Blog

Tražite li najbolje prozirne skinove za iPhone 5?

iPhone 5 prozirne kože su cool. Prvo, ne dodaju skupno kao uobičajene. Kao drugo, cool su samo zbog izgleda. Mislim, oni zadržavaju izgled vašeg iPhonea netaknutim, tako da možete pokazati sve jasne crte. Treće, štite vaš slučaj barem od ogrebotina.

Ovdje postoji gomila jasnih futrola za iPhone 5. Iako svi izgledaju vrlo zanimljivo, neće svaki slučaj imati jednaku kvalitetu. Ručno odabiranje prozirnih presvlaka za iPhone 5 nije tako teško jer stalno čujemo nekoliko slučajeva. Nakon temeljitog pregleda recenzija i razgovora s nekoliko ljudi, zaključili smo da smo pogodili.

Evo popisa visokokvalitetnih prozirnih futrola za iPhone 5 (ili prekrivače, kako želite) koji pokazuju savršene iPhone obline i dizajn, a pritom pazeći da niti jedna od tih ogrebotina ne utječe na njega.

Najbolje prozirne skinove za iPhone 5

1. Oklop okusa

Savršena "nevidljiva" zaštita za vaš iPhone. Paket dolazi s jasnom zaštitom od ogrebotina, zajedno s jednim Clear Screenom koji ne ometa mogućnosti zaslona osjetljivog na dodir. Nema zaostajanja, izrezi osiguravaju pristupačnost gumba, a cijela koža je dovoljno jaka.

Cijena: $24.95

Kupite Ghost Armor

2. BodyGuardz

BodyGuardz iPhone 5 prozirna koža još je jedan popularan proizvod na tržištu kože. Pakiranje dolazi s dva kompletna kompleta zaštitnika za cijelo tijelo. Koža se po čvrstoći i finoći može usporediti s Ghost Armorom. Nećete ni znati da je koža na sebi.

Cijena: $24.95

Kupite BodyGuardz

3. SwitchEasy Nude

Tobože nazvan "Nude", SwitchEasy u sebi ima čar. Nije vaš tradicionalni polietilenski sloj koji se lijepi za vaš iPhone 5. SwitchEasy Nude je kućište koje je izuzetno tanko i čvrsto. Debljina je oko 1 mm, a kućište ima matirani premaz mekog dodira.

Cijena: $19.99

Kupite SwitchEasy Nude

4. Spigen SGP

Pa, mislili smo da ćemo najbolje zadržati za posljednje. Spigen SGP proizvodi neke od najkvalitetnijih kofera i kože. Ovaj određeni set je cool i jedan od najboljih na tržištu. Odaberite čistu kožu među odabirima boja.

Cijena: $26.99

Kupite Spigen SGP

5. Case-Mate gol

Negdje smo već obrađivali slučaj Case-Mate's Naked. To je visokokvalitetna plastična futrola za vaš iPhone i toliko tanka da se gotovo ne bi mogla razaznati. Ne utječe na odgovor zaslona osjetljivog na dodir. A dolazeći iz Case-Matea, gledate jednostavno fantastičan slučaj.

Cijena: $30.00

Kupite Case-Mate Goli

6. Kensington gel slučaj

Ništa zapravo nije puno drugačije u vezi s Kensingtonovim kućištem Gel iPhone 5. Pojednostavljeno, jedan je od savršenih transparentnih slučajeva koje možete dobiti za investiciju od 20 dolara. Prilično dobro.

Cijena: $19.99

Kupite Kensington gel slučaj

To očito nije kraj svih transparentnih kućišta dostupnih za iPhone 5. Upravo smo odabrali ono što je nekoliko korisnika dobilo dobre kritike. Voljeli bismo znati vaše misli i ako imate bistru kožu, recite nam o tome!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found