Blog

Kako podijeliti YouTube videozapise pomoću aplikacije iMessage na iPhoneu i iPadu

YouTube aplikacija za iPhone sada podržava iMessage. Stoga svoje omiljene YouTube videozapise možete dijeliti izravno iz iMessagea na iPhoneu i iPadu.

Aplikacija YouTube iMessage omogućuje vam brzi pristup nedavno gledanim videozapisima. Osim toga, omogućuje vam i pretraživanje onih koje želite podijeliti bez napuštanja razgovora. Pročitajte kako biste saznali kako to funkcionira!

Kako poslati YouTube videozapise iz aplikacije iMessage na iPhone i iPad

Korak 1. Pokreni Aplikacija Poruke na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Dodirnite Ikona App Store.

Korak # 3. Sad, pronađi Aplikacija YouTube u ladici aplikacije i dodirnite je.

Bilješka: Samo u slučaju da aplikaciju ne vidite u ladici aplikacija, dodirnite gumb Više koji se nalazi krajnje desno → dodirnite Uredi gumb → i zatim prebacivati prekidač pored YouTubea. (Skočite ovdje da biste savršeno prilagodili ladicu aplikacija iMessage.)

Korak # 4. Zatim pogledajte nedavno gledane videozapise ili pretražite onaj koji želite poslati.

Korak # 5. Nakon što ste pronašli video, dodirnite ga, a zatim pritisnite gumb za slanje.

To je to!

Bilješka: Ako vaš prijatelj nema instaliranu ovu aplikaciju na svom uređaju, dobit će poruku zajedno s minijaturom videozapisa. Kada dodirnu vezu, tražit će da instaliraju aplikaciju.

Sada vaš prijatelj samo treba dodirnuti vezu u poruci da bi reproducirao videozapis u liniji bez napuštanja aplikacije.

Kada primatelj tapka na videozapis, a on će se otvoriti u čitaču zaslona, ​​zajedno s kontrolama reprodukcije, gumbom za kasnije gledanje, preporučenim videozapisima, kao i gumbom "otvori aplikaciju" za izravno usmjeravanje na YouTube.

The Volumen ikona je u gornjem desnom kutu za uključivanje ili isključivanje zvuka. Prema zadanim postavkama, ugrađeni videozapisi prigušeni su. Stoga će primatelj morati dodirnuti da bi se uključio.

Kako slati YouTube videozapise putem tekstualnih poruka na iPhone i iPad

Tijekom gledanja lijepog videozapisa, ako ga želite podijeliti s prijateljima pomoću aplikacije Messages, to možete učiniti u samoj aplikaciji YouTube.

Korak 1. Pokreni Aplikacija YouTube na iOS uređaju i otvorite videozapis koji želite poslati.

Korak 2. Dalje, trebate dodirnuti Udio opcija.

Korak 2. Sada odaberite Poruke s jelovnika.

Zatim ćete morati upisati telefonski broj ili adresu e-pošte s omogućenim iMessage u polje TO. Ili jednostavno počnite tipkati ime osobe, a zatim ga odaberite iz Kontakata. Ako želite, možete napisati i cool poruku. Zatim pritisnite gumb za slanje.

Bilješka: Jedno morate znati da će, ako vaš prijatelj ne koristi iMessage, primiti vezu u SMS / MMS poruci.

Postoji još jedan (već postojeći) način na koji možete podijeliti video putem iMessagea. Da biste to učinili, jednostavno kopirajte vezu videozapisa → zalijepite je u tekstno polje u aplikaciji Poruke i podijelite je s prijateljem kao i obično.

Završavati

YouTube za iOS u posljednje vrijeme ima prilično dobrih značajki. Neki od najdražih koji su mi se svidjeli su sposobnost upravljanja brzinom reprodukcije i prijenos iPhone / iPad zaslona uživo izravno na YouTube.

Ako vam se svidio ovaj post, možda ćete htjeti i ovo sustići:

  • Kako reproducirati YouTube videozapise u pozadini
  • Omogućite ograničeni način rada na YouTubeu
  • Kako ukloniti izvanmrežne videozapise s YouTubea
  • Kako uključiti ili isključiti YouTube obavijesti na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found