Blog

Kako grupirati obavijesti prema aplikaciji na iPhoneu ili iPadu

Grupne obavijesti olakšavaju pristup nedavnim upozorenjima iz određene aplikacije. Osim toga, također sprječava da Centar za obavijesti postane pretrpan. To je rečeno, najnovija verzija iOS-a automatski organizira sadržaj iz iste aplikacije u zasebne grupe. To NC održava urednim, a istovremeno nudi i brzi pristup upozorenjima iz određenih aplikacija. Međutim, ako ne želite automatsko razdvajanje, možete odabrati grupiranje obavijesti po aplikaciji. Preplivajte i saznajte kako se to radi!

Kako grupirati obavijesti prema aplikaciji na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Otvoren Postavke aplikacija na vašem iOS uređaju → Sada dodirnite Obavijesti.

Korak 2. Zatim odaberite svoj omiljena aplikacija → Pomaknite se prema dolje i dodirnite Grupiranje obavijesti.

Korak # 3. Konačno, odaberite Aplikacijom.

Ubuduće će se sva upozorenja iz ove aplikacije okupljati u jedan stog.

Imajte na umu da ćete morati ponoviti korake za svaku aplikaciju koja upozorenja koja želite dobiti u jednoj lijepo organiziranoj grupi.

Ako ste se ikad poželjeli vratiti na automatsko grupiranje, vratite se na iste postavke i na kraju odaberite Automatski.

Kako onemogućiti grupnu obavijest putem aplikacije

Bez obzira koliko je nešto dobro, ne može impresionirati sve zbog razlike u interesu i zahtjevu. Ako vam grupiranje obavijesti nije korisno, možete ga onemogućiti. Imajte na umu, morat ćete ga isključiti na temelju aplikacije, jer to ne možete učiniti za sve aplikacije odjednom.

Korak 1. Otvoren Postavke aplikacija → Obavijesti.

Korak 2. Sada, pronađite aplikaciju koja upozorenja ne želite grupirati i dodirnite ga → pomaknite se prema dolje i dodirnite Grupiranje obavijesti.

Korak # 3. Izaberi Isključeno

To je gotovo!

Recite svoje

Koliko vidim, grupiranje obavijesti ponovno je usadilo život u Centar za obavijesti. To je definitivno bolji način da se NC održi racionaliziranim. Nedostajalo mi je već dosta dugo. A ti? Podijelite svoje misli u komentaru u nastavku.

Možda biste željeli istražiti:

  • Kako koristiti vrijeme upotrebe na iPhoneu ili iPadu
  • Kako postaviti zamjenski ID lica na iPhoneu ili iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found