Blog

Lynktec podnožje za tablete od 360 ° (iPad)

Pametni uređaj bez dodatne opreme ne može vam pružiti maksimalne pogodnosti. Ako želite maksimalno iskoristiti svoj komunikacijski uređaj - bilo da se radi o pametnom telefonu, tabletu ili phabletu - trebate koristiti odgovarajuću dodatnu opremu. Evo nečega vrlo korisnog za vaš iPad i druge tablete.

Lynktec je lansirao postolje za tablete od 360 ° koje će vam preobraziti život. Ovaj lijepo dizajnirani stalak daje vam potpunu slobodu da koristite iPad ili tablet na način na koji želite. Stalak dugačak 6 and i širok 2,75 weigh težak je samo 4 oz (113 grama), a visina mu je 75 ″.

Pogledajmo ostale značajke postolja za tablete Lynktec.

Lagana

Jedna od značajnih karakteristika ovog postolja je njegova težina. Možda upotrebljavate različite tablete kod kuće i u uredu, ali nosač nogu ne bi trebao dodavati veću težinu rukama za nošenje tableta bilo gdje. Kao što je gore spomenuto, postolje teži samo 4oz, tj. Otprilike 113 grama. I to ga čini prijenosnim. Možete ga ponijeti sa sobom gdje god idete. Ako puno putujete, ovaj stalak može vam se pridružiti tijekom bilo kojeg putovanja. Neće zauzimati puno mjesta u vašoj torbi, torbici ili aktovci.

Čvrsto prianjanje

Za osjetljiv komad poput vašeg iPad-a ili tableta potrebno je čvrsto držanje. Usisni jastučić ovog postolja izrađen je od mikrosukcijske tehnologije koja se hvata izravno na bilo koju tabletu bez ljepila. Štoviše, usisna pločica je višekratna, tako da možete lako mijenjati različite tablete u uredu i kod kuće. Ili svoj posudnik možete posuditi prijateljima da ga iskoriste. Usisni jastučić ne ostavlja ljepljive ostatke na svojoj površini, tako da ga možete koristiti iznova i iznova. Aluminijsko postolje na kraju je potpomognuto gumom, što mu daje dodatni stisak kada ga postavite na bilo koju glatku površinu.360 stupnjeva rotacije

Gledajte videozapise i podijelite sretne trenutke sa svojim prijateljima. Rotacija od 360 stupnjeva ovog postolja omogućuje vam prikazivanje video zapisa svima koji sjede blizu bilo koje strane stola. Prebacite se s pejzažnog na portretni način lakim okretanjem. Potpuno podesiva šarka pomaže vam da svaki put prilagodite tablet u idealan položaj za gledanje.

Aluminijska konstrukcija

Snažna aluminijska konstrukcija pruža neuporedivu stabilnost ovom nosaču. Ako slučajno koristite ovaj stalak na hrapavoj površini, bez brige. Ovaj nosač možete lako postaviti bilo gdje, bez brige zbog ogrebotina ili abrazije.

Sve u svemu, ovaj Lynktec nosač za tablete i iPad savršen je za svakodnevnu upotrebu. Donesite kući jedan za sebe i koristite tablet s najvećom praktičnošću i pažnjom.

Cijena: $39.99

Kupite ga od Lynktec.com.