Blog

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za znanost za djecu 2021. godine

Nije tajna da djeca vole igrati igre na mobilnim uređajima. Kao roditelj možete iskoristiti fascinaciju svog djeteta pametnim telefonima kako biste ga / ju naučili dok se igra. Pregledali smo najbolje znanstvene aplikacije za iPhone koje u današnjem pregledu radosno podučavaju nekoliko osnovnih tema. Također možete sudjelovati u igri sa svojim djetetom. Sustavom nagrađivanja omogućuju vam da potaknete svoje dijete da više istražuje. Želite li otkriti znanstvene činjenice? Izvrsno, odabrali smo neke aplikacije koje bi čak i profesionalac volio imati.

1. BrainPOP

Spakirajte znanje u omot zabave. BrainPOP ima repertoar animiranih filmova koji se bave lijepim narativima, humorom i likovima. Aplikacija uspostavlja brzu vezu s vašom djecom glasom s kojim se vaša djeca mogu povezati. Štoviše, aplikacija potiče vašu djecu da uče samostalno i oko sebe.

Freemium model okreće knjižnicu filmova; vaša djeca bi voljela gledati filmove o različitim temama znanosti. Doza info-zabave, animacije ove aplikacije cijenjeni su u cijelom svijetu kao jedinstveni i zanimljivi resurs za učenje. Nakon gledanja filmova, djeca mogu sudjelovati u interaktivnom kvizu kako bi provjerila svoje znanje.

Za nagrađivani sadržaj možete se pretplatiti na aplikaciju i dopustiti svojoj djeci da istražuju nebrojene teme znanosti i drugih disciplina.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

2. Simulator kirurga

Težite uspješnom kirurgu? Ova vam aplikacija može pružiti izvrsno iskustvo dopuštajući vam da izvodite mnoge operacije.

Morate spasiti život nesretnom pacijentu Bobu. Dakle, dajte sve od sebe za uspješno obavljanje operacija. Izvršite transplantaciju zuba i očiju kako bi imao bolji izgled.

Štoviše, možete dobro osvojiti 50 nagrada. Dakle, stavite svoje najbolje stopalo naprijed da biste postali vrhunski kirurg.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

3. K-5 Znanost za djecu - Tappity

Ova aplikacija sadrži Haley, Science Gal, koja će voditi vaše dijete na svakom koraku. Naučit će složene znanstvene teme i uroniti u stvarne znanstvene eksperimente koji pojačavaju znatiželju.

Dovoljno je interaktivan da vaše dijete bude u potpunosti uključeno u • 200+ lekcija, aktivnosti i priča namijenjenih djeci od 4 do 10 godina. Mnogo je zabavnih aspekata poput visokokvalitetnih i originalnih emisija namijenjenih isključivo učenicima.

Cijena: Besplatno (14,99 USD za mjesečno članstvo)

preuzimanje datoteka

4. NASA

Mislim da se mnogi od vas ne bi iznenadili kad bi vidjeli "NASA-u" na ovom popisu. Pomoću ove aplikacije možete pratiti sve najnovije informacije o misiji i vijesti. Sadržeći više od 15.000 slika i više od 13.000 videozapisa, imate što istraživati.

Možete provjeriti nadolazeće mogućnosti uočavanja i primiti obavijesti prije nego što se održe. Uhvatite korak s video prijenosom uživo s visoke razlučivosti gledanja zemlje (HDEV).

Ne zaboravite ocijeniti slike i saznati koje su uvrštene na popis najbolje ocijenjenih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Elementi

Ova referentna aplikacija temelji se na poznatoj knjizi The Elements (The Elements) autora Theodorea Greya. Sadrži više od 500 slika visoke rezolucije, pruža detaljne informacije o svemiru.

S nekoliko priča i zabavnih činjenica osigurava da vaše učenje ostaje radosno iskustvo. Intuitivno korisničko sučelje i promišljeno izrađen sadržaj čine ga najboljom opkladom.

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je kompatibilnost s nekoliko jezika, uključujući engleski, katalonski, hrvatski, nizozemski, finski, francuski, njemački i još mnogo toga.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

6. 3D mozak

Želite saznati više o tome kako mozak funkcionira? 3D mozak vrijedi ozbiljno pogledati.

Možete saznati kako funkcionira svaki dio mozga. Također ćete upoznati posljedice ozljeda.

Aplikacija nudi i neke studije slučaja kako biste imali bolji uvid u određeno pitanje. Na kraju, 3D mozak podržava samo dva jezika engleski i japanski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Igrajte se i učite znanost

Neka vaše dijete nauči nauku dok igra igre. Sadrži 12 interaktivnih igara koje pokrivaju osnovne znanstvene teme.

Aplikacija podučava nekoliko važnih stvari, poput interakcije svjetlosti i predmeta i funkcioniranja vremena. Također podučava fizičku i životnu znanost.

Možete igrati igre sa svojim djetetom i također ga nagraditi za dobro. Još je bolje što aplikacija nudi nekoliko sjajnih savjeta i trikova kako potaknuti dijete na igru.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Škola Zemlje - Znanstvene igre

Kao što i samo ime govori, aplikacija na vrlo intuitivan način objašnjava puno o planeti Zemlji. Postoje različite igre koje djeca mogu igrati i shvatiti o bigbangu, kako je svemir nastao i kako je život započeo na zemlji.

Sve je to pokriveno različitim igrama koje djetetu neće dosaditi i volio bi istražiti više. Osim toga, postoje smiješni zvukovi i animacije kojima se dijete bavi aplikacijom. I na kraju, aplikacija je besplatna za upotrebu, ali postoje dodatne kupnje putem aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Najbolje znanstvene činjenice

Što kažete na otkrivanje nekih uzbudljivih znanstvenih činjenica? Ova vam aplikacija može pomoći da poboljšate svoje znanje o nekoliko stvari poput životinja, ljudi, biljaka, svemira, prirode, astronomije, matematike, kemije, biologije, fizike, tehnologije itd.

Sažeti isječci prilično su jednostavni za razumijevanje. Također možete spremiti neke činjenice da biste ih kasnije sustigli.

Sviđa vam se dijeljenje cool stvari? Također ćete moći dijeliti činjenice putem Facebooka, Twittera i drugih medija sa svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Mjesec

"Mjesec" je prilično lagana aplikacija, ali može vam biti od velike pomoći kako biste poboljšali svoje znanje o mjesecu. Informacije o mjesecu možete istraživati ​​bilo kada u prošlosti ili budućnosti. Na primjer, moći ćete saznati informacije o mjesečevoj fazi na vaš rođendan sljedeće godine.

Provjerit ćete udaljenost do mjeseca u miljama, kilometrima, stopalima i metrima. Omogućuje vam dodavanje datuma punog mjeseca u svoj kalendar. Pomoću prilagođenih upozorenja obavještava vas o posebnim datumima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to, ljudi!

Koji je vaš odabir?

Sad kad ste pogledali najfinije znanstvene aplikacije, recite nam o onima koje će se instalirati na vaš uređaj. Osim toga, javite nam o onima koje vrijedi spomenuti u gornjem pregledu.

Ne propustite:

  • Najbolje obrazovne aplikacije za iPad
  • Najbolje iPad Pro aplikacije za crtanje
  • Instant kamere za djecu za ispis snimaka
  • Najbolje enciklopedijske aplikacije za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found