Blog

Najbolje aplikacije za traženje posla za iPhone i iPad u 2021. godini

S početkom nove financijske godine, tvrtke traže kandidate i obrnuto. Za bilo koju tvrtku uspostavljaju se odjeli i agencije za ljudske resurse. No, za tražitelja posla mora podnijeti bol kako bi pronašao odgovarajući posao. Bez obzira jeste li svježiji ili iskusniji, iOS aplikacija na vašem iPhoneu ili iPadu nesumnjivo vam može pomoći da dobijete željenu poziciju. Pogledajte naš popis najbolje aplikacije za traženje posla za iPhone i iPad.

1. Doista Traženje posla

Bit ćete jedan od 250 milijuna korisnika ako ovu aplikaciju preuzmete na svoj iPhone ili iPad. Da, zaista je zaista popularna aplikacija za traženje posla. Planirate li se skrasiti u inozemstvu? Doista vam može pomoći jer možete naći posao u više od 60 zemalja i 28 jezika.

Za lokalno traženje posla, uključite GPS na uređaju i Doista će slati zahtjeve na temelju vaših lokacija. Dvije značajne značajke Doista su da se aplikacija sjeća vaših nedavnih pretraga posla, a možete pratiti neke omiljene tvrtke da biste dobili najnovije poslove i ažuriranja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Glassdoor

Kandidata uvijek brinu plaće i kultura tvrtke kojoj šalje životopis. Glassdoor ima prednost nad ostalim aplikacijama za pronalaženje posla jer pruža plaće tvrtki, recenzije i dodatne informacije o tvrtkama.

Želite znati svoju vrijednost na tržištu rada? Glassdoor može pomoći svojim alatom ‘Znaj koliko vrijedi’. Korištenjem ovog alata možete pregovarati o plaći s HR menadžerima u tvrtkama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ZipRecruiter

Koliko vam život postaje ugodan kad netko drugi pronađe odgovarajući posao za vas? Zvuči kao san! ZipRecruiter to radi umjesto vas. Ova aplikacija preuzima svu muku u potrazi za poslom i pronalazi ga za vas. Aplikacija pazi na tržište rada i šalje vam upozorenja kada se pronađe slobodno mjesto.

Ovu aplikaciju morate hraniti svojim mjestom i ključnim riječima ili nazivima poslova. Dalje, aplikacija će loviti poslove poput vas. Kad regrut ili tvrtka pregledaju vaš životopis, aplikacija vam šalje obavijest tako da možete izravno kontaktirati tvrtku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Potraga za čudovišnim poslom

Monster vam nudi najbolje sučelje koje bilo koja iOS aplikacija za traženje posla može ponuditi. Pretragu možete filtrirati prema svježini, plaći, vrsti tvrtke itd. Štoviše, možete istraživati ​​poslove prema mjestu, naslovu, iskustvu, ključnoj riječi, vještini i drugima.

Jedna od najlakših stvari koje možete učiniti u aplikaciji Monster je korištenje "kartice" posla. Možete prijeći prstom udesno da biste se prijavili za posao, a prijeđite ulijevo da biste ga odbacili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Pretraživanje posla za CareerBuilder

Za dugu i unosnu karijeru morate ažurirati svoje znanje i vještine. Ali koje su vještine potrebne za sljedeći posao? CareerBuilder vam može pomoći. Aplikacija vam govori koje su vještine potrebne da biste u budućnosti dobili bolje plaćen posao.

Ova aplikacija za traženje posla za iPhone maksimalno koristi proširenu stvarnost (AR); možete držati svoj iPhone da koristi AR za pregled oglasa za posao u vašem okruženju. Možete i koristiti prikaz karte za prikaz poslova na vašim lokacijama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Good & Co: Kulturni poslovi

Prije nego što se pridružite bilo kojoj tvrtki, plašite se njene radne kulture, etike, okoliša i drugih stvari. Voljeli biste da sve te stvari znate unaprijed! Good & Go radi ovaj posao umjesto vas. Ova vam aplikacija daje kvizove o osobnosti kako biste saznali jeste li maverick, sanjar, vizionar ili čitav niz drugih vrsta osobnosti.

Morate proći test osobnosti s 18 pitanja koji vam daje ova aplikacija i moći ćete otkriti svoje snage. Pomoću ove aplikacije možete se bolje pripremiti za sljedeći intervju i lako se suočiti s teškim pitanjima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Snag - zapošljavanje poslova odmah

Kandidati idu na velike kilometre kako bi impresionirali poslodavce. Jedan od kreativnih načina je stvaranje životopisa. Snag vam omogućuje da pokažete svoje vještine pomoću video zapisa profila. Vizualna privlačnost zasigurno će vam donijeti mnogo više poziva nego što bi to imao tekstualni životopis.

Eklatantna značajka Snag-a su kvizovi o osobnosti. Ovim kvizovima poslodavci upoznaju vaše snage.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. JobAware: pametnije traženje posla

JobAware dohvaća rezultate iz Indeed-a i omogućuje upotrebu LinkedIna za traženje posla. Ova besplatna aplikacija za traženje posla omogućit će vam da stvorite svoj profil kao stalno zaposleni, honorarni pripravnik, pripravnik, ugovorni radnik, privremeni ili slobodni radnik.

Možete tražiti posao u 63 zemlje i iskoristiti najbolje od ove aplikacije. Postavite svoj prioritet, a aplikacija će vam pružiti poslove iz snova, drugi izbor i treći izbor.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. HireWire

HireWire vam omogućuje da svoj profil napravite u trenu, bez učitavanja životopisa. Ova vam značajka pomaže da brzo pronađete posao. Samo jednim dodirom možete se povezati s poslodavcima u blizini vašeg mjesta; pregledajte profil, otvorite lokacije i čavrljajte u aplikaciji.

Kad ste bez posla, odmah vam treba pomoć. HireWire radi na ovoj krilatici - brzo pronalaženje novog posla. Cilj aplikacije je dobiti posao u roku od 24 sata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. ExpressJobs Search Job Search & Apply

Prijava za posao jednim dodirom vitalna je za kandidate koji hitno traže posao. Prijavite se brzo i zakažite razgovore s poslodavcima. Ova aplikacija automatski sprema povijest pretraživanja posla, pa vam sljedeći put ExpressJobs daje prijedloge na temelju onoga što ste pretraživali.

Ako vas određena vrsta posla ne zanima, prijateljima možete pomoći dijeljenjem poslova putem društvenih mreža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelji!

Odjava ...

Vaša karijera znači jednu trećinu života, stoga morate donijeti mudre odluke nakon što razmotrite sve prednosti i nedostatke. Gore navedene aplikacije dijele potrebne informacije i bazu podataka za odabir pravog posla, u pravo vrijeme i na mjestu.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolje smiješne vremenske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Aplikacije za izradu kolaža Instagram za iPhone
  • Najbolje aplikacije za odbrojavanje za iPhone i iPad

Koju biste aplikaciju za traženje posla željeli preuzeti na svoj iPhone ili iPad? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found