Blog

Najbolje aplikacije Apple Watch Expense Manager u 2021. godini

Ušteđeni peni je zarađeni peni. Dakle, pametno planirajte svoj proračun osiguravajući da nepotrebni troškovi ostanu na oku. I uočite područja koja se mogu stegnuti kako bi se poboljšalo vaše financijsko zdravlje.

Ali opet, lakše je reći nego učiniti. Zbog toga iskoristite najbolje aplikacije za upravljanje troškovima koje vam omogućuju učinkovito praćenje vaše potrošnje izravno s vašeg Apple Watcha. Oni također nude stručne savjete koji će vam pomoći da imate bolji uvid u svoje financije.

Još važnije, ovi pametni uređaji za praćenje troškova Apple Watcha omogućuju vam da sve svoje račune i uplate ponesete na jedno mjesto, tako da je njihovo nadgledanje bez muke. Čitajte dalje da biste odmah dobili iskusnog za svoj pametni sat!

# 1. Nana

Mint je pametna aplikacija za praćenje troškova za Apple Watch. Aplikacija vam omogućuje stvaranje prilagođenog proračuna na temelju vašeg cilja i omogućuje vam da vodite računa o svojoj potrošnji.

Aplikacija olakšava praćenje nekoliko bitnih stvari poput stanja na računu, potrošnje, vašeg besplatnog kreditnog rezultata, neto vrijednosti i još mnogo toga. Zahvaljujući podsjetnicima za plaćanje računa, osigurava da ne morate platiti novčanu kaznu.

Povrh svega, Mint nudi i nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći uštedjeti puno novaca.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Truebill

Uz Truebill možete jednostavno pratiti svoje račune, otkazati neželjene pretplate i zatražiti povrat novca. Tragač za računima pazi na nove troškove i nezgodna povećanja cijena.

Otkriva gdje preplaćujete i predlaže prave načine za smanjenje računa. Također vas obavještava o naknadama za kamate, ponovljenim transakcijama, kao i promjenama. Dakle, moći ćete učinkovitije upravljati svojim financijama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Mobills - Planer proračuna

Ako razmišljate o strukturiranijem financijskom planiranju, "Mobills" bi bio pravi put. Ova aplikacija nudi intuitivan način za analizu koliko novca trošite.

I na temelju vaše potrošnje, pruža ubojite ideje koje čine vitalnu razliku. Umjesto da skačete s jednog kraja na drugi, ponesite sve podatke o svojoj kreditnoj kartici na jedno mjesto i upravljajte svojim limitom, ukupnim iznosom koji dugujete s najvećom lakoćom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Novčići

Ovaj menadžer financija ima uredno korisničko sučelje koje super olakšava praćenje troškova. Samo jednim pogledom saznat ćete koliko trošite zdravlje. Kao rezultat, preuzimanje kontrole nad nepotrebnim troškovima neće biti veliko pitanje.

Osim uštede novca, možete pratiti i mjesečno / dnevno financijsko zdravlje. Penny će vam predložiti da prestanete trošiti novac ili povećate troškove u skladu s financijskim zdravljem.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

# 5. Money Pro: Osobne financije

Money Pro jedna je od najboljih financijskih aplikacija na vašem Apple Watchu. Iako dolazi s premijom, aplikacija ima gotovo 2000 ocjena; ovo postignuće dovoljno govori o uspjehu Money Pro-a. Značajna značajka ove aplikacije je widget koji vam omogućuje brzi pristup praćenju troškova bez pokretanja aplikacije.

Istražite aplikaciju i pronaći ćete impresivnije značajke poput podijeljenih transakcija; možete podijeliti jedno plaćanje u više kategorija. Štoviše, svoje transakcije možete pretraživati ​​po iznosu, kategoriji, opisu, broju čeka i primatelju uplate.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

# 6. Evidencija troškova prijeđenih kilometara

"Evidencija troškova prijeđenih kilometara" vrlo dobro bilježi vaše putne troškove. Korištenjem napredne GPS značajke automatskog praćenja aplikacija je u mogućnosti precizno pratiti kilometražu.

