Blog

Zaustavite drugima da objavljuju na vašoj Facebook vremenskoj traci na iPhoneu

Ako ste štreber društvenih mreža, siguran sam da sigurno uživate u velikom obožavatelju i prijatelju koji neprestano provjerava ažuriranja vašeg statusa, fotografije, videozapise i još mnogo toga. Dok se uživate u ovoj virtualnoj popularnosti, ponekad ste u juhi ako netko od vaših prijatelja na vašem zidu objavi nešto neugodno. Ako ste slavna osoba, morate biti utoliko oprezniji da netko ne napiše pogrdne sadržaje protiv vas ili nekoga drugog.

Najbolje rješenje je blokirati takve prijatelje. Vjerojatno ne. Jer mogu biti neki vaši bliski prijatelji, koji bi ovu radnju mogli uzeti k srcu. Facebook vam daje mogućnost da zaustavite druge (čitajte prijatelje) da objavljuju na Facebook zidu na iPhoneu.

Slijedom nekoliko jednostavnih koraka možete spriječiti svoje prijatelje da objavljuju bilo što neprihvatljivo ili neprihvatljivo na vašem Facebook zidu na iPhoneu.

Kako spriječiti druge da objavljuju na vašem Facebook zidu na iPhoneu

Korak 1: Pokrenite Facebook aplikaciju na svom iPhoneu.

Korak 2: Dodirnite Izbornik opcija Više odozdo desno.3. korak: Pomaknite se dolje do Postavke → Dodirnite Postavke računa.Korak # 4: Sada dodirnite opciju Vremenska crta i Označavanje.Korak # 5: Dodirnite "Tko može objavljivati ​​na vašoj vremenskoj traci?"Korak # 6: Napokon, dodirnite Samo ja.Nakon toga samo vi možete objavljivati ​​sadržaj na svom Facebook zidu, a drugi neće moći objaviti nikakav audio / vizualni sadržaj.

Štoviše, gornji postupak automatski će promijeniti i postavke na webu. Dakle, kada pristupite svom Facebook računu s weba, promjene će se tamo odražavati i nitko neće moći ništa objaviti na vašem zidu dok ne opozovete promjene u postavkama računa.

Ali ako ste sljedbenik iGeeksBloga i ne koristite iPhone (to bi mogla biti rijetka situacija), možete promijeniti postavke računa i zaustaviti druge da objavljuju na Facebook zidu iz web preglednika.

Kako spriječiti druge da objavljuju na Facebook zidu na webu

Korak 1: Pokrenite www.facebook.com na svom web pregledniku.

Korak 2: Prijavite se svojim ID-om i lozinkom.

3. korak: Kliknite obrnuti konus koji se nalazi s desne strane gornjeg izbornika → Kliknite Postavke.

Korak # 4: Kliknite vremensku traku i označavanje na lijevoj navigacijskoj ploči.Postavke vremenske trake i označavanja možete vidjeti na zaslonu. Prva opcija je "Tko može dodati stvari na moju vremensku traku?"Korak # 5: Kliknite Uredi pored "Tko može objavljivati ​​na vašoj vremenskoj traci?"

Korak # 6: Pojavit će se padajući izbornik s dvije mogućnosti: Prijatelji i Samo ja.Korak # 7: Kliknite Samo ja.Korak # 8: Zatvorite opciju s desne strane.

Da biste kasnije otkazali ovu radnju, trebate slijediti isti postupak i na padajućem izborniku kliknuti Prijatelji.