Blog

Dodavanje datuma na traku izbornika u Mac OS X-u [Upute]

Jeste li loši u pamćenju datuma? Morate li stalno otvarati aplikaciju Kalendar samo da biste utvrdili koji je datum / dan? Što kažete na dodavanje datuma na traku izbornika, pa je potreban samo jedan pogled da biste znali datum?

Prema zadanim postavkama, traka izbornika na Mac OS X ne prikazuje datum. Prikazuje samo vrijeme. Datum i dan bit će prikazani odmah pored prikaza vremena na Macovoj traci izbornika.

Evo kako dodati datum na traku izbornika u Mac OS X:

Korak 1: Klikni na "Izbornik Apple.”

Korak 2: Izaberi "Postavke sustava " (Također možete desni klik na vrijeme prikazano u gornjem desnom dijelu vaše Mac radne površine, nakon čega slijedi odabir "Datum vrijeme" dostupna opcija.)

3. korak: Odaberi "Datum vrijemeOpcija.

Korak 4: Klikni na "Sat".

Korak 5: Pored trebala bi biti dostupna dva potvrdna okvira Datumske mogućnosti. Označite okvir s oznakom "Prikaži datum.

Korak 6: To je to. Prikaz vremena na traci izbornika sada će prikazivati ​​i datum. Ako ste odabrali Prikaži dan u tjednu, ne biste morali otvarati kalendar da biste shvatili koji je dan.

Stariji Mac računari:

Korisnici Maca koji koriste starije verzije OS X trebali bi slijediti sljedeći postupak. Pokreni Postavke sustava> Međunarodna ploča> Formati> Prilagodi i rasporedite format datuma kakav želite vidjeti na traci izbornika. To može biti malo komplicirano jer ćete morati ručno urediti i dodati ručke za vrijednosti vremena i datuma.

To je sve narode!

Možda biste željeli istražiti:

  • Kako preurediti ili ukloniti ikone trake izbornika zaliha na Mac OS X-u
  • Stavite svoje ime na traku izbornika Mac: Kratki vodič

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found