Blog

Kako koristiti fotoalbume kao pozadinu radne površine na Macu

Aplikacija Fotografije na Macu jednako je sposobna kao i ona na iPhoneu. Aplikacija s lakoćom upravlja svim vašim uspomenama, omogućujući vam pristup i njima putem drugih aplikacija trećih strana. Svatko ima neku prigodu ili skup prigoda koje su mu pri srcu. Ta su sjećanja snimljena u obliku foto-albuma.

Ne bi li bilo prekrasno ako ove slike možete postaviti kao pozadinu radne površine na Macu? Uz to, slika se mijenja u unaprijed definiranom intervalu, oživljavajući sva sjećanja. Upravo to ćemo voditi ovdje u ovom članku. Samo provjerite postupak izvođenja.

Kako koristiti fotoalbume kao pozadine radne površine na Macu

Korak 1. Otvori SustavPostavke klikom na Apple Menu.

Korak 2. Sada kliknite na “Čuvar zaslona i zaslona”Preferencija.

Korak # 3. Ispod toga kliknite "Radna površina".

Korak # 4. Na lijevoj ploči kliknite na malitrokut pored odjeljka Fotografije. Ovo će otkriti dodatne opcije.

Korak # 5. Sada možete odabrati Trenutak, Zbirka, Godina, Mjesto ili zajednički album iCloud.

Korak # 6. Nakon što završite s odabirom albuma, kliknite padajući izbornik i odaberite kako želite da se vaša slika prikazuje na zaslonu. Možeš koristiti Puni zaslon, prilagodi zaslonu, proteži se na puni zaslon, središte ili pločica opcija.

Korak # 7. Sada, ako želite promijeniti pozadinu u unaprijed definiranom vremenskom intervalu, onda označite okvir to kaže "Promijeni sliku. " Odmah pored toga odaberite vremenski interval od nekoliko sekundi do minuta. Mac-u također možete reći da promijeni pozadinu svaki put kad se prijavite ili svaki put kada probudite Mac iz stanja mirovanja.

To je sve narode!

Tako postavljate Foto album kao pozadinu na Macu. Povratne informacije možete ostaviti komentarima u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found