Blog

Najbolje besplatne RFID aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Identifikacija radio frekvencija omogućuje poslovnom subjektu lociranje i pronalaženje njihovih predmeta pomoću jedinstvenih oznaka u njima. Ovisno o rasponu, aplikacija će čitati i pružiti vam sve pojedinosti u kontekstu određene aplikacije. Možete učinkovito definirati i zakazati svoje proizvode, čineći da vaš posao raste. Možete čak i saznati zonu i vidjeti kada su zadnji put ti proizvodi / ljudi bili.

1. Priključna stanica RFID AsReader

Ova aplikacija radi zajedno s RFID AsReader (ASR-030D). Riječ je o čitaču za montiranje na kućište koji je na iOS uređaj povezan putem Lightning konektora. Besprijekorno djeluje omogućujući vam čitanje RFID oznaka.

Pomoću iOS aplikacije možete pratiti svoje oznake i moći bez napora upravljati njima. Jednostavne značajke i čisto sučelje čine ga praktičnim RFID čitačem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Jednostavni RFID

Pomoću "jednostavnog RFID-a" možete bez problema napraviti brojanje inventara i provjeru narudžbi. Omogućuje vam brzu navigaciju kroz vašu knjižnicu proizvoda i programiranje oznake na temelju vaših zahtjeva.

Jedna od značajnih značajki ove aplikacije je "Izvanmrežni način" koji vam omogućuje prikupljanje RFID podataka čak i kada nema prijema. Stoga vaš važan posao nikada ne zastaje.

Sadrži i ugrađeni skener crtičnog koda / QR koda koji vam omogućuje da propuhnete kroz zadatak. To nije sve; također možete prenijeti fotografije i glasovne poruke kako biste komunicirali s više smisla!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. RFID web klin

Ova je aplikacija dizajnirana za skeniranje i unošenje oznaka na različite web stranice. Ova je aplikacija kompatibilna s 1128 Bluetooth UHF Rea 1128 Bluetooth UHF RFID i 1153 Bluetooth nosivim UHF RFID čitačima tvrtke TSL.

Oznaku možete skenirati i unijeti jednim snimkom. Aplikacija može brzo pretvoriti podatke u ASCII tekstualni format iz kodiranja.

Možete stvoriti oznake u EPC formatu ili formatu prilagođenom korisniku prema potrebi industrije. Funkcija skeniranja može se produžiti i razvući tako da se podaci s velikim oznakama mogu s lakoćom umetnuti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. RFID Explorer

RFID Explorer brzo će vam pružiti popis oznaka u blizini. Aplikacija dobro funkcionira s 1128 Bluetooth UHF čitačem. Pomoću ove aplikacije možete stvarati i izrađivati ​​oznake. Također ćete moći prilagoditi oznake u memorijskoj banci aplikacije.

Omogućuje vam trenutno generiranje popisa jedinstvenih i obližnjih transpondera (oznaka). Također možete pregledati sažetak operacija skeniranja kako biste bili sigurni da je sve u pravom redoslijedu.

Dolazi s ASCII protokolom koji čitanje podataka čini jednostavnim i fleksibilnim. Možete pregledati slanje, primanje podataka aplikacije i unošenje drugih dodatnih podataka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. TIPWeb

Kada želite provesti učinkovite revizije RFID inventara, ono što vam zaista dođe u obzir je fleksibilnost. A s TIPWebom dobivate potrebnu praktičnost i možete čitati više RFID oznaka odjednom. To ne samo da štedi puno vašeg vremena već povećava i vašu produktivnost.

Bilo da se radi o stvaranju nove imovine ili uključivanju inventara u sobi, osigurava vam željenu kontrolu. Oznake koje su ključne možete lako povezati. I sa samo nekoliko koraka, moći ćete se riješiti onih koji više nisu potrebni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. RFID pretraživač oznaka

Ako želite praktičnije pratiti oznake, imajte na umu "RFID pretraživač oznaka". Kompatibilan je za rad sa SGTIN-96, GRAI-96, ASCII i Hex. Možete ručno unijeti identifikator ciljanog sredstva ili ga skenirati s crtičnog koda.

