grupi. Jednom kada odlučite dopustiti samo administratorima slanje poruka grupi, dobit ćete samo važna ažuriranja i informacije o grupi i članovima. Možete se spasiti od lavine nepotrebnih komentara i odgovora svih tih članova grupe.

Prvo ažurirajte WhatsApp na najnoviju verziju.

Korak 1. Otvoren Što ima na vašem uređaju.

Korak 2. Sada, dodirnite grupu želite upravljati obavijestima o.

Korak # 3. Zatim dodirnite Grupno ime → Dodirnite Postavke grupe.

Na Android telefonu

Korak # 4. Zatim dodirnite Pošaljite poruke → Konačno, odaberite Opcija samo za administratore.

Na Android telefonu

To je to!

Sada ćete primati obavijesti od svojih administratora samo u određenoj grupi. Možete slijediti iste korake da biste popravili kaos obavijesti i u drugim skupinama.

Preko vas ...

Popularnost WhatsAppa prvenstveno počiva na činjenici da je to aplikacija koja se neprestano povećava i stalno se ažurira. U početku su WhatsApp mladi korisnici koristili kako bi ostali povezani sa svojim prijateljima i međusobno dijelili zabavne stvari. Ali sada je ta aplikacija sniježila u veliki posao za Facebook. Ova nova značajka zasigurno će pomoći ozbiljnim korisnicima koji se žele kloniti gluposti.

Možda biste željeli uputiti:

  • Kako promijeniti jezik WhatsApp na iPhoneu
  • WhatsApp video pozivi ne rade na iPhoneu
  • Koristite više računa WhatsApp na Mac i Windowsima
  • Sakrij posljednje viđeno u WhatsAppu na iPhoneu

Želite li popraviti kaos obavijesti o grupnom chatu na WhatsApp-u na vašem iPhoneu? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.