Blog

Kako omogućiti "Slide to Unlock" u iOS 10 na iPhoneu i iPadu

iOS 10 je, manje-više, pobjegao među beta testerima. Opremljen mnoštvom sjajnih značajki, ima novca za krađu srca korisnika iPhonea, zar ne?

Unatoč tome što sam bio impresioniran značajkama iOS-a 10, jedna stvar koja mi se u početku nije svidjela baš kao i većina korisnika iPhonea je iznenadni nestanak "Povuci da otključaš”Značajka.

Važna nota: Ovaj trik je uspio na iOS 10 Beta 1. Sada više ne funkcionira. Međutim, možete onemogućiti pritisnite home za otključavanje, pročitajte više.

Opcija pritiska gumba Početna za otključavanje uređaja nije naišla na naklonost mnogih korisnika. Ako također niste zadovoljni novom funkcijom, na vašem iPhoneu možete omogućiti "Slide to Unlock". Idemo provjeriti!

Kako omogućiti značajku “Slide to Unlock” u iOS 10 na iPhoneu / iPadu

Korak 1. Počevši od toga, morate napraviti sigurnosnu kopiju svog iPhonea pomoću iTunesa. Sigurnosna kopija mora biti nešifrirana.

Korak 2. Dalje, morate preuzeti i instalirati iBackupBot na vaš Mac / Windows.

Korak # 3. Sada pokrenite iBackupBot i odaberite svoju sigurnosnu kopiju.

Korak # 4. Na bočnoj traci morate otvoriti / Datoteke sustava / Početna domena / Biblioteka / Postavke.

Korak # 5. Zatim morate dvaput kliknuti da biste otvorili com.apple.springboard.plist.

Korak # 6. Sljedeće ćete morati dodati sljedeća dva retka u njega nakon podataka zaglavlja.

SBEnableDashBoard

Korak # 7. Spremite datoteku.

Korak # 8. Napokon zatvorite iBackupBot i vratite sigurnosnu kopiju s iTunesa.

(Zbog greške u iBackBot-u čini se da je obnavljanje jedne datoteke na vašem uređaju problematično. Kako bi se osiguralo da problem ne dolazi na put ili spriječio postupak, obnavljanje treba obaviti u iTunesu.)

Korak # 9. Nakon što se postupak uspješno dovrši, iPhone će se ponovno pokrenuti. Nakon što se ponovno pokrene, "Slide to unlock" vratit će se na vaš uređaj.

To je to!

Pogledajte video vodič

Video prilog: Billy Ellis

Među nekoliko novih promjena i značajki koje su stigle u iOS 10, jedna od značajki koja mi se najviše sviđa je način slabe kvalitete slike. Nakon što omogućite ovu značajku na iOS uređaju, neće vam omogućiti samo uštedu puno mobilnih podataka, već i bateriju na uređaju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found