Blog

Kako se prijaviti za Hulu Live TV na iPhoneu i računalu

Huluova usluga prijenosa TV uživo sada je dostupna u beta verziji i košta 39,99 dolara mjesečno. Omogućuje vam pristup 50 emitiranih i kabelskih kanala zajedno sa sadržajem na zahtjev. Prije uživanja u sadržajima uživo, najprije se morate prijaviti za Hulu za TV uživo na iPhoneu i računalu.

Ako imate Apple TV, moći ćete iskoristiti sadržaje Live TV-a putem same Huluove aplikacije za streaming. Međutim, morat ćete preuzeti zasebnu aplikaciju pod nazivom Hulu s Live TV na vaš iPhone ili iPad - čak i ako na svom iOS uređaju već imate instaliranu aplikaciju Hulu i pretplaćeni ste na njen streaming sadržaj. Trenutno u aplikaciji Hulu ne postoji mogućnost prijave za uslugu streaminga TV uživo. Da biste to učinili, morate prijeći na njegovu web stranicu. Saznajte kako se to radi!

Kako se prijaviti za Hulu za TV uživo na iPhoneu i računalu

Moraš znati:

  • Usluga streaminga Live TV dostupna je s 50 sati Cloud DVR pohrane koja vam omogućuje snimanje TV programa uživo za kasnije gledanje
  • S 14,99 dolara dobivate opciju dodavanja 200 sati Cloud DVR pohrane i mogućnost brzog premotavanja unaprijed kroz snimljene reklame
  • Osnovna pretplata omogućuje vam strujanje sadržaja na dva uređaja odjednom. S 14,99 USD moći ćete istodobno strujati sadržaj na više od dva uređaja

Prijavite se za TV uživo

Korak 1. Idite na signup.Hulu.com iz bilo kojeg web preglednika. Zatim se morate prijaviti na svoj Huluračun.

Korak 2. Zatim kliknite na Upravljajte mojim računom.

(Samo u slučaju da niste preusmjereni na stranicu Dodaci, morate odabrati Upravljati koja je pored Dodataka u odjeljku Pretplate.)

Zatim morate uključiti Hulu s TV uživo.

Bilješka: Ako želite uživati ​​u Huluu bez oglasa, pomaknite se prema dolje i uključite Hulu (bez reklama) s TV prekidačem uživo. Vratit će vas za 43,99 USD mjesečno.

Korak # 3. Zatim se pomaknite prema dolje i uključitePoboljšani DVR u oblaku prebacite se da povećate svoju pohranu DVR-a u oblaku s 50 na 200 sati.

Korak # 4. Pomaknite se prema dolje i odaberite Dodaj Ovo pod Neograničeni ekrani kako biste nadogradili na strujanje sadržaja s više od dva uređaja istovremeno.

Ako želite dodati pretplatu na Showtime za 8,99 USD mjesečno, pomaknite se prema dolje i odaberite Dodaj Ovo pod Showtime.

Korak # 5. Sada morate odabrati Nastavi. Na sljedećoj stranici morat ćete unijeti svojPoštanski broj.

Zatim, označite okvir da dopustite Hulu stvaraju privremene snimke kako biste očistili put za TV uživo.

Korak # 6. Napokon, moraš Potvrdite.

To je to!

Ako ste prijavljeni na Hulu putem Live TV-a na iOS uređaju ili Hulu na Apple TV-u, odjavite se, a zatim se ponovo prijavite. Provjerite opcije Live TV u odjeljku Mreže u odjeljku Pregledavanje.

Odjava

Vrijeme je da maksimalno iskoristite TV uživo i uživate u zabavnim sadržajima. Ako nađete nešto izvan okvira, javite nam to u komentarima ispod.

Kako govorimo o TV prijenosu uživo, preporučio bih vam da pogledate ovaj cjeloviti vodič za upotrebu TV aplikacije na iPhoneu i Apple TV-u.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found