Blog

Kako "smanjiti bijelu točku" u iOS 10 na iPhoneu ili iPadu

Pristupačnost, koja je pripremljena za pomoć osobama s invaliditetom, ima nekoliko vrlo korisnih značajki u iOS-u 10. Postoji povećalo koje vam omogućuje uvećavanje stvari pomoću kamere vašeg iPhonea kako biste udobno vidjeli manje detalje bilo kojeg predmeta. Za razliku od ranije, možete filtrirati boje kako biste pregledavanje zaslona uređaja učinili praktičnijim.

Dok sam duboko kopao po pristupačnosti, otkrio sam još jednu novu značajku koja vam omogućuje smanjenje intenziteta svijetlih boja na iPhoneu i iPadu. Može biti od velike pomoći onima koji imaju poteškoća dok gledaju svijetle boje.

Nešto se razlikuje od smanjenja svjetline vašeg uređaja. Kad smanjite svjetlinu, zaslon postaje tamniji. Ali kad smanjite bijelu točku, zaslon postaje neupadljiv.

Kako smanjiti intenzitet svijetlih boja pomoću "Reduce White Point" u sustavu iOS 10 na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija na vašem iOS uređaju → Dodirnite Pristupačnost.

Korak 2. Dodirnite Prikaži smještaj.

Korak # 3. Uključite prekidač pored Smanjite bijelu točku.

Korak # 4. Na kraju, intenzitet svijetlih boja morate prilagoditi povlačenjem gumba udesno ili ulijevo.

To je sve! Sada će zaslon vašeg iPhonea problijedjeti što će vam puno olakšati oči.

Pristupačnost je osvojila mnoga priznanja jer je nevjerojatna imovina za ljude. Sjajno je vidjeti ove nove značajke koje su enormno poboljšale njegovu funkcionalnost. Nadamo se da Apple nastavlja ovu izuzetno impresivnu značajku učiniti jednostavnijom za upotrebu.

Iako je razvijen imajući na umu drugačije osobe s invaliditetom, pomoću njega možete poboljšati svoje iskustvo.

Iskreno govoreći, Assistive Touch mi se jako sviđa jer vam omogućuje udobnu upotrebu iPhonea. Posebno je pripremljen za one koji imaju poteškoća s dodirivanjem zaslona uređaja.

Što mislite o pristupačnosti? Koliko se poboljšao u najnovijem iOS ekosustavu? Postoji li neka nova značajka koju želite vidjeti kao dio nje? Podijelite svoje mišljenje s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found