Blog

Kako sakriti aktivni status u Facebook Messengeru

Baš kao i "Potvrda o čitanju", "Posljednji put aktivan" mač je s dvije oštrice. Kad je omogućena, vaša je privatnost izložena na mreži. A kad je isključen, niti možete vidjeti mrežni status svojih prijatelja niti oni mogu provjeriti vaše.

Međutim, zbog privatnosti radije svoj aktivni status skrivam na Facebook Messengeru. Ponekad nastavim razgovarati s bliskim prijateljima do kasno u noć. Kako bih spriječio da itko sazna da ostajem budan tako kasno, koristim ovu značajku kako bih prikrio svoj mrežni status na Facebooku.

Štoviše, to također zaustavlja bilo koga da me nepotrebno pinguje. Ako pripadate istoj školi mišljenja, bolje vam je bez ove značajke. Dopustite mi da vam pokažem kako možete preuzeti kontrolu nad tim!

Kako isključiti ili uključiti aktivni status u programu Messenger na iPhoneu

Korak 1. Otvoren Facebook Messenger na vašem uređaju. → Dodirnite svoj ikona profila u gornjem lijevom kutu.

Korak 2. Zatim dodirnite Aktivni status.

Korak # 3.Isključiti the "Pokaži kada si aktivan" prebacivati.

Dalje će se pojaviti skočni prozor koji traži vašu potvrdu. Pogoditi Isključiti.

To je poprilično to! Ide naprijed; nitko neće moći vidjeti vaš posljednji viđeni status na Facebook Messengeru. Niti ćete odavde moći vidjeti status drugih.

Imati na umu; morat ćete onemogućiti ovu značajku na svakom mjestu na kojem koristite Facebook ili Messenger. Inače ćete i dalje izgledati aktivni ili nedavno aktivni.

Na primjer, ako Messenger upotrebljavate na webu, morat ćete ga i tamo isključiti. Idite na messenger.com → kliknite ikonu Cog → Postavke → isključiti prekidač i kliknite na Gotovo potvrditi.

Da biste isključili aktivni status iz Facebook aplikacije, pokrenite aplikaciju na uređaju → dodirnite gumb izbornika → dodirnite Postavke i privatnost → Postavke (na vašem Android uređaju dodirnite Postavke aplikacije) Aktivni status → Na kraju isključite prekidač.

Da biste ga onemogućili na facebook.com putem weba, kliknite na izbornik zupčanika u donjem desnom dijelu bočne trake chata, a zatim kliknite na Isključite aktivni status.

Kasnije, ako želite svima dopustiti da vide vašu prisutnost na Facebooku, sve što trebate jest slijediti iste korake koji su spomenuti i na kraju UKLJUČITE prekidač.

Završavati…

Dakle, sada kada znate kako prikriti svoju privatnost na mreži dok koristite Facebook, svakako je iskoristite. Naravno, nećete moći vidjeti i prisutnost drugih, ali mislim da se kompromis isplati.

Pogledajte i sljedeće članke:

  • Kako pronaći povijest Facebook Messengera na iPhoneu
  • Najbolje Facebook alternative za iPhone i iPad
  • Kako onemogućiti priče u Facebook feedu na iPhoneu
  • Kako stvoriti Facebook događaj na iPhoneu i iPadu

Kakav je vaš stav o značajkama privatnosti Facebooka?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found