Blog

Kako prebaciti Gmail račune između iPhonea i Androida?

Višestruki Gmail računi nisu anomalija. Kako bi njihovi profesionalni i osobni računi bili odvojeni i pojednostavljeni, većina korisnika ima više računa e-pošte. Učinivši naš život jednostavnijim, Google omogućuje gestu pomicanja za prebacivanje između više Gmail računa na vašem iPhoneu, iPadu ili Android uređaju.

Značajni dio ovog određenog Googleova ažuriranja je taj što se možete prebacivati ​​s više računa na Gmailu, kao i sa svim ostalim Googleovim aplikacijama. Štoviše, kako se ažuriranje predstavlja, značajka će se dalje spojiti s YouTubeom, Chromeom i kontaktima. Bez obzira volite li multitasking ili ne, ove će značajke svima dobro doći u više navrata u životu. Dakle, istražimo kako koristiti ovu značajku.

Kako se brzo prebaciti s više računa Gmail na iOS i Android

Korak 1. Otvori svoj Gmail app na vašem uređaju.

Korak 2. Odaberite Trenutno Avatar ikonu u gornjem desnom kutu i pomičite je prema gore ili dolje. The račun odmah će se prebaciti i pokazati vam e-mailova od odabranih račun.

Ako imate više od dva računa, ponavljajte postupak dok se ne otvori račun koji tražite.

Za ručno upravljanje značajkom prebacivanja Gmail računa. Možete dodirnuti Ikona profila a zatim odaberite ID koji želite promijeniti.

Možete li vjerovati u ovo? Iako ranija metoda padajućeg izbornika nije bila toliko teška, uključivala je još nekoliko koraka. Dok ovaj, samo trebate pomicati.

Tijekom godina Google je u Gmail uključio više vrijednih ažuriranja. Ne samo da možete dodati više Gmail računa; omogućuje vam čak i dodavanje adrese e-pošte treće strane u njegovu aplikaciju. A sada možete učinkovito prebacivati ​​između više Gmail računa.

Prebacujte se s više Google računa na iOS i Android uređaje

Google vam je ranije omogućio da svoje fotografije, e-poštu, dokumente, putovanja, kontakte, povijest YouTubea i Chrome povijest odvojeno održavate na drugom računu. Sada možete brzo prebacivati ​​s više računa na Gmail.

Gotovo sve Google Apps, kao što su Google Drive, Google Photos i Google Maps, među ostalim, imaju ugrađenu ovu najnoviju značajku.

U većini ovih aplikacija prebacivanje se može izvršiti slijedeći gore spomenute korake. Međutim, za neke aplikacije kao što su Google Photos, Google Hangouts i Google Play Store postupak je malo drugačiji. Evo kako se to može učiniti:

Korak 1. Otvori svoj Google fotografije aplikaciju na uređaju.

Korak 2. Dodirnite Hamburger gumb (ikona u tri retka).

Korak # 3. Sada možeš prijeđite prstom udesno ulijevo za prebacivanje između više računa. Račun će se odmah prebaciti.

Ako imate više od tri računa, ponavljajte postupak dok se ne otvori račun koji tražite.

Volim to!!

Postoji nekoliko razloga iza moje ljubavi prema tim novim značajkama u Google Appsu. Kao prvo je lakše, što čini korisničko sučelje jednostavnijim za korisnika. Uz to, štedi vrijeme; čak i ako je to nekoliko dragocjenih sekundi. Napokon, svaka sekunda se računa kad imate zakrčen raspored.

Možda biste htjeli pročitati i ova rješenja

  • Kako sinkronizirati Gmail kontakte na iPhoneu i iPadu
  • Kako sinkronizirati iPhone bilješke s Gmail računom
  • Blokirajte nekoga u Gmailu na iPhoneu, Androidu i računalu
  • Kako koristiti pametni odgovor u Gmailu na iPhoneu, iPadu, Androidu i računalu

I ako sam možda malo drzak, metoda pomicanja je puno zabavnija. A ti? Jeste li već isprobali značajku? Jeste li ga voljeli?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found