Omogućuje vam praćenje više vozila u jednom potezu. Možete dodati dodatne troškove poput cestarine i trajekata i s lakoćom voditi računa o svojoj potrošnji. Omogućuje vam izvoz podataka kao CVS ili HTML.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Aplikacija za izvještavanje o troškovima

Ako ste prodajni predstavnik koji mora češće prijavljivati ​​troškove, ova aplikacija može biti dobar odabir za vas. Koristeći ovaj alat za praćenje troškova kompanije Zoho Corporation, moći ćete upravljati svojim poslovanjem i putnom potrošnjom.

Dolazi s ugrađenim GPS tragačem i kartama koji vam omogućuju da lako pratite putne troškove. Da bi vam zadatak bio još lakši, omogućuje vam automatsko dodavanje podataka iz računa.

Još je bolje što skupite troškove kako biste napravili detaljno izvješće.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Knjiga računa - Menadžer novca

Bez obzira želite li upravljati svojim poslovnim računima ili osobnim proračunom, Knjiga računa bila bi jedna od boljih opcija. Aplikacija ima čisto sučelje koje vam omogućuje da na brzinu pratite brojne stvari poput prihoda, troškova, banke, kreditne kartice, računa, plaćanja, potraživanja, banke i još mnogo toga.

Primajte pravovremene obavijesti o dolaznim plaćanjima i računima kako nikada ne biste zakasnili s njihovim plaćanjem. Pogledajte napredna izvješća kako biste analizirali svoje račune i pregledali financijska izvješća sa sažetim izvješćima.

Da biste spriječili bilo tko da pregleda vaše osjetljive podatke, upotrijebite lozinku da zaštitite svoje podatke. Osim toga, podrška za preko 150 valuta i jedinica čini ga moćnim novčanim menadžerom.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 9. MoneyControl

"MoneyControl" čini praćenje troškova i prihoda onoliko jednostavnim koliko želite. Jedna od najzapaženijih značajki ove aplikacije su višestruki prečaci koji omogućuju brzi unos novih troškova.

Možete učinkovito upravljati svojim računima i prijenosima između njih. Kategorizirajte svoje uplate tako da ih je lakše imati na oku. Jednostavno pregledajte nadolazeće isplate i postavite podsjetnike da ih platite na vrijeme.

Štoviše, ovaj alat za praćenje troškova također vam omogućuje izvoz podataka u CSV formatu.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 10. Čarobnjak za proračun

Ključ uštede puno novca je otkrivanje nepotrebnih troškova i preuzimanje potpune kontrole nad njima i držanje pravila. A s programom Budget Wiz otkrit ćete mnoge načine kako smanjiti dodatnu potrošnju pametnim planiranjem proračuna.

Aplikacija sadrži vrlo korisna izvješća tortnih grafikona koja prikazuju prihod, trošak i uštedu. Stoga znate koliko možete potrošiti i zašto trebate malo stegnuti potrošnju.

Jedna značajna značajka ove aplikacije je da vam omogućuje izvoz podataka u više formata, uključujući CSV, HTML ili PDF. Osim toga, Budget Wiz integriran je s iCloudom i Dropboxom tako da možete lako izraditi sigurnosnu kopiju i vratiti svoje podatke.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelji!

Završavati!

Sada upotrijebite ove uređaje za praćenje troškova kako biste zaustavili dodatnu potrošnju i uštedjeli što više novca. Postavite cilj i pobrinite se da ga postignete stavljanjem najbolje noge naprijed. Možda biste trebali pogledati ove najbolje aplikacije za praćenje osobnih troškova za iPhone i iPad.

Imate li povratnih informacija? Podijelite ga u okviru za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found