Zahvaljujući responzivnom zvučnom, povratnom signalu jačine signala i unaprijed grafičkom mjeraču signala, RFID pretraživaču oznaka, pomaže vam u brzom pristupu i praćenju oznaka. Također ćete moći konfigurirati Traženje oznaka da otkriva kada je snimljeni materijal u blizini.

Na temelju vaše pogodnosti, možete optimizirati program za pronalaženje oznaka kako bi bolje odgovarao vašim potrebama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Zapisivanje skeniranja RFID skeniranjem

"RFID Scan Scan Write" ističe se u puštanju u rad UHF RFID oznaka ne samo s industrijskim standardima već i s prilagođenim EPC-ima. Kompatibilan je s TSL Bluetooth UHF RFID čitačem. Brzo će uzeti podatke o GS1 crtičnom kodu, a zatim kodirati oznake s GS1 SGTIN-96, GRAI-96 ili GIAI-96 kompatibilnim EPC-ima.

Osim toga, aplikacija također može koristiti skenirane Hex / ASCII podatke izravno za generiranje prilagođenih EPC vrijednosti. Možete zaključati oznake ili koristiti lozinke da biste ih zaštitili.

Za generiranje SGTIN-96 oznaka trebat će vam unaprijed ispisane UHF RFID oznake, koje su kompatibilne sa serializacijom zasnovanom na čipovima više proizvođača. Od sada aplikacija ima podršku oznaka Impinj Monza 4, 5, 6 i Monza X.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Zebra RFID

Zebra RFID označio je sve bitne okvire i impresionirao me pouzdanim funkcionalno. Pripremljen je za rad s RFD8500 RFID čitačem.

Dvije su važne stvari koje sam zaista cijenio u ovoj aplikaciji: Prvo, sposobnost brzog čitanja koja joj omogućuje trenutno brojanje ukupnih oznaka. Drugo, aplikacija nudi pregled skeniranih RFID oznaka i omogućuje vam jednostavno pretraživanje oznake s popisa.

Oznaku možete odabrati ili poništiti na temelju kriterija uzorka i konfigurirati standardna mjesta memorije oznaka. Omogućuje vam prilagođavanje napajanja i profila veze RFID antene.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. CS108 RFID čitač

"CS108" je lagana aplikacija RFID čitača koja bi vam trebala omogućiti lociranje i pronalaženje objekata s posebnim oznakama. Postavljanje je povjetarac jer ne zahtijeva nikakve nepotrebne korake.

Možete bez napora pripaziti na inventar i upravljati njime. Korištenjem pametnog filtra moći ćete udobno pronaći oznake. Štoviše, idealno ćete konfigurirati postavke da isporučuju robu za vas.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Ručni RFID čitač LSCM

Kao što i samo ime sugerira, aplikacija podržava "LSCM ručni RFID čitač". Smatram da je prilično jednostavan, ali prilično učinkovit. Pruža pojednostavljenu funkciju čitanja i pisanja oznaka. Aplikacija olakšava skeniranje i unos oznaka. I moći ćete nadzirati sve svoje oznake bez ikakvih muka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Čitač Trovan LID710 BLE RFID

Ovaj radi s čitačem Trovan LID-710BLE, koji je jeftin, ali u potpunosti opremljen RFID čitač. Dodatak je prikladan za upotrebu u aplikacijama za upravljanje imovinom i obračun ruta. Optimiziran je za čitanje transpondera postavljenih na čelične i metalne površine.

Trovan LID-710BLE komunicira putem BLE (Bluetooth Low Energy), pružajući jednostavan prijenos podataka. Sadrži dva načina rada. Dok prolazni način rada prenosi svaki ID broj putem BLE-a, način CRVENOG popisa omogućuje operateru pohranjivanje do 100 000 kodova u memoriju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Zavirite i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za automatizaciju kuće Apple Watch
  • Najbolje sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found