Blog

Najbolja Power Bank za iPhone 11 Pro Max 2021. godine

Power bank sokne vaš iPhone kad ste zauzeti rasporedom i nemate vremena napuniti zvijer! S obzirom na kapacitet baterije iPhonea, može trajati jedan dan, ali ako ga ne napunite preko noći, znate što slijedi! Da biste se riješili takvih situacija, prijenosni punjač baterija vaš je pravi pratilac za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max. Danas smo sastavili popis najboljih banaka za napajanje za iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i iPhone 11. Ako radije želite bežičnu banku napajanja, a ne žičnu, pogledajte ih ovdje!

 1. Anker
 2. Yoobao
 3. hodam
 4. INIU
 5. Poweradd
 6. Cincred
 7. RAVPower
 8. iMuto
 9. Danas
 10. ROMOSS

1. Anker

Powercore može vaš iPhone 11 napuniti najmanje 3 do 4 puta, što ga čini jednom od najmoćnijih dostupnih banaka. Njegova powerIQ i VoltageBoost tehnologija omogućuju mu punjenje bilo kojeg uređaja velikom brzinom i učinkovitošću. Snaga će se napuniti u roku od 10 sati punjačem s napajanjem od 2A.

Njegova najupečatljivija značajka je kompaktan dizajn koji ga čini prikladnim za svako skladištenje; Džep ili ruka. Ankerova težina usporediva je s limenkom juhe, pa je baš kao da svoj napitak nosite sa sobom. Uz to, napajajuća jezgra dolazi s dvostrukim USB priključcima koji podržavaju višestruko punjenje.

Prijenosni punjač isporučuje 4,8 ampera snage uz univerzalnu kompatibilnost uređaja. Uz 18 mjeseci jamstva i osnovne sigurnosne mjere, zasigurno je dostupan po povoljnoj cijeni.

USP: Baterija od 20.100 mAh

Pogledajte na Amazonu

2. Yoobao

Yoobao power bank pohvalit će vaš stilski iPhone 11 pro zbog svog elegantnog dizajna i aluminijske kućišta. Čini se da je s anodiziranim završnim slojem protiv otisaka prstiju izrađen isključivo za vaš novi iPhone.

Njegova mogućnost dvostrukog ulaza omogućuje korisniku da ga napuni punjačima Type-C ili Android, za brzo punjenje, a osim toga, dvostruki izlazi pružaju učinkovito i snažno punjenje od 2,1 A. Njegov robusni kapacitet od 20000 mAh napunit će vaš iPhone 11 Pro Max za na najmanje tri puta.

Njegovom elegantnom stilu dodaje se pametni i živopisni LED zaslon. Iako je težina malo veća, pružit će luksuzan izgled i udobne opcije za svoj omjer. Dolazi s 18 mjeseci jamstva.

USP: Mogućnost dvostrukog ulaza

Pogledajte na Amazonu

3. iWalk

Evo super zgodne i prijenosne banke napajanja koja dolazi s ugrađenim gromobranskim kabelom. Tu je i prsten za prste koji olakšava držanje ili podupiranje telefona za gledanje videozapisa, pozivanje itd.

Nadalje, s nano adsorpcijom možete na svoj iPhone zalijepiti bateriju. Također ima poklopac za prašinu za zaštitu nano ljepila. Tako ga možete nositi prikladno i nikada vam neće zauzeti puno prostora. 5000mAh nije puno, ali s obzirom na prednost veličine, prihvatljivo je. Dostupno u crnoj i crvenoj boji.

USP: Kapacitet snage 5000mAh

Pogledajte na Amazonu

4. INIU

INIU dolazi s njihovom vodećom tehnologijom koja omogućava njihovim dvostrukim priključcima da nude po 2,4a snage. Snaga od 10 000 mAh napunit će vaš iPhone 11 najmanje dva puta ili možete istovremeno puniti dva iPhona odjednom.

Njegova 37wh u usporedbi sa standardnih 100wh čini ga ugodnijim za putovanja; nosite ga kamo god želite širom svijeta. INUI-jeva gumena završna obrada i lagana polimerna baterija čine ga idealnim za prijenosni punjač. Slatka estetika šape na tijelu djeluje i kao pokazatelj punjenja.

Uz bateriju dolazi LED svjetiljka koja uklanja potrebu za nošenjem nove baklje za podršku. Tvrtka nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca i doživotnu korisničku podršku.

USP: Napajanje od 2,4 A na oba USB porta

Pogledajte na Amazonu

5. Poweradd

Ako volite ultra kompaktne prijenosne punjače za baterije sa živopisnim shemama boja, Poweradd Slim 2 je za vas. Šesterokutni oblik i male dimenzije čine ga sličnim štapiću, lako ga je staviti u bilo koji džep i spremište. Unatoč veličini, dolazi s 5.000 mAh sigurnosne kopije koja će barem jednom dovoljno napuniti vaš iPhone11, plus malo dodatka.

Za veću upotrebu priključite ga bilo gdje kad se odmarate ili se družite i napunite ga u roku od 3 sata za praktične primjene. Njegova ID Identify tehnologija prepoznat će izlaznu snagu koju vaš iPhone treba za učinkovitu opskrbu.

Banka napajanja može isporučiti do 2,1 A snage i sa 2a ulaza za značajne mogućnosti punjenja. Dolazi s produljenim jamstvom od 24 mjeseca sa svim sigurnosnim mjerama za koje očekujete da će se punjač baterija integrirati.

