Blog

Kako omogućiti / onemogućiti 3D dodir na iPhoneu 6s i 6s Plus

Čini se da se korisnicima Applea počela sviđati značajka 3D Touch predstavljena na iPhone 6s i iPhone 6s Plus koje je Apple nedavno objavio.

Značajka 3D Touch olakšala je život jer korisnici mogu pritisnuti bilo koju aplikaciju i izvršiti radnje bez ulaska u dotičnu aplikaciju. Tehnologija 3D Touch također nudi tri različite interaktivne akcije dodira: svjetlo, srednje i čvrsto. I sve tri akcije daju različite rezultate na vašim iPhone 6s i iPhone 6s Plus.

Prema zadanim postavkama, ova značajka 3D Toucha ostat će UKLJUČENA pri prvom postavljanju iPhonea; ali ako želite onemogućiti ovu značajku, možete slijediti korake navedene u ovim informacijama.

Korisnici koji se suočavaju s problemima mišića prstiju, obično vole onemogućiti ovu značajku 3D Touch na svojim iPhone uređajima.

Kako UKLJUČITI / ISKLJUČITI 3D Touch na iPhone 6s / iPhone 6s Plus

Korak 1. Otvoren Aplikacija Postavke na vašem iPhoneu → Dodirnite Općenito.

Korak 2. Dodirnite Pristupačnost → Dodirnite 3D dodir.

Korak # 3. Isključite 3D Touch OFF.

Kasnije, ako ga želite uključiti, slijedite isti postupak i UKLJUČITE.

Dok čitate ove podatke, željeli bismo podijeliti činjenicu da su se korisnici iPhonea 6s i iPhone 6s Plus počeli suočavati s problemima nestajanja aplikacija nakon vraćanja sigurnosne kopije na svojim iPhoneima. Iako ovo izdanje nema nikakve veze s našim trenutnim informacijama, iznenađujuće je da su problemi počeli izranjati na svježe komade.

Nadajmo se da će Apple što prije riješiti ove probleme, a korisnici će moći uživati ​​u najboljim pametnim telefonima ikad!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found