Blog

Kako koristiti geostickers u Instagram Stories na iPhoneu i iPadu

Doslovno, Instagram je vraški naklonjen dodavanju glavnih značajki Snapchata, jer je već snimio Priče, Fotografije koje nestaju i neke druge uredne značajke. Sada je tvrtka u vlasništvu Facebooka snimila još jednu značajku - Geostickers - temeljito nadahnutu Snapchatovim Geofiltersima koji se također temelje na lokaciji. Što se tiče funkcionalnosti, koristeći Geostickers u Instagram pričama na iPhoneu je prilično jednostavan i djeluje vrlo slično Snapchat-u.

Trenutno su Geostickers dostupni samo u New Yorku i Jakarti. Kasnije će biti dostupan u drugim gradovima i zemljama širom svijeta. Upoznajmo više o tome kako to funkcionira.

Kako koristiti geostickers u Instagram Stories na iPhoneu

Korak 1. Pokrenite Instagram na iOS uređaju i pristupite kameri kao i obično. (Ili prijeđite prstom udesno ulijevo ili dodirnite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu zaslona.)

Korak 2. Zatim trebate snimiti lijepu fotografiju ili blistav videozapis.

Korak # 3. Sada dodirnite ikonu naljepnice u gornjem desnom kutu zaslona.

Nije važno u kojem gradu živite; sada ćete vidjeti prilagođene naljepnice za taj grad.

Kad posjetite neke znamenitosti ili odabrane četvrti, prikazat će se neke druge naljepnice. Svaka naljepnica bit će dizajnirana tako da se dobro podudara s vibracijom tog određenog mjesta.

Korak # 4. Imate potpunu slobodu dodavanja naljepnica koliko želite. Iskoristite kreativne alate za prilagodbu veličine naljepnica i njihova postavljanja.

Korak # 5. Kada završite, dodajte je u svoju priču tako što ćete dodirnuti gumb Vaša priča na dnu.

U slučaju da želite izbrisati bilo koju naljepnicu, samo dodirnite i držite naljepnicu i povucite je do ikone koša za smeće.

To je gotovo!

Zamotati

Ako ste koristili geo Stickers u Snapchatu, postupak će vam biti vrlo jednostavan. Osim kritika, Instagram je učinio zanimljivijim. Sigurna sam da ćete ga jako voljeti.

Što je s čitanjem nekih drugih cool postova povezanih s Instagramom?

Pogledajte ove jednako korisne postove poput: -

  • Kako dodati glazbu u Instagram priče
  • kako poslati fotografije i videozapise koji nestaju
  • Da upotrijebim Bumerang
  • Kako upload Snapchat videa na Instagram

Imate li povratnih informacija? Pucajte u komentarima.