USP: Brzo 3-satno punjenje

Pogledajte na Amazonu

6. Cincred

Ovdje je power bank koji ima sve, PowerIQ Voltage Boost i Qualcomm brzo punjenje. Otkriti će zahtjev vašeg iPhonea 11 i opskrbiti se snagom do 2,1 A uz učinkovito punjenje. Prijenosni punjač može napuniti vaš telefon svojim kabelom tipa C u roku od 1 do 2 sata na maks.

Cincred dolazi s kapacitetom od 20.000 mAh, što omogućuje punjenje vašeg najnovijeg iPhone pro max modela otprilike četiri puta. Dolazi s tri jedinstvena USB porta koji će istovremeno puniti vaš iPhone i druge uređaje. Uređaj dolazi s LCD zaslonom koji pokazuje preostalu snagu i napon napajanja.

Uz kompatibilnost sa svim značajnim uređajima, dolazi s besprijekornim sigurnosnim protokolima tvrtke Cincred. Nadalje, tvrtka pruža doživotno jamstvo povrata novca.

USP: LCD zaslon za precizno očitavanje

Pogledajte na Amazonu

7. RAVPower

RAV Power Portable punjač robustan je uređaj za rezervno napajanje s 32.000 mAh baterije i tri USB priključka za punjenje više uređaja. Može se pohvaliti snažnim punjenjem sedam puta za iPhone 11 modele snage 6 ampera ili 2,4 A po priključku.

Uređaj se može puniti za 60% brže sa svojim DC adapterima, otporan je na vatru i UV zračenje te uklanja šanse za prekomjerno punjenje i pražnjenje. Kompatibilan je s glavnim uređajima, a uključuje USB 2.0 izlaz i iSmart 2.0 tehnologiju za automatizirane brže i sigurnije mogućnosti punjenja.

Rezervna kopija dolazi sa zaštitom od prenaponskih napona i strujnih krugova. Štoviše, dolazi s doživotnim jamstvom koje pokazuje sigurnost fantastične kvalitete.

USP: Kapacitet baterije od 32.000 mAh

Pogledajte na Amazonu

8. iMuto

Prijenosni punjač iMuto dolazi s tri USB porta i iznimnom snagom od 30 000 mAh. Portovi su kompatibilni s verzijom 3.0 za punjenje tipa C, što ga čini idealnim za iPhone 11 Pro Max. Sposoban je puniti druge modele jednako učinkovito putem priključaka.

Zbog svojih izvanrednih performansi može pružiti do četiri puta brže punjenje od standardnih adaptera. Slijedi standardne sigurnosne protokole i isporučuje se s digitalnim brojilom za indikaciju preostale snage. Tehnologija iM-Power omogućuje korisnicima povezivanje tri uređaja odjednom i njihovo istovremeno punjenje.

Iako je dizajn kompaktan i jednostavan za nošenje, dimenzije su malo opsežne zbog moćnog kapaciteta baterije. Dolazi s 18 mjeseci garancije.

USP: Baterija od 30.000 mAh

Pogledajte na Amazonu

9. Danas

Kožna tekstura, elegantan dizajn i živa shema boja čine ga idealnom prijenosnom rezervnom snagom. Dolazi s značajnom snagom od 25.000 mAh s LCD zaslonom za punjenje, prijenos snage u jednosmjernim jedinicama, kao i indikaciju trajanja baterije.

S 2,1 A ulaza za punjenje, brzo se puni. Todamay nudi kombiniranu snagu od 3,1 A podijeljenu u dva USB porta. Njegova kompatibilnost omogućuje mu punjenje bilo kojeg iPhonea. Integriran je sa sigurnosnim protokolima koji sprečavaju kratki spoj, prekomjerno punjenje, oštećenje ili propadanje opreme i sigurnosne kopije.

Priključite ga preko noći ili 11 do 12 sati za potpuno punjenje. Sposoban je napuniti većinu pametnih telefona poput iPhonea 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

USP: LCD zaslon

Pogledajte na Amazonu

10. ROMOSS

Pogledajte ovu masivnu banku snage 30000mAh koja uređaje za podršku QC puni do 80% u samo 35 minuta. To je 4 puta brže od konvencionalnih punjača. 3 USB izlaza omogućuju istovremeno punjenje više uređaja maksimalnom brzinom do 3 ampera.

Potrebno je jedanaest sati da se potpuno napuni punjačem od 18 W. I pruža do tjedan dana bezbrižne snage. Stoga je izvrstan izbor kad bez odmora idete na kampiranje ili igranje igara. Nadalje, može se puniti mikro USB-om, gromobrom i kabelom tipa C.

USP: Do 1 tjedna snage

Pogledajte na Amazonu

Ovo su neki od najboljih prijenosnih punjača dostupnih za iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i iPhone 11.

Konačna presuda!

Da se odlučim za pristupačan i pristojan punjač baterija, to bi bio Poweradd, a ako bih želio zvijer s najvećim kapacitetom baterije, više bih volio RAVPower bilo kojeg dana. Koju biste od ovih moćnih banaka voljeli kupiti za svoj najnoviji iPhone? Obavijestite nas odmah u odjeljku za komentare!

Povezani postovi koje biste voljeli pročitati!

 • Najbolje iPhone banke napajanja
 • Najbolje banke napajanja Apple